Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostal jsem se na novou úroveň. Koupil jsem ty samý hodinky, co už mám, jen kvůli tomu, že jsou i s krabičkou a papírama, prostě komplet balení :D Ony se ty krabičky totiž blbě shání... :)

Jinak řečeno, jedny SBSS007 budou brzo k mání.

Odesláno

Dostal jsem se na novou úroveň. Koupil jsem ty samý hodinky, co už mám, jen kvůli tomu, že jsou i s krabičkou a papírama, prostě komplet balení :D Ony se ty krabičky totiž blbě shání... :)

Jinak řečeno, jedny SBSS007 budou brzo k mání.

jj, tomu dobře rozumím. Až je budeš pouštět, tak doufám, že je včas zachytím :)

Odesláno

Choroba jménem Seiko je celkem trefný název i pro můj dotaz. Jsem nováček, tak mě případně hned neproklínejte. 

Co je na značce Seiko tak zázračného? Zdá se mi, že téměř všichni na fóru jsou tou chorobou nakaženi a Seiko vynáší do nebes. 

Návštěvník Kamil
Odesláno

Žádná jiná značka ti nenabídne tolik různých hodinek s širokým rozsahem strojků v dobré kvalitně už od těch nejlevnejších modelů. A požehnáním je i pro sběratele, existuje mnoho skoro až kultovních modelů za přijatelné ceny a nositelných i v současnosti. A když má někdo zájem, peníze a nějaké ty znalosti o hodinkách, nabídne Seiko i modely z oblasti HH.

Odesláno

Žádná jiná značka ti nenabídne tolik různých hodinek s širokým rozsahem strojků v dobré kvalitně už od těch nejlevnejších modelů. A požehnáním je i pro sběratele, existuje mnoho skoro až kultovních modelů za přijatelné ceny a nositelných i v současnosti. A když má někdo zájem, peníze a nějaké ty znalosti o hodinkách, nabídne Seiko i modely z oblasti HH.

Díky za osvětlení. Vzhledem k tomu, že má právě hodně různých modelů, se i mezi Seiko najdou ty, který se mi libí a možná se tou chorou časem asi taky nakazím :)

Odesláno (upraveno)

Choroba jménem Seiko je celkem trefný název i pro můj dotaz. Jsem nováček, tak mě případně hned neproklínejte. 

Co je na značce Seiko tak zázračného? Zdá se mi, že téměř všichni na fóru jsou tou chorobou nakaženi a Seiko vynáší do nebes. 

To se Ti jen zdá, spousta je tu těch, kteří Seiko nemají rádi nebo je jim tato značka zcela lhostejná, a tak to má být. Zázračného na nich není nic, pouze to, že Seiko dokáže svými modely plně pokrýt celé spotřebitelské spektrum, a to od těch nejlevnějších kousků až po hodinářskou špičku. NIcméně i u těch levnějších platí "za málo peněz hodně muziky".

Edit: Kamil byl rychlejší.

Upraveno uživatelem lucid
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem teď ve vakuu, kdy čekám na nový hodinky, tak jsem procházel starý fotky a jestli bych si pořídil znova nějaký Seika, který už jsem měl, tak by to byly Cocktail time. Nelituji, že jsem je tenkrát prodal, přesměroval jsem se jinam a nedostaly by se tolik na ruku, ale v hlavě stále jsou.

Hádám, že jejich současnému majiteli dělají velkou radost, a nedivím se. Za ty peníze toho nabízejí opravdu hodně.

Odesláno

Tak jsem se asi taky nakazil.. :-D Myslím, že za ty peníze se dá sehnat těžko něco lepšího. Co mi trochu vadí je, že do většiny modelů dávají hardlex se kterým nemám žádnou zkušenost. Jaké s ním máte zkušenost s porovnáním se safírem?  

Odesláno

Zbyndo, já začínal na klasice SEIKO Monster, kde je samozřejmě hardlex. Protože "obyčejní" lidé v okolí mají hodinky s minerálem, tak vím, jaký je to rozdíl. Mám je asi 4 roky, omlácená futra jsou po celé firmě, ale sklíčko je plně ok. Není se čeho bát. Navíc se dá pak za rozumné peníze sehnat safír s vnitřním AR a nechat si to vyměnit. S minerálem je to k neporovnání.

Odesláno

Děkuju, to jsem potřeboval slyšet.. :-) Mám momentálně Laco atacama, která asi pustím k vodě a asi pořídím právě Seika... :-) Monstery mi lákají..

Odesláno

O keramické umyvadlo bych to zrovna nečekal. Vždyť umyvadlo žádné ostré hrany nemá..  :eek: Teď právě procházím Seika a víc než Monstery se mi líbí Suma. Nevíte kde se v ČR nechají sehnat? V žádném obchodě se mi je nepodařilo najít. 

Odesláno

bolo to zospodu o tu najzaoblenejsiu cast, jemne strajchnutie, ziadna sleha... mozno tam bol nejaky miniaturny vystupok, ktovie...

Odesláno

O keramické umyvadlo bych to zrovna nečekal. Vždyť umyvadlo žádné ostré hrany nemá..  :eek: Teď právě procházím Seika a víc než Monstery se mi líbí Suma. Nevíte kde se v ČR nechají sehnat? V žádném obchodě se mi je nepodařilo najít. 

Suma nejsou určena pro český trh. Proto je tu neseženeš. Jedině tady v bazaru, nebo individuální nákup:

Seyia, nebo Higuchi, popřípadě E-báj...

Odesláno

Hoodně dlouho jsem si rozmýšlel hodinky, a vždy se mí líbily Seiko. Nedávno jsem dostal SKX007, naprosto luxusní.

Jenže jsem chvilku předtím pořídil jiné hodinky tady na fóru a objednal si jiná Seika, která jsou na cestě. Takže se mi sešly troje hodinky, což neunosím :) doteď jsem měl Casia G-Shock a Seika mají v sobě podle mě nějaké charisma. Jedny hodinky musí prostě z domu a to SKX007 protože k nim mám nejmenší vztah :(

Takže jsem se stal taky členem rodiny Seiko. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...