Zdenek1307 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března @Arthur N. je chobotnice Dnes se to potvrdilo. 1
Arthur N. Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března V 30. 3. 2025 v 17:55, Zdenek1307 napsal: @Arthur N. je chobotnice Dnes se to potvrdilo. Rozšířit Hele, tocim poctive kazdy mesic cca 5-6 kousku, aby byly kukacky stejne vosoupany a mam na to vzdy planek na cely rok. Pak neco prikoupim, nic neprodavam a udela mi to v tom noseni desnej brajgl, doktorovi jsem to jeste nerikalta prosim pššt
Zdenek1307 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března V 30. 3. 2025 v 18:02, Arthur N. napsal: Hele, tocim poctive kazdy mesic cca 5-6 kousku, aby byly kukacky stejne vosoupany a mam na to vzdy planek na cely rok. Pak neco prikoupim, nic neprodavam a udela mi to v tom noseni desnej brajgl, doktorovi jsem to jeste nerikalta prosim pššt Rozšířit Jj. Já vím
ATOM Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 8:16, Hasňa napsal: To kafe? Rozšířit No jasne ze kafe, co jinyho ?
Arthur N. Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 18:26, Mason-Mac napsal: Rozšířit Mate to nejake rozmazane, pane Clement
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se