Dali Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Jak se vám líbí nové Da Vinci. Z mého pohledu příjemná změna, ty původní se mi hodně nelíbili. Konečně změnili i nejošklivější ze své kolekce, i když mým favoritem stále zůstává Portuguese to je dokonalost v designu.
Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Jsou docela pěkný, nejlepší jsou s velkým datem, řekl bych. Jestli myslíš Portuguese s rezervou chodu, tak naprostý souhlas, ale které?
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Na ty Portuguesse bych se také nechal hned utáhnout. Jen škoda, že už neodpovídají mému postavení ve společnosti. Já bych černé s černými subdialy. A vlastně bych bral jakékoliv.
Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 ....už neodpovídají mému postavení ve společnosti.... Nerozumím.
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 ....už neodpovídají mému postavení ve společnosti.... Nerozumím. To nic, to byl jen takový úlet podle teorie, že každý by měl mít hodinky na které normálně má a nemusí na ně šetřit a které odpovídají i jeho ostatní životní úrovni.
decebal Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 ....už neodpovídají mému postavení ve společnosti.... Nerozumím. Ondraj si vzal k srdci kastovní systém, který tady propagoval ten, na něhož nereaguji .
Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 To nic, to byl jen takový úlet podle teorie, že každý by měl mít hodinky na které normálně má a nemusí na ně šetřit a které odpovídají i jeho ostatní životní úrovni. Aha, to abych většinu svých hodinek prodal.
decebal Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 To nic, to byl jen takový úlet podle teorie, že každý by měl mít hodinky na které normálně má a nemusí na ně šetřit a které odpovídají i jeho ostatní životní úrovni. Aha, to abych většinu svých hodinek prodal. Problém je v tom. že je nikdo nesmí koupit, protože hodinky z druhé ruky se nekupují.
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 ....už neodpovídají mému postavení ve společnosti.... Nerozumím. Ondraj si vzal k srdci kastovní systém, který tady propagoval ten, na něhož nereaguji . kurňa chtěl jsem ještě něco napsat, ale nebudu dál plevelit v základě krásné vlákno. A můžu za to já. Plevelení je docela jednoduchá věc jsem teď zjistil.
Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Jen napiš, já to pak smažu, jestli bude Dali chtít.
decebal Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Zpět k IWC - ty prostřední DaVinci se mi líbí, leč pro mne jsou už trošku moc "společenské".
Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Zpět k IWC - ty prostřední DaVinci se mi líbí, leč pro mne jsou už trošku moc \"společenské\". Trochu mi v něčem připomínají PP, i když přesně nedokážu popsat v čem.
decebal Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Zpět k IWC - ty prostřední DaVinci se mi líbí, leč pro mne jsou už trošku moc \"společenské\". Trochu mi v něčem připomínají PP, i když přesně nedokážu popsat v čem. Cena ?
ZJ Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 ....nejsou to sice Da Vinci ale hrozně se mi líbí.Co vy na to?
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 No takový hezký čistý chronográfek s upravenou 7750. Pokud bych chtěl IWC tak s nějakým jejich kalibrem.
maxs Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 ....nejsou to sice Da Vinci ale hrozně se mi líbí.Co vy na to? Minulý týždeň som mal na ruke asi tri roky staré,ten istý model.Pôsobili na mňa až príliš obyčajne,lacno a to mám IWC celkom rád. Podľa mňa sa celkovo IWC vybralo nejakým zvláštnym smerom.Sú ako Red Hot Chili Peppers.Vykrádajú samých seba a to stále horšie. Tie Da Vinci a Portuguese sú pekné výnimky. Čo hovoríte na tieto
Duke650 Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 RHCP ? Mám všechny jejich alba, Stadium Arcadium jsem přišel na chuť až na třetí poslech, ale nesdílím názor, že vykrádají sami sebe. Vyvíjí se, zrají ... sorry za vložku offtopic IWC Portuguese beru jako "nadčasové". Nikdy asi nebudu postaven před rozhodování "Portuguese nebo Big Pilots", což je štěstí, protože bych chtěl oboje :-))))
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 RHCP ? Mám všechny jejich alba, Stadium Arcadium jsem přišel na chuť až na třetí poslech, ale nesdílím názor, že vykrádají sami sebe. Vyvíjí se, zrají ... sorry za vložku offtopic IWC Portuguese beru jako \"nadčasové\". Nikdy asi nebudu postaven před rozhodování \"Portuguese nebo Big Pilots\", což je štěstí, protože bych chtěl oboje :-)))) A tobě se ty aktuální BP líbí ?
ZJ Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 No takový hezký čistý chronográfek s upravenou 7750. Pokud bych chtěl IWC tak s nějakým jejich kalibrem. ...no jo,já vím,ale v těch flígrech mají samé upravené 7750 a nic jiného.Ani v l.e. nemají něco vlastního....
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 to jako nic proti tomuto kalibru, sám ho mám v jednech hodinkách a šlape jako hodinky
Recommended Posts