Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale teď si matně vybavuji, že jsem někde viděl BigPilots s malou vteřinovkou na devítce.. nebo se pletu? Fakt nevím.

taky jsem je viděl s vteřinovkou na 9 a vteřinovka - power ukazatel - je notmálně otáčel. byl to fake?

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No, mě současná kolekce IWC až tak neohromuje. Nové Aquatimery se žlutou na ciferníku se mi nelíbí vůbec (kam se hrabou na starou verzi gst 2000), Ingenieur se mi zdají až moc macho, da Vinci modely se mi nelíbily nikdy a současné Spitfire verze Fliegerů se mi taky líbí míň než předchozí generace. Jen Portuguese chrono a power reserve se mi líbí hodně.

user posted image

user posted image

Návštěvník Diskutér
Odesláno

No, mě současná kolekce IWC až tak neohromuje. Nové Aquatimery se žlutou na ciferníku se mi nelíbí vůbec (kam se hrabou na starou verzi gst 2000), Ingenieur se mi zdají až moc macho, da Vinci modely se mi nelíbily nikdy a současné Spitfire verze Fliegerů se mi taky líbí míň než předchozí generace. Jen Portuguese chrono a power reserve se mi líbí hodně.

http://www.time2watch.net/IWCreview/intro2.jpg

http://www.smwatches.com/pictures/uhren/sp...ls/xIWC3706.jpg

Zajímavá úvaha... Ty potápky jsou skvostné. No, ty nové spitfiry... IWC dnes vlastně (asi) definitvně vyprofilovalo klasické malé pilotky (černý ciferník) a ty spitfiry na uchvacující pískovaný kov. Na spitfiry přinýtovali indexy a u obou stopek zvětšili tělo na dokonalých 42mm. Malé pilotky (stopky) jsou dnes možná přehlednější pro svou umírněnost ciferníku (neparcelované minuty) a na druhé straně jsou autentičtější, neb tvarem subdialových ruček (z toho jednou červenou) otevřeněji akcentují svou původní inspiraci. Zajímavé je, že u Spitfirů byla parcelace minut ponechána.

Dnes tedy v provedení stopek asi vítězí černé pilotky (s překrásným luminiscenčním křížem). V klasickém modu pak asi zase vedou Spitfire...

Co bych ovšem u obou považoval za velmi diskuze potřebné, to jsou kovové tahy... Totiž u obou provedení, myslím, je přitažlivější varianta na kůži. Nějak mi ten kovový tah nesedí ani k jedné mutaci.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem se v Kolíně díval na IWC Big Pilot´s - na vlastní oči z nich mám hluboký dojem, ale ten starší (dle mého vyváženější) model mám raději... cenovku 11 kEur jsem raději ignoroval :-)

Jo a škrtám si ze seznamu Zeno - v reálu mne neoslovují, a ten XXL model je i na můj vkus příliš...

Odesláno

Tak jsem se v Kolíně díval na IWC Big Pilot´s - na vlastní oči z nich mám hluboký dojem, ale ten starší (dle mého vyváženější) model mám raději... cenovku 11 kEur jsem raději ignoroval :-)

Jo a škrtám si ze seznamu Zeno - v reálu mne neoslovují, a ten XXL model je i na můj vkus příliš...

Občas nosím do práce Zeno Oversized Chronograph s priemerom 47mm a nemyslím že je to príliš. Obvod zápästia 18 cm. Samozrejme, k obleku by som si ich nedal.

Odesláno

Já nosím k obleku Azimuth Bombardier a nemám s tím problem... Vzhledem k tomu, že jsem v obleku skoro pořád... já to beru jako svou určitou extravaganci a manýru ...většinou si jich všimnou spíše ženy a slečny než chlapi.. a pak že na velikosti nezáleží.. smile.gif

Odesláno

Já nosím k obleku Azimuth Bombardier a nemám s tím problem... Vzhledem k tomu, že jsem v obleku skoro pořád... já to beru jako svou určitou extravaganci a manýru ...většinou si jich všimnou spíše ženy a slečny než chlapi.. a pak že na velikosti nezáleží.. smile.gif

Musím vyvenčiť aj ostatné kúsky, tak to mám rozdelené - na každú príležitosť iné hodinky.

• po 3 týdnech...
Odesláno
Jsou docela pěkný, nejlepší jsou s velkým datem, řekl bych.

Jestli myslíš Portuguese s rezervou chodu, tak naprostý souhlas, ale které?

iwcportuguesestocksetif1.jpg

Tedy když si dovolím se vložit... tak co takhle nové Portuguese Regulateur? Pravda, je jedna věc, která mi kazí dojem. Nejsou to automaty. Ale proč? Omezení nutné pro sekundéry?

Odesláno
No takový hezký čistý chronográfek s upravenou 7750. Pokud bych chtěl IWC tak s nějakým jejich kalibrem.

ten napad so swiss eta mechanikou vo vnutri IWC castingu mi pripada ako replika... bleeeee... to predsa nie...

kazdopadne nemozem celkom suhlasit s teoriou ze kazdy ma mat hodinky zodpovedajuce stavu... na moje ubohe 3 kusy "luxusu" v mojej zbierke som musel pomerne cutt-nut rozpocet... ale ked ich mam tak rad :)

Odesláno (upraveno)
Jsou docela pěkný, nejlepší jsou s velkým datem, řekl bych.

Jestli myslíš Portuguese s rezervou chodu, tak naprostý souhlas, ale které?

iwcportuguesestocksetif1.jpg

Mne sa páčia tie prvé, ale ešte krajšie by boli s modrými ručičkami...

Niečo takéto:

IWCPortuguese_front6.jpg

Upraveno uživatelem uns

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...