Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nedávno jsem si zkoušel v Pařížský nové Rolex OP 41 a 36. I když vím, že na mou velikou ruku (cca 21cm) jsou 36 malé, nějak mě srdce táhně k nim. Hodím sem fotku pro porovnání i 41. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno

No žena mi to také říká )) . Ještě přidám fotku, která tu možná někde je z dob, kdy jsem měl Explorery 36... je pravda, že obzvláště na kůži jsou opticky ještě menší.

• Like 2
Odesláno

Ono v reálu ty OP 41 jsou 39,5. Jeden chlápek na youtubu měřil OP 36 a 41 a ten rozdíl není takový. V některých parametrech třeba jen o 3 mm. Hodím sem odkaz.

Odesláno

@patriknapr Tak být tebou, 41 mm je jasná volba, menší rozhodně ne. 
Už to tu bylo vícekrát napsáno, je to osobním pocitu, ale ... Proporcionálně a úměrně k obvodu tvé ruky je 41 mm na spodní hranici velikosti pouzdra. 
Tuhle jsem otevřel stránky Carollinum, díval jsem se na modely Longines  Conquest a tam jsem u hodinek velikosti pouzdra 41 mm, které nosím, objevil tohle, tedy tuto velikost doporučují i pro ženy (a já se někdy trápil tím, proč jsem nepočkal a nevzal ty 38 mm):

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...