baza Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Musím uznat, že na bazovejch fotkách mají ty tagy dáleko víc života, chutě a vůně! Gratuluju! děkuji za pochvalu, ale kdyby v těch hodinkách ten život atd...nebyl, tak by to tak vyfotit nešlo :-)
norsi Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 ad Tagy: Uz jsem se nekolikrat odhodlaval k tomu, ze si Tagy Monaca poridim, ale zatim k tomu porad jeste nedoslo. Je sice pravda, ze ten model proslavil film, ale proste je mam tak nejak spojene se zavody aut (kterym se rekreacne venuji - bohuzel jenom prilezotostne, protoze je to financne dost narocna zabava) a dobovou atmosferou. Kdykoliv se na ne podivam, jako bych citil atmosferu filmu. Zasadni rozdil je podle me v tom, ze Le Mans s McQueenem byl film o atmosfere. O pocitech, co v cloveku vyvolal. Normalnimu cloveku, aspon podle me, nema ten film co nabidnout. I proto nechapu, proc si nekdo poridi Omegy, protoze je nosil v poslednich par dilech serie James Bond. Serie je natocena tak, aby hlavne poobavila a celkove to taky spis radim k akcnim komediim... Kdyz se na ty hodinky podivam, tak si maximalne vzpomenu na to, jak jsem v kine kroutil hlavou nad nesmyslnosti nekterych scen...
Ondraj Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 ad Tagy: Uz jsem se nekolikrat odhodlaval k tomu, ze si Tagy Monaca poridim, ale zatim k tomu porad jeste nedoslo. Je sice pravda, ze ten model proslavil film, ale proste je mam tak nejak spojene se zavody aut (kterym se rekreacne venuji - bohuzel jenom prilezotostne, protoze je to financne dost narocna zabava) a dobovou atmosferou. Kdykoliv se na ne podivam, jako bych citil atmosferu filmu. Zasadni rozdil je podle me v tom, ze Le Mans s McQueenem byl film o atmosfere. O pocitech, co v cloveku vyvolal. Normalnimu cloveku, aspon podle me, nema ten film co nabidnout. I proto nechapu, proc si nekdo poridi Omegy, protoze je nosil v poslednich par dilech serie James Bond. Serie je natocena tak, aby hlavne poobavila a celkove to taky spis radim k akcnim komediim... Kdyz se na ty hodinky podivam, tak si maximalne vzpomenu na to, jak jsem v kine kroutil hlavou nad nesmyslnosti nekterych scen... Tak Bond je taková neškodná pohádka končící vždy sejně š.....ou a docela na něj koukám rád. Také od toho ale nečekám že by mi to něco dalo. Ty hodinky taky moc nechápu, spíš že to napadlo výrobce. Podobně by mohly vypadat hodinky s Křemílkem a Vochomůrkou. Jenže asi pánové a dámy od marketingu mají zjištěno, že se to prodá.
boo-beek Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Ale nejhežčí diversky jsou Planet ocean;)
sibirnaya Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 ad bond - jo, funguje to. ja si koupil svoje seamastery, byt teda quartz, zcasti i kvuli tomu, ze je li to dobre pro jamese, musi to byt dobre i pro me... ano, uznavam, mozna je to uhozene, a chapu ze je to pohadka, ale proste brosnan v nebo na bmw s omegama je muj favorit... jen to martini vodka protrepat nemichat mi teda moc nejede... a souhlasim s boo-beek, nejhezci diversky jsou stejne PO...
Návštěvník Diskutér Odesláno 5. května 2007 Nahlásit Odesláno 5. května 2007 Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/m...y_1949_48888552 Osobně jsem před nějakou dobou zvolil TAGy a dnes si myslím, že jsem udělal dobře. Udělal jsi správně rozhodnutí... dokonalé hodinky (a dokonalé snímky)... Bravo.
klobadysek Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 ad bond - jo, funguje to. ja si koupil svoje seamastery, byt teda quartz, zcasti i kvuli tomu, ze je li to dobre pro jamese, musi to byt dobre i pro me... ano, uznavam, mozna je to uhozene, a chapu ze je to pohadka, ale proste brosnan v nebo na bmw s omegama je muj favorit... jen to martini vodka protrepat nemichat mi teda moc nejede... a souhlasim s boo-beek, nejhezci diversky jsou stejne PO... Me se ty Seamastery libi tak jako tak, ten 007 je mi uplne ukradenej. No ale proti Planet Ocean jsou uplne nevyrazny. PO jsou IMHO nejhezci potapky v soucasnosti.
Návštěvník Diskutér Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Co říkáte těmto hodinkám, přátelé? Jak si stojí ve srovnání se slavnými bondovkami? http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/m...y_1949_48888552 Slavné bondovky nejsou slavné bondovky. Jsou to hodinky, které nosí hrdina filmové série, série více či méně (spíše méně, než více) povedených komedií. Z tohoto pohledu je úsměvné, že se vůbec může najít někdo, kdo může skrzevá tyto filmy (to zdůrazňuji) nalézt insipiraci k vážnému pořízení hodinek. Jsem přesvědčen, že pokud člověk nechce vypadat jako karikatura vlastních komických životních rolí, musí volit ty TAG Heuer. Je to paradox, ale právě snaha vytvořit ikony z hodinek, které hrají roli v bondovkách se vlastně obrací proti záměru výrobce... i když možná, že můj názor je ojedinělý a bondovky zdobí nejedno levé zápěstí... P.S. Je tu ovšem jiná velká "filmová" ikona. MONACO... tedy, Heuer Monaco... jeden film, jeden herec, jedny hodinky a... milióny planoucích očí... Hmm, tvuj vkus je beztak dnes a denne masirovan ruznymi vlivy, takze si stejne vyberes hodinky ani nebudes vedet na jakem zaklade. Takze vsichni majitele puvodnich bondovek - Rolex Submariner se dpopousti rizika ze se stanou vlastni karikaturou? O kolik je lepsi si koupit hodinky na zaklade toho, ze v nich pry minimalne jednou, nekdy nejaky vojak mozna behal po lese ve Vietnamu? To je dobrá úvaha... No, já myslím, že základní problém těch bondovek je v tom, že si je každý nejspíš kupuje, aby vypadal jako tvrďák... a zapomíná, že ty hodinky hrají hlavní roli v komedii... v tom tedy spatřuji ten hlavní problém. Je to, jako bychom se sháněli po tom hnědém medvídkovi Teddym mistra Beana a nosili ho připnutého na kšandě pod kvádrem... Jinak souhlasím, že člověka může ovlivnit ke konkrétní koupi kdeco... Ty Rolex (byly to opravdu submariner? teď si je nemohu vybavit) hrály v prvním dílu... tehdy to ještě nebyla komedie či parodie sama na sebe, jako dalších 30 let... Naštěstí z toho Rolex rychle vycouval...
sauce Odesláno 7. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Jaká se předpokládá na těchto nových automatech cena?Už jsem se o nich zmiňoval Kubsonovi pro kolegu.Je to ale váhavý střelec. teď nevím kdo - jedny aquaracery jsem včera kupoval To jsou ty pro me, kupuju je pres Kubsona
Frantik Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Nemyslim, ze jsem si koupil Bondovky, proto, abych si hral na tvrdaka. I kdyz uplne vyloucit to nemuzu :-). Jedna se o nejprodavanejsi Omegy v historii a je to nejenom kvuli "legende James Bond". James Bond je ikona sama o sobe, ma svoje fanousky i odpurce. Stejne tak muzete odsoudit Indiana Jonese, Hvezdne valky nebo treba Star Trek a stejne se najsou miliony fanousku, kteri je miluji. Cela Bond serie je oddechovka, dobrodruzstvi, romantika, atd. Kdo to bere vazne, tak je mimo :-). Nicmene co se tyka designu hodinek, je Seamaster o nekolik trid jinde. Zpracovani a tvar pouzdra je u Omeg daleko elegantnejsi, heliovy ventil (jakkoli je zbytecny) z nich dela "o neco lepsi divery". U zpracovani tahu je take obrovsky rozdil. Muj nazor :-)!!
sauce Odesláno 7. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2007 tyhle Orisy mne oslovují více než ty Tagy .... za méně peněz a s lepší \"výbavou\" Ovšem pro mě taky podstatně méně elegantní...
Ondraj Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 tyhle Orisy mne oslovují více než ty Tagy .... za méně peněz a s lepší \"výbavou\" Všeobecně mám Orisky rád. Jsou cenově dostupné, přitom dobře zpracované a i vzhled je kultivovaný.
mabarta Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Nechci nikoho urazit jsem tu na fóru nový,ale k tomuto tématu se vyjádřit chci.Může ze mě mluvit předpojatost,protože Omegy Seamastery mám na zápěstí.Jsem s nimi opravdu spokojen a v žádném případě se necítím jako James Bond ,ani jako jeho karikatura.Prostě jsem je považoval za hezké a funkční hodinky a za cenu 1200 Euro mi ani nepřipadaly nějak předražený.Nic proti vkusu ,ale TH umí hezčí kousky.Srovnání s Omegama snad ani není možné.Jen kvalita ,zpracování a design tahu na Omegách je úplně jinde.Ale co každý máme nějaký vkus a bohužel hlavně finanční možnosti.Snad i proto s pobavením čtu příspěvky typu "To bych si nikdy nekoupil,atd."Každému co jeho jest a na co má.
basic Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Nikdy nerikej nikdy, to mi pripomelo trochu otrepane rceni a zaroven Conneryho Bonda. Ja mam Bonda rtad presto Seamaster nejsou me oblibene ale mam Vostoky variaci na Seamaster ac kvalitou ani cenou se nemuzou rovnat. Jen tvrdit ze si nikdy nekoupim Seamaster je nesmysl.
Rimsy Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Nikdy nerikej nikdy, to mi pripomelo trochu otrepane rceni a zaroven Conneryho Bonda. Ja mam Bonda rtad presto Seamaster nejsou me oblibene ale mam Vostoky variaci na Seamaster ac kvalitou ani cenou se nemuzou rovnat. Jen tvrdit ze si nikdy nekoupim Seamaster je nesmysl. Connery nosil Rolex Submariner viz: http://www.ajb007.co.uk/articles/007/rolex-submariner/ mam radsi Bonda s Connerym, ale vic se mi libi Seamastery.
Lossak Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Trochu jsem slevil se svých neskromných nároků a rozhoduji se mezi těmito Tagy a Jazzmastery.Cena bude asi zhruba podobná.Co takhle zkusit mě poradit.Co říkáte?
klobadysek Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Trochu jsem slevil se svých neskromných nároků a rozhoduji se mezi těmito Tagy a Jazzmastery.Cena bude asi zhruba podobná.Co takhle zkusit mě poradit.Co říkáte? Hele neznam tvoji ekonomickou situaci, ale jdi pouze do hodinek ktere se ti opradvu libi nade vsechny. Mam pocit ze to byl Viktor kdo tu napsal, ze nejdrazsi hodinky jsou ty ktere jsme si koupili misto tech co jsme doopravdy chteli. Sel bych do tech ktere se mi libi vice i za cenu koupeni v "mint" stavu misto novych. Prece jen se na ne budes divat mnoho let, a rikat si no kdybych si ja koupil ty ktery se mi libily vic...
Lossak Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 to Klobadysek:Máš naprostou pravdu a souhlasím s každým Tvým slovem,ale vůbec jsi mi to neulehčil.
sauce Odesláno 29. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Jsou skvělé, jen jediná věc mi na nich vadí - ta zaklapávací pojistka na sponě, co je na ní nápis TAG Heuer při otevření svojí hranou odírá jeden ten leštěný dílek tahu. Tohle soudruzi ze Švýcarska moc nedomysleli... Nemáš s nimi ten samý problém, Bazo? Výhledově asi budu stejně přemýšlet o prodeji, Omegy lákají
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se