zpejcel Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Neznate nekdo nejakeho "alternativniho" doktora pro meho kamarada? - je vazne nemocny a jestli nesnizim jeho miru zavislosti, bude asi za par let bydlet na ulici mezi kupou hodinek Napadlo me koupit mu nejake silene hnusne quartzy a prilepit mu je na ruku, ale to by asi nepomohlo ...
Skeleton Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 http://www.plbohnice.cz/modules/xfsection/...hp?articleid=10 ... tady si snad vybere kazdy!
zpejcel Posted May 5, 2007 Author Report Posted May 5, 2007 http://www.plbohnice.cz/modules/xfsection/article.php?articleid=10 ... tady si snad vybere kazdy! ja myslel spise nejakou nenasilnou a zabavnou formu
grga_pitic Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Za takove prispevky by pan zpejcel mohl taky mit z krku pistalu
dakasport Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 to grga: Jen jestli nema pan zpejcel pravdu, ten posledni prirustek o dobrem dusevnim stavu prilis nesvedci:-D
NIGHTinGALE Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 grga? Taky mě napadl Grga, ale bál jsem se to sem napsat, aby na mě nepoštval Mickeyho, Donalda a Pluta
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 oženit! nemusí fungovat Nefunguje . zjištěno praxí, nebo z doslechu
grga_pitic Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 to grga: Jen jestli nema pan zpejcel pravdu, ten posledni prirustek o dobrem dusevnim stavu prilis nesvedci:-D Posledni prirustek ma trochu jiny podtext. Seriozne se zajimam o Disney a vsechno co s tim souvisi takze asi tak
dakasport Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 to grga: Jen jestli nema pan zpejcel pravdu, ten posledni prirustek o dobrem dusevnim stavu prilis nesvedci:-D Posledni prirustek ma trochu jiny podtext. Seriozne se zajimam o Disney a vsechno co s tim souvisi takze asi tak Vim o tom, cetl jsem prislusne vlakno;-) No offense:-)
grga_pitic Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Ja to nebral jako offense ale jen pro vysvetleni
Recommended Posts