Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jsou tak paradni, ze ackoliv jsem je puvodne porizoval kvuli strojku, kterej jsem chtel pouzit do jineho pouzdra, tak, i kdyz je mam teprve par desitek minut, jsem tezce na vazkach, zdali znicit takovou krasu :-(

a jeste ke vsemu se mi po nich sape ma draha polovicka a zadoni, ze je hrozne chce a chce :-)

zitra jim udelam kozeny reminek a uvidime ;-)

dostali pred chvilkou lehkou capecodovou kuru, pokousim se je vyfotit mobilem, ale nejde to

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Velmi bych se přimlouval (a nebudu asi sám) nechat je tak...

P.S. Děláte mi radost, hoši, jako propagátor "malých" hodinek se snad jednou dokonce dočkám, že tohle vlákno bude nejdelší na fóru... :smile_anim: 

Odesláno

Pěkný kousek beemane :clap: .

V poslední době mě to víc a víc táhne k malým hodinkám. Prakticky přes 41 mm nic už nechci.

Dnes tyto. Měl jsem v úmyslu se jich zbavit, ale když jsem je dal na ruku, tak jsem zjistil, že ty modřené tenoučké ručky na bílém cifru mají něco do sebe. A tak zůstanou.

EDIT: cca 35,5 mm :)

UGcom1.jpg

parada!
Odesláno

jsou tak paradni, ze ackoliv jsem je puvodne porizoval kvuli strojku, kterej jsem chtel pouzit do jineho pouzdra, tak, i kdyz je mam teprve par desitek minut, jsem tezce na vazkach, zdali znicit takovou krasu :-(

a jeste ke vsemu se mi po nich sape ma draha polovicka a zadoni, ze je hrozne chce a chce :-)

zitra jim udelam kozeny reminek a uvidime ;-)

dostali pred chvilkou lehkou capecodovou kuru, pokousim se je vyfotit mobilem, ale nejde to

Dát pruhovanýho naťáka na takovej typ hodinek (římský číslice, celkově spíš elegantnější), to chce kus odvahy...ale proti gustu ;)

Ale proč jsem vlastně lezu- konečně patřim do dalšího klubu :D

post-13346-0-49902100-1510255486.jpg

Odesláno

ty jsou :-)

jinou pouzitelnou 18tku doma nemam, vim, ze je to jako pest na oko :-) zitra si nejakej udelam

Dát pruhovanýho naťáka na takovej typ hodinek (římský číslice, celkově spíš elegantnější), to chce kus odvahy...ale proti gustu ;)

Odesláno

Co je to za typ? Podobný Seika jsem našel,ale máj 42mm:(
Odesláno

Co je to za typ? Podobný Seika jsem našel,ale máj 42mm:(

To jsou původní 6217 nebo-li 62MAS.

Sašo, gratuluju k nové radosti.

Celá tvá sbírka je moc povedená.

Odesláno

To už je maličké na takú ruku, nie?

Myslím si, že nie. Lug width je 20 mm a sú bicolor, takže opticky vyzerajú väčšie.

Odoslané z HUAWEI VNS-L21 pomocou Tapatalku

Odesláno

Jsou to 6217 8001, první divery od Seika, 37mm

Díky, tak jsem je našel správně, ale bohužel je zvětšili :( chjo.

Ve 37 jsou boží

Odesláno

Bylo treba zabrat misto v krabici :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...