Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bohuzel stejna zkusenost jako Zpdiac. Zajem o zbozi a pak nekomunikace i kdyz je aktivni. Bohuzel nemohu doporucit jako kupujiciho.

• po měsíci...
  • Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno

S Davidem probíhal obchod v době coronakrize, takže se to trošku protáhlo, ale na čem jsme se domluvili, to bylo dodrženo. Za sebe můžu doporučit

Odesláno

Velmi nespolehlivý prodejce.

9.3. jsem mu zaplatil předem za zboží. Je to již více než 2 měsíce a zboží stále nedorazilo. Soukromé zprávy nečte, na email z podpisu nereaguje...

Za mě jednoznačně nedoporučuji, raději kupte od někoho jiného.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Nejhorsi zkusenost co tu na foru pri nakupu mam, 22.1. zaplacen nuz, po dotazu 2.2. info ze jde zitra na postu, od te doby zadna odezva. Na foru je aktivni, na dotaz jestli nuz poslal nebo co se deje nereaguje. Pro me, nepochopitelnej pristup. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Obchod trval trošku déle, než je na Chronomagu obvyklé, ale Ardennius se mi omluvil a důvody vysvětlil.

A protože jinak tu má pozitivní hodnocení a zboží mi dorazilo v pořádku, můžu Ardenniuse pořád doporučit jako důvěryhodného prodejce!

Tímto mu děkuji za obchod.

• po 5 týdnech...
Návštěvník karel0111
Odesláno

Hodinky byly doručeny, odpovídají popisu, zabalené byly kvalitně, škoda jen, že to trvalo déle než bych čekal, ale je to tím, že prodávající je stále na cestách

• po měsíci...
Odesláno

Nemáte někdo kontakt na Ardenniuse? Zaplatil jsem skoro před 1,5 měsícem a hodinky stále nikde. Díky 

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak to seš už třetí? Já 2,5 měsíce a taky mám hovno 😄

Upraveno uživatelem code2
Odesláno

Borci, kdo má problém s Ardeniem, prosím SZ. Předmět SZ bude Ardenius. V textu bude: datum platby, výše platby, zboží, za které bylo zaplaceno, na jaký účet, a kontakty, na které jste s Ardeniem komunikovali. Bert

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...