DaLo Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Dlouho jsem okolo nich chodil jak okolo horký kaše a nakonec jsem (kupodivu) neodolal. Peta-Biker se několikrát ujistil, že je nechci jenom na kšeft a že mezi zájemcema si vybírá někoho, kdo je bude nosit a komu budou dělat radost. Místopřísežně prohlašuju, že je nosím a nosit budu a pokud by mě náhodu omrzely, zůstanou tady na fóru. Byla by škoda takovou nadčasovou nádheru, navíc ne úplně provařený značky se skvělou historií, posílat někam pryč. Hodinky jsou na svůj věk ve fantastickém stavu a opět mě přesvědčily, že ideál je pro mě pod 40mm (tyhle konkrétně 37mm, ale díky chronu a světlýmu cifru vypadají o chlup větší). Uvnitř tiká Valjoux 7733 a to velmi hlasitě. Slyšet tikot hodinek i v kanclu je neuvěřitelně uklidňující věc. Design je opravdu nadčasovej, navíc s myslím, že se půjde celkem vyblbnout se řemenama. Před Vánocema už by moho být rochu klidněji, tak zkusím zahodit iPhone a vytáhnout foťák... A pomalu začínám chápat to vintage nadšení poslední doby. Když má člověk hodinky, jako tyhle na ruce, má k nim tak nějak větší respekt, než k novejm. Když si vezmu, kde všude mohly být a co mohly zažít, zastavím se, zamyslím se, zaposlouchám se do toho šíleně hlasitýho tikotu, je to prostě paráda a uprostřed týhle šílený hektický doby je to super odreagování...
blackhead Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Moc pekny, Vulcain je sympaticka znacka.
VintageLover Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Vulcainy jsou perfektní, prezidentská značka. Tyhle jsou ovšem bombastické a v perfektním stavu. Gratuluji.
Jiribartl Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Tohle je voňavka, ať ti vydrží
Frantik Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Jsou moc pekny, ale do nového roku ti nevydrží. Podle me budes chtít zase TH :-)
DaLo Odesláno 14. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Jsou moc pekny, ale do nového roku ti nevydrží. Podle me budes chtít zase TH :-)To je silne pravdepodobny, ale v tom pripade bych TH proste prikoupil:)
Artesia Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Krása, včetně velmi kompatibilního řemenu. Mohu se zeptat, jaký to je?
DaLo Odesláno 15. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Krása, včetně velmi kompatibilního řemenu. Mohu se zeptat, jaký to je?Meyhofer Tempelhof, ale bez toho hnusnyho deklu pod hodinkama http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p2662h254s256-Watch-band-Tempelhof.html
Artesia Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Díky. Ten dekl bych úplně nezatracoval, záleží na kombinaci s hodinkami.
Kristian.nov Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Gratuluju! Taky sem je dlouho okukoval:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se