Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlouho jsem okolo nich chodil jak okolo horký kaše a nakonec jsem (kupodivu) neodolal. Peta-Biker se několikrát ujistil, že je nechci jenom na kšeft a že mezi zájemcema si vybírá někoho, kdo je bude nosit a komu budou dělat radost. Místopřísežně prohlašuju, že je nosím a nosit budu a pokud by mě náhodu omrzely, zůstanou tady na fóru. Byla by škoda takovou nadčasovou nádheru, navíc ne úplně provařený značky se skvělou historií, posílat někam pryč. 

Hodinky jsou na svůj věk ve fantastickém stavu a opět mě přesvědčily, že ideál je pro mě pod 40mm (tyhle konkrétně 37mm, ale díky chronu a světlýmu cifru vypadají o chlup větší). Uvnitř tiká Valjoux 7733 a to velmi hlasitě. Slyšet tikot hodinek i v kanclu je neuvěřitelně uklidňující věc. Design je opravdu nadčasovej, navíc s myslím, že se půjde celkem vyblbnout se řemenama. Před Vánocema už by moho být rochu klidněji, tak zkusím zahodit iPhone a vytáhnout foťák...

A pomalu začínám chápat to vintage nadšení poslední doby. Když má člověk hodinky, jako tyhle na ruce, má k nim tak nějak větší respekt, než k novejm. Když si vezmu, kde všude mohly být a co mohly zažít, zastavím se, zamyslím se, zaposlouchám se do toho šíleně hlasitýho tikotu, je to prostě paráda a uprostřed týhle šílený hektický doby je to super odreagování...

86_49_19_122_14-12-13-04-03-45_138703342

86_49_19_122_14-12-13-04-04-13_138703345

Odesláno

Jsou moc pekny, ale do nového roku ti nevydrží. Podle me budes chtít zase TH :-)

To je silne pravdepodobny, ale v tom pripade bych TH proste prikoupil:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...