pebe Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 i těch cca 35mm je docela dobrých Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Je to kůň, ale né "prdel". "Shell cordovan"z prdele je bez struktury, téměř hladký, tohle je ale taky od Horween s označením Dublin.Diky za upresneni. Ja ti chtel jen trosku udelat reklamu, lziva nebyla cilene
Kid_A Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Diky za upresneni. Ja ti chtel jen trosku udelat reklamu, lziva nebyla cilene snazil ses kamo snazil, ale novy cordovan nato zadara nedostanes, nene:-))
Alexion Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tuším som tu tieto ešte nepostol. Ideálna veľkosť 39mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 S-wave s 38 mm sem vlastně taky patří Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tuším som tu tieto ešte nepostol. Ideálna veľkosť 39mm pekna klasika
Alexion Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 dik. taka malo vidana, a to sa mi paci
skalis Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Expy i Mark XV pecka. Na tech mi vlastne vadi jen ta ETA. Ne, ze bych se pres to nedokazal prenest, ale vnimam to jako nevyhodu, byt napr. z hlediska servisnich nakladu je to vyhoda .
Kid_A Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Expy i Mark XV pecka. Na tech mi vlastne vadi jen ta ETA. Ne, ze bych se pres to nedokazal prenest, ale vnimam to jako nevyhodu, byt napr. z hlediska servisnich nakladu je to vyhoda . taky me to ma markach trochu stvalo (ten eta strojek)...jako ze kdyby tam dali inhouse, ze to budou ultimatky. Btw. Marky xii maj inhouse strojek JLC 884/2. Uzivatele zas nadavaj, ze je nachylnej na servis. To si nevyberes... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. března 2018 uživatelem Kid_A
vikinho Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 S-wave s 38 mm sem vlastně taky patří Ty jsem měl někdy dávno v merku a už jsem na ně zpomněl... ach jo.. jdu projet ebay..
Kid_A Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 (upraveno) 114270 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března 2018 uživatelem Kid_A
skalis Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Dvoje primky český a jedny primky švýcarský Sent from my iPhone using Tapatalk
Tyler Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Já v minulém týdnu k Sinn 556 přidal SARBy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
worm007 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 H na originál ťahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 (upraveno) Hratky s naty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2018 uživatelem Kid_A
pebe Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 u vody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se