bacil.357 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 ggrand: Něco málo o této oblasti fyziky vím. Právě, že jsem koukal jedním okem a zkoušel jsem i z pocitově stejné vzdálenosti jako jsou při focení čočky foťáku. Jen jsem to teď pro zajímavost změřil. A přesto, že jsem myslel, že se na hodinky koukám ze stejné vzdálenosti jako fotím, tak to není pravda. Hlavu mám prostě dál. A problém je vyřešen.. Tak se na to napijeme
bacil.357 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 bacil.357: Ty woe, tohle je moje noční můra. Tak hlavně, že je vše v pořádku, podle toho, jak to popisuješ to musela být pecka a pokud ano, tak se ukázala kvalita materiálů hodinek. extra velká pecka to nebyla, ale na "obyčejném nerezu" by to nechalo asi pěkný důlek. Otáčel jsem rychle stránku v archivním šanonu vedle kterého byla zleva v regálu ta pistole s trčícím neviditelným koncem pístu. Takže pohyb ruky byl tak 30-50cm. V první chvíli jsem nechápal, co to cinklo.
relativ Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Ten piest nie je z tvrdej ocele, ten by nezaškodil ani iným hodinkám. A tú fotku na ruke skresluje súdkovitosť foťáka.
Sphinxx Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 extra velká pecka to nebyla, ale na "obyčejném nerezu" by to nechalo asi pěkný důlek. Otáčel jsem rychle stránku v archivním šanonu vedle kterého byla zleva v regálu ta pistole s trčícím neviditelným koncem pístu. Takže pohyb ruky byl tak 30-50cm. V první chvíli jsem nechápal, co to cinklo. No vidíš, dobře to dopadlo a jedeš dál. To je přesně ono, člověk to neovlivní, byť sebevíc chce .
ggrand Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 "skresluje súdkovitosť foťáka"To je blbost.
bacil.357 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 No vidíš, dobře to dopadlo a jedeš dál. To je přesně ono, člověk to neovlivní, byť sebevíc chce . To jo. Vlastně, když se kouknu zpětně, tak jediný negativní na tom všem bylo...,že jsem musel celý hodinky přejet hadrem. Byly upatlaný jak sviň od mých spocených prstů.
bacil.357 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Ale jedno negativum ty hodinky mají. Netikají tak krásně hlasitě jako Epos. Ikdyž ...aspoň je můžu mít v noci na nočním stolku.
Sphinxx Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 bacil.357: hele a už tam máš VK tah nebo stále původní řemen?
bacil.357 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 pořád řemen. Tah je ještě ve folii. Mě nějak ty tahy neberou..Ale někdy až bude víc času a nálada (až se budu nudit), tak to zkusím.
Sphinxx Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Tak to jsi to dlouho neleštil, s tahem by to bylo asi mnohem horší . Až se teda budeš nudit, tak pak určitě nahoď fotky .
Vit Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Ten piest nie je z tvrdej ocele, ten by nezaškodil ani iným hodinkám. ..... To si nemyslím, mám dost hodinek z nerezu a udělal jsem už několik škrábanců o daleko měkčí materiály, zejména, když jde o leštěnou ocel.. Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem Vit
Vit Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) duplicita Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem Vit
bacil.357 Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Dnes mi přišel nový řemen ze StrapShopu. Hirsch Terra. Napustil jsem ho včelím voskem s lanolínem a lehce ztmavnul. A začínáme patinovat. Přikládám několik neumělých fotek při umělém osvětlení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Dnes mi přišel nový řemen ze StrapShopu. Hirsch Terra. Napustil jsem ho včelím voskem s lanolínem a lehce ztmavnul. A začínáme patinovat. Přikládám několik neumělých fotek při umělém osvětlení. Dobrá volba, právě ho mám na ruce.
bacil.357 Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Sice jsem zpočátku hledal spíš něco v odstínech do černa, ale ten hnědý víc ladí s tím zelenkavým vintage nádechem cifru. Jsem spokojen.
Vit Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Sice jsem zpočátku hledal spíš něco v odstínech do černa, ale ten hnědý víc ladí s tím zelenkavým vintage nádechem cifru. Jsem spokojen. Neboj, za 1/2 roku budeš mít řemenů víc ...Je to jednoduchý a levný způsob, jak měnit vzhled hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se