Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to kůň, ale né "prdel". "Shell cordovan"z prdele je bez struktury, téměř hladký, tohle je ale taky od Horween s označením Dublin.

Diky za upresneni. Ja ti chtel jen trosku udelat reklamu, lziva nebyla cilene ;)

Odesláno

Diky za upresneni. Ja ti chtel jen trosku udelat reklamu, lziva nebyla cilene ;)

snazil ses kamo snazil, ale novy cordovan nato zadara nedostanes, nene:-))
Odesláno

Expy i Mark XV pecka. Na tech mi vlastne vadi jen ta ETA. Ne, ze bych se pres to nedokazal prenest, ale vnimam to jako nevyhodu, byt napr. z hlediska servisnich nakladu je to vyhoda :).

Odesláno (upraveno)

Expy i Mark XV pecka. Na tech mi vlastne vadi jen ta ETA. Ne, ze bych se pres to nedokazal prenest, ale vnimam to jako nevyhodu, byt napr. z hlediska servisnich nakladu je to vyhoda :).

taky me to ma markach trochu stvalo (ten eta strojek)...jako ze kdyby tam dali inhouse, ze to budou ultimatky.

Btw. Marky xii maj inhouse strojek JLC 884/2. Uzivatele zas nadavaj, ze je nachylnej na servis. To si nevyberes...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kid_A
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Já v minulém týdnu k Sinn 556 přidal SARBy...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...