Street Glide Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 (upraveno) ...včera jsme se sešli s kamarádem (Kain 232) na obědě,kde jsme probrali pár věcí a téma hodinky jsme samozřejmě také nevynechali :-)) ...po o bědě,ještě než jsme se rozešli,jsem udělal malé srovnání přítomných modelů...... ...za mne : Deepsea jsou prďácký ryze sportovní hodinky a je to podle mne stále největší úlet Rolex pro ty,co chtějí vyditelné a výjimečné hodinky a chtějí mít pocit že mají kus vymakaného a reprezentativního železa od Rolex na ruce. Yachtmaster 2 jsou oproti DS více elegantní a i když na průměr vypadají o něco větší,jsou nepatrně nižší a také i lehčí,nepůsobí na ruce tak monstrózně a díky tvarování pouzdra jsou alespoň pro mne pohodlnější. Do divadla v obleku se s nimi také dá jít :-)) ....samozřejme je třeba přihlédnout k rozdílným "účelům",pro ketré byly oboje tyto "fandovské" hodinky vyrobeny a mé srovnání se týká pouze velikosti a pocitů z hodinek na ruce,........tím chci říct,že třeba i Deeeepseeea do divadla či opery,........no problem,ale bacha aby Vám neurvaly manžety na košili :-)))) Upraveno 13. prosince 2013 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 tvl, ty jachty musim v oceli nekde vyzkouset, to je hodne velky lakadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) DEEPy jsou fakt strašně vysoký a těžký,ale přesně jak píšeš,maj určitý účel a ten splňují.Ty YACHTy jsou designově zajímavější a pro mnoho chrono nepostižených lidí určitě více splňují to,co od Rolád zcela mylně očekávají,tedy komplikovanost.Mně se líbí oboje a pěkně se mi doplňují,jen bych opravdu dal přednost před DEEP SUBům.Pěkné srovnání,díky. Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Taky přemýšlím o SDDS, protože YM jsou na mě moc barevné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Kolik ty SDDS na tahu váží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Prý 220 g to je v pohodě, stejně jako Omega PO 45mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Aha, taktéž stejný jako SeawolfyPrý 220 g to je v pohodě, stejně jako Omega PO 45mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Nosil jsem dlouho Suby, mel jsem vsechny mozne verze od plecharen az po keramiku, ale celou dobu jsem slintal po SDDS. Pak jsem si je poridil a mel je chvili soucasne a musim rict, ze jsem radsi nosil SDDS. Kdyz jsem jel nekam do terenu, nebo jsem chtel neco ne tak mohutneho, bral jsem suby, jsou univerzalnejsi. Ale nakonec jsem suby prodal a nosim jen SDDS. Jedina jejich nevyhoda je vyska, jinak jsou dokonale. Pokud vahate, nevahejte, opravdu jeden z nejvyjmecnejsich modelu od Rolexu a opravdu extremni hodinky. K obleku je nenosim, ale kdyz ma clovek na to pracku, nevypada to zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Mně se SDDS líbí, ikdyž na ně ruku nemám. Jediný problém mám s vnímáním tahu. Přijde mi prostě na ty masivní hodinky příliš gracilní (narozdíl od subů, kde je to proporcionálně dokonalé). Naopak na RubberB mi přijdou SDDS peckovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 solidni "combo":)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Tato je super kombinacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se