Roman-ZA Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 před 23 minutami, indian2023 napsal: @colommbo jak to myslíš? LIP to určitě je. Pravda je, že ta firma měla nějaké potíže a tak to pak asi někdo koupil. Nicméně rozjel to a pokračuje to dál. zrejme narazal na to, ze uz si nerobia vlastne kalibre. kazdopadne stale by mali byt finalizovane a doladovane vo Francuzsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 Pravda. Nicméně strojky kupuje dneska kde kdo. Taky se to promítá výrazně v ceně. Měli 120 ks edici, které měli být podle původní předlohy s původním strojkem. Ale vyprodáno do pár minut a cena úplně někde jinde. https://www.lip.fr/en/men-watches/1001-t18-original-3411120045937.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 Ano, tak nějak jsem to myslel, jak píše kolega Roman. Z mého pohledu škoda, že klasický mechanický pohon nahradili quartzovým. Ač tedy není divu, v konečném důsledku se to promítne právě v ceně hodinek. Na jižní Moravě se tomu říkalo "já bych chtěl, ale nemožu". Avšak neberete, prosím, názor starého zaprděnce za směroplatný, hodinky jako takové jsou moc hezké a komu neva baterka, může nosit pěkný a neobvyklý kousek. P.S. Možná mi hrábne a pořídím si je na denní nošení taky, fakt se mi líbí... Před propuknutím chronobundu jsem si k padesátinám pořídil moc hezké Rotary taky v retro stylu s modřenýma ručkama a taky quartzovým pohonem a byl jsem s nimi hodně let spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Taky 37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 a na leve 38 ala Čajna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 34 mm, 60. léta 20. století Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 @ZmrzlinarTo sklo je originální? Zdá se mi mega vypouklé. Ale možná to klame a hlavně nejsem znalec Primu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Před hodinou, indian2023 napsal: @ZmrzlinarTo sklo je originální? Zdá se mi mega vypouklé. Ale možná to klame a hlavně nejsem znalec Primu. To sklo je samozrejme nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Před hodinou, Zmrzlinar napsal: To sklo je samozrejme nove. Rozumím, ale tvarově stejné jako originální, nebo ,,co se našlo"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 3 hodinami, indian2023 napsal: Rozumím, ale tvarově stejné jako originální, nebo ,,co se našlo"? Nevim popravde. Bral jsem je tehdy od Jardy @Jeronimo, tak mozna povi, jak odpovida toto puvodnimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Při servisech Primek dávám přednostně pokud mám dobová skla TVAR Pardubice n.p. Až když nemám, tak se musím uchýlit k jiné dobové alternativě nebo nové výrobě Sternkreuz. Konkrétní sklo na mě působí jako dobové TVAR, ale 100% bych se mohl vyjádřit podle tvaru rádiusu sklíčka při fotce z profilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 38mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 před 15 hodinami, Jeronimo napsal: Při servisech Primek dávám přednostně pokud mám dobová skla TVAR Pardubice n.p. Až když nemám, tak se musím uchýlit k jiné dobové alternativě nebo nové výrobě Sternkreuz. Konkrétní sklo na mě působí jako dobové TVAR, ale 100% bych se mohl vyjádřit podle tvaru rádiusu sklíčka při fotce z profilu. Sklíčko z boku here: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 před 48 minutami, Zmrzlinar napsal: Sklíčko z boku here: Jo, vypadá to na TVAR Pardubice. Sternkreuz má jiný rádius a většinou pokud není armovací, tak hranku. Tady to všechno hezky plynule navazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 (upraveno) kleine grosse schönheit! Upraveno 15. dubna 2024 uživatelem jenik77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2024 Zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se