Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to jako nic proti tomuto kalibru, sám ho mám v jednech hodinkách a šlape jako hodinky smile.gif

...jasně biggrin.gif spíš se mi fakt líbí jako povedený typ celkově...konečně vyrobili pořádné letecké rafiky...biggrin.gif...což teda ty hnědé limitky s rezervou ani náhodou nemají

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes jsme byli s dětmi v Národním muzeu podívat se na mamuty. Vtipně jsem zastavil v Kotvě, proto aby jsme se trochu prošli (hádejte proč). biggrin.gif Ano uhádli jste na první pokus, šli jsme kolem Dušáka. Přiznávám, že mě tam zářili očíčka víc než při pohledu na mamuta. biggrin.gif

Ale zpět k tomu nejdůležitějšímu. Přehodili sice vitrýnu s IWC na druhou stranu, ale to mě zmátlo jenom na půl vteřiny, a už jsem jim nosem patlal po skle. Má tam vystaveny dva kusy IWC F.A. Jones, hned vedle Portuguese 7 days power reserve. Je to poprvé co jsem Jonese viděl naživo a fakt paráda, daleko lepší než na fotkách, ta modrá je hodně tmavá jako kalené ručky opravdu se 7 days srovnatekná nádhera. Vřele doporučuju prohlídku mamutů. Jenom mě mrzí, že tam (u Dušáka) neměli big piloty, jinak výlet neměl chybu.

Odesláno

Jo tihle mamuti by stáli za to smile.gif a lepší, že tam měli tyto než třeba jen BP

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Na ty Portuguesse bych se také nechal hned utáhnout. Jen škoda, že už neodpovídají mému postavení ve společnosti. Já bych černé s černými subdialy. A vlastně bych bral jakékoliv.

biggrin.gif Prosím tě, kde děláš? Vždyť portugalky... ty sluší každému... kdo na ně má smile.gif A souhlas... jsou krásné... a ještě dlouho budou.

Odesláno

to dakasport Cenovky tam má, ale ještě nejsem definitivně rozhodnut, tudíš jsem ani nesmlouval. biggrin.gif

to Kamil Mě se nejvíc líbí první zleva s bílým ciferníkem, asi proto, že s černým už mám hodinek vícero a černých asi běhá po světě nejvíc. Zkošel jsem si i ty z růžového zlata, ale na mě nějak moc zlaté a lesklé. možná tak na nějakou slavnostní párty, nebo do divadla, ale na běžné nošení, i když v obleku jsem skoro furt, to moc není.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

CAUSA IWC

IWC je taková liga, že vlastně u nich můžeš kupovat hodinky naslepo. Pokud se nepletu, pak měli v nedávné minulosti jen jeden vážnější problém, a tím byl náběh prvních inženýrek... na tu masivní dokonalost holt nebyl svět přichystán... ale jinak... co kus... to dělo.

IWC má dokonale rozdělené a vyprofilované portfolio... je to vlastně obdobné, jako s pořádnou hospodou. Jsou podniky, kde podle jídelního lístku vaří desítky jídel... a ani jedno ti vlastně pořádně nechutná. A pak jsou podniky, u nichž se nabídka vejde na jednu stránku A4... jenže tě tam každé sousto dostane do kolen... tak i o tom je IWC...

Odesláno

CAUSA IWC

A pak jsou podniky, u nichž se nabídka vejde na jednu stránku A4... jenže tě tam každé sousto dostane do kolen... tak i o tom je IWC...

třeba Na Parkáně v Plzni městěbiggrin.gif

Odesláno

RHCP ? Mám všechny jejich alba, Stadium Arcadium jsem přišel na chuť až na třetí poslech, ale nesdílím názor, že vykrádají sami sebe. Vyvíjí se, zrají ... sorry za vložku offtopic

IWC Portuguese beru jako \"nadčasové\". Nikdy asi nebudu postaven před rozhodování \"Portuguese nebo Big Pilots\", což je štěstí, protože bych chtěl oboje :-))))

A tobě se ty aktuální BP líbí ?

Neorientuji se přesně, které jsou aktuální a které neaktuální, co třeba tyto?

Ale teď si matně vybavuji, že jsem někde viděl BigPilots s malou vteřinovkou na devítce.. nebo se pletu? Fakt nevím.

Naživo jsem je viděl jen jednou na ruce obchodního partnera a bylo by trapné zkoumat je detailně :-( ale z půl metru to byl sen

Odesláno

tohle jsou ty poslední

tady jsou ty starší v modrém, černé jsem nenašel.

Na starých mi vadí ten stříbrný rámeček kolem datumky.

Na nových chybějící index na 9, zbytky čísel 2,4

Odesláno

Ještě k těm Da Vinci a kalibrům - myslím, že právě u chronografu použili nový - vlastní strojek cal. 89360. Je otázkou, zda by bylo lepší, aby ho montovali do všech svých modelů s chronografem - o hodně by tím vzrostla cena. Nevím, jestli ten pomyslný odpor vůči kalibru založeném na etě 7750 není jenom o psychice. Na timezone se tomu dost věnovali a je pravda, že spousta i těch "lepších" firem strojky upravuje, ta eta je dobrý strojek a v Schaffhausenu prošla takovými úpravami, že se dá v klidu hovořit o jejich vlastní práci a IWC kvalitě.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Dokonalá práce. Za dokonalou cenu, ovšem. Je to první liga stylu... Inženýrky jsou jakousi protiváhou k Royal Oak... a tyhle dva těžkotonážní kolegové... to je obrovskej nářez. Já nevím, jak je to možné, ale prostě holt se vyrobí hodinky, na které se člověk zahledí a sepne mu, že to jsou hodinky... fakt s velkým "H" nikoliv jen pokus o to, zaujmout povrchního hodnotitele. Přitom na nich vlastně nic není... jednoduché linie, ostré, tvrdé vyznění. Hodinky pro chlapa. Nakonec, můžem v nich absolvovat bez újmy i opakovanou magnetoterapii smile.gif prostě... v rovině vnímání - praktické, stylové, chlapské hodinky.

P.S. Dávám 10 z možných 10 wink.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...