JAJA Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Ahoj, do konce roku bych rád realizoval nákup nových hodinek... konkrétně Omega seamaster PO 45,5mm. Rád si poslechnu Vaše názory jestli vzít s chronem nebo bez chrona. Design se mi líbí u obou variant byť mám rád hodinky trochu "přeplácanější"... (subcifry,tři p.dele ručiček a jiných p.čovin :-) )U chrona mě trochu děsí výška pouzdra ( vypadá jak chladící věž elektrárny)...rád bych hodinky vzal občas ke košili :-) Rozdíl v ceně nějakých 42tis. není taky málo. Mimochodem kdo ještě nezaregistroval... došlo ke zdražení u většiny hodinek od 1.12. , takže si běžte udělat pěkné vánoce a kupte skladové hodinky za staré ceny... Díky za názory.
Josef01 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 No já chrono nemám rád nejen kvůli přeplácanosti ciferníku, ale nikdy u mě nenastala potřeba chrono používat. Každopádně PO 45 nejsou moc hodinky ke košili v obou verzích, ale občas si je ke košili vezmu, ale manžeta musí být opravdu široká.
lukin_ova Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Pokud mluvíš o nových PO s kalibrem 9300, tak pozor na výšku pouzdra. Je to poctivých 19.2 mm. Jsou opravdu vysoké, ale nosit se dají a jsou nepřehlédnutelné.A ke košili myslím celkem v pohodě. Chce to opravdu zkusit naživo, každému sedí trochu jinak. Ony i ty nové nechrono jsou vyšší než staré POčka.Pokud máš rád přeplácanější design, vezmi ty s oranžovými číslicemi a máš vystaráno. Naživo jsou s těmi oranžovými čísly lepší než klasiky.Foto půjčeno z webu omegy ...
Kristian.nov Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Ta výška u chron už je podle mě za hranicí nositelnosti... jinak jsou ale super...
Daemonultimate Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Záleží na tom,co se Ti líbí,chrona maj skvělej stroj,jenže přesně,ta výška je už sakra znát a na ruce Ti moc pohodlný nebudou.Kromě toho,pro mně jsou to očesaná chrona na ty nejnutnější komplikace (tady u mně vede IWC inhouse neinhouse),základní model je daleko nositelnější,předpokládám,že máš ruku 19 a víc.Prostě co se Ti líbí a co preferuješ.Jestli ale nemáš ruku alespoň mnou zmíněných devatenáct,za chvíli Tě můžou oboje pěkně s..t,tak jako mně.Mám 17,5.Rozhodně nesouhlasím,že oranž. indexy jsou lepší,je to podle in natura co komu. Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem Daemonultimate
misoo Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Kup speedy, posobia elegantnejsie a su podstatne nizsie co bude ku koseli vhodnejsie
gougy Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 chlapi já tak nějak doufám, že celou dobu máte na mysli košile s krátkým rukávem (ono u výšky hodinek dva centimentry... )
Daemonultimate Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 chlapi já tak nějak doufám, že celou dobu máte na mysli košile s krátkým rukávem (ono u výšky hodinek dva centimentry... )samo že v nejhoršim ohrnutej rukáv :-)
JAJA Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Kup speedy, posobia elegantnejsie a su podstatne nizsie co bude ku koseli vhodnejsie S koupí speedů se to nevylučuje :-)
sicq Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 PO s chronem jsou ke (dlouhé) košili opravdu hooodně na hraně, pokud tedy nemáš tlapu jako dřevorubec ... na WUS je pár obrázků, kde je vidět, že - snad až na jedinou výjimku, kdy to chlapíkovi fakt sedne - to je kombinace pro odvážné. třeba viz odkaz http://forums.watchuseek.com/f20/omega-planet-ocean-chronograph-9300-wrist-shots-645441.html ... osobně bych šel do ne-chrono verze a ušetřený peníz využil jako základ pro nějakou košiloidnější ( ) akvizici.
Daemonultimate Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 (upraveno) http://forums.watchuseek.com/f20/omega-planet-ocean-chronograph-9300-wrist-shots-645441.html ...nejlíp jdou tomu špatně oškubanýmu kuřeti (str.2),tomu seknou fakt parádně.(To jsou mi nápady.) Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem Daemonultimate
sicq Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 nejlíp jdou tomu špatně oškubanýmu kuřeti (str.2),tomu seknou fakt parádně.(To jsou mi nápady.)Jojo, neuniklo to ani diskutujícím přímo na WUS: "Arm hair seems to soften the height of these watches."
metvis Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Ta výška u chron už je podle mě za hranicí nositelnosti... jinak jsou ale super... Souhlasím. Taky se stavím za verzi bez chrona.
JAJA Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 PO s chronem jsou ke (dlouhé) košili opravdu hooodně na hraně, pokud tedy nemáš tlapu jako dřevorubec ... na WUS je pár obrázků, kde je vidět, že - snad až na jedinou výjimku, kdy to chlapíkovi fakt sedne - to je kombinace pro odvážné. třeba viz odkaz http://forums.watchuseek.com/f20/omega-planet-ocean-chronograph-9300-wrist-shots-645441.html ... osobně bych šel do ne-chrono verze a ušetřený peníz využil jako základ pro nějakou košiloidnější ( ) akvizici.No zápěstí mám jen 20cm, ale zbytek ruky docela jak velký dřevorubec. Jinak to co píšeš nezní špatně... ještě jsem nekoupil PO a už bych mohl vybírat další :-)
michca Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 PO bez chrona jsou jedny z nejkrásnějších a nejvyváženějších hodinek, co kdy spatřily světlo světa. S chronem už to tak nějak není ono a ke košili pak nepřipadá v úvahu. V dnešní době bych neviděl jako faux pas vzít si je klidně i k obleku, k čemuž pomohl i pan Bond, James Bond. Sám tak nosím černé Seamaster Professional. Můj subjektivní názor je tedy jednoznačně bez chrona, které se podle mně u těchto kousků i časem okouká.
nastycrew52 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 jednoznačně ne chrono, a ta verze s oranž indexy nemá absolutně chybu, takže tak
sicq Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Doplním k tomu jeden čerstvý zážiteček - potkal jsem asi 2 týdny zpátky při ometání výlohy Dušáků v Arkádách mladého kluka (tak 35) s rodinkou. Ukazoval malé dcerušce ve vitríně "Jo, tyhle mám", tak jsem drze prubnul které jako myslí. Ukazoval na PO chrona a fakt je měl i na ruce (...tak jsem se trochu zastyděl... ). Tož jsme prohodili pár vět, a vypadlo z něj, že u Dušáka dělá a že je "musí" nosit ). Nevím, jestli tím myslel zrovna to, že "musí nosit chrona", ale je fakt, že to na jeho normální ruce byla monstra a moc nadšenej z toho nebyl. Takže asi tak, doufám, že tímto příspěvkem tomu neznáménu nezpůsobím nějaký problém .
monreale Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Toto dilema jsem řešil před třemi týdny a po cca půlhodině střídavého zkoušení obou variant u mě vyhrály chrono. Vedle ne chrono se mě zdály šmrncovnější.Souhlasím, že výška a váha jsou značné, člověk o nich každopádně ví. První momenty byly až v obavách jestli je "unesu na ruce", ale za pár dní jsme si na sebe zvykli a rozhodně nelituju.
JAJA Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Pánové, děkuji Vám všem za rady...dnes jsem to rozseknul.
nastycrew52 Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Pánové, děkuji Vám všem za rady...dnes jsem to rozseknul.a pochlubeni se?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se