Přejít na obsah

Klub malych hodiniek

jankoxxx

Doporučené příspěvky

před 23 minutami, indian2023 napsal:

@colommbo jak to myslíš? LIP to určitě je. Pravda je, že ta firma měla nějaké potíže a tak to pak asi někdo koupil. Nicméně rozjel to a pokračuje to dál. 

zrejme narazal na to, ze uz si nerobia vlastne kalibre. kazdopadne stale by mali byt finalizovane a doladovane vo Francuzsku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravda. Nicméně strojky kupuje dneska kde kdo. Taky se to promítá výrazně v ceně. Měli 120 ks edici, které měli být podle původní předlohy s původním strojkem. Ale vyprodáno do pár minut a cena úplně někde jinde.

https://www.lip.fr/en/men-watches/1001-t18-original-3411120045937.html

Odkaz ke komentáři

Ano, tak nějak jsem to myslel, jak píše kolega Roman. Z mého pohledu škoda, že klasický mechanický pohon nahradili quartzovým. Ač tedy není divu, v konečném důsledku se to promítne právě v ceně hodinek. Na jižní Moravě se tomu říkalo "já bych chtěl, ale nemožu". 🙂 Avšak neberete, prosím, názor starého zaprděnce za směroplatný, hodinky jako takové jsou moc hezké a komu neva baterka, může nosit pěkný a neobvyklý kousek.

P.S. Možná mi hrábne a pořídím si je na denní nošení taky, fakt se mi líbí... 🙂 Před propuknutím chronobundu jsem si k padesátinám pořídil moc hezké Rotary taky v retro stylu s modřenýma ručkama a taky quartzovým pohonem a byl jsem s nimi hodně let spokojený. 

Odkaz ke komentáři

Při servisech Primek dávám přednostně pokud mám dobová skla TVAR Pardubice n.p. Až když nemám, tak se musím uchýlit k jiné dobové alternativě nebo nové výrobě Sternkreuz. 

Konkrétní sklo na mě působí jako dobové TVAR, ale 100% bych se mohl vyjádřit podle tvaru rádiusu sklíčka při fotce z profilu. 

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Jeronimo napsal:

Při servisech Primek dávám přednostně pokud mám dobová skla TVAR Pardubice n.p. Až když nemám, tak se musím uchýlit k jiné dobové alternativě nebo nové výrobě Sternkreuz. 

Konkrétní sklo na mě působí jako dobové TVAR, ale 100% bych se mohl vyjádřit podle tvaru rádiusu sklíčka při fotce z profilu. 

Sklíčko z boku here:

IMG_3529.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...