beeman Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 jsou tak paradni, ze ackoliv jsem je puvodne porizoval kvuli strojku, kterej jsem chtel pouzit do jineho pouzdra, tak, i kdyz je mam teprve par desitek minut, jsem tezce na vazkach, zdali znicit takovou krasu :-(a jeste ke vsemu se mi po nich sape ma draha polovicka a zadoni, ze je hrozne chce a chce :-) zitra jim udelam kozeny reminek a uvidime ;-) dostali pred chvilkou lehkou capecodovou kuru, pokousim se je vyfotit mobilem, ale nejde to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Velmi pekne chrono, parada, gratulujem!
colommbo Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Velmi bych se přimlouval (a nebudu asi sám) nechat je tak...P.S. Děláte mi radost, hoši, jako propagátor "malých" hodinek se snad jednou dokonce dočkám, že tohle vlákno bude nejdelší na fóru...
Kid_A Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Pěkný kousek beemane . V poslední době mě to víc a víc táhne k malým hodinkám. Prakticky přes 41 mm nic už nechci. Dnes tyto. Měl jsem v úmyslu se jich zbavit, ale když jsem je dal na ruku, tak jsem zjistil, že ty modřené tenoučké ručky na bílém cifru mají něco do sebe. A tak zůstanou. EDIT: cca 35,5 mm UGcom1.jpg parada!
sashator Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 jsou tak paradni, ze ackoliv jsem je puvodne porizoval kvuli strojku, kterej jsem chtel pouzit do jineho pouzdra, tak, i kdyz je mam teprve par desitek minut, jsem tezce na vazkach, zdali znicit takovou krasu :-(a jeste ke vsemu se mi po nich sape ma draha polovicka a zadoni, ze je hrozne chce a chce :-) zitra jim udelam kozeny reminek a uvidime ;-) dostali pred chvilkou lehkou capecodovou kuru, pokousim se je vyfotit mobilem, ale nejde toDát pruhovanýho naťáka na takovej typ hodinek (římský číslice, celkově spíš elegantnější), to chce kus odvahy...ale proti gustu Ale proč jsem vlastně lezu- konečně patřim do dalšího klubu
beeman Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 ty jsou :-) jinou pouzitelnou 18tku doma nemam, vim, ze je to jako pest na oko :-) zitra si nejakej udelam Dát pruhovanýho naťáka na takovej typ hodinek (římský číslice, celkově spíš elegantnější), to chce kus odvahy...ale proti gustu Ale proč jsem vlastně lezu- konečně patřim do dalšího klubu
Jayter27 Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 36mm na 18cm. Podľa môjho názoru: klasické Odoslané z HUAWEI VNS-L21 pomocou Tapatalku
zhrado Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 To už je maličké na takú ruku, nie?
noviisek Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Dát pruhovanýho naťáka na takovej typ hodinek (římský číslice, celkově spíš elegantnější), to chce kus odvahy...ale proti gustu Ale proč jsem vlastně lezu- konečně patřim do dalšího klubu Co je to za typ? Podobný Seika jsem našel,ale máj 42mm:(
sashator Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Jsou to 6217 8001, první divery od Seika, 37mm
Marcus Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Co je to za typ? Podobný Seika jsem našel,ale máj 42mm:(To jsou původní 6217 nebo-li 62MAS. Sašo, gratuluju k nové radosti. Celá tvá sbírka je moc povedená.
Jayter27 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 To už je maličké na takú ruku, nie?Myslím si, že nie. Lug width je 20 mm a sú bicolor, takže opticky vyzerajú väčšie. Odoslané z HUAWEI VNS-L21 pomocou Tapatalku
noviisek Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Jsou to 6217 8001, první divery od Seika, 37mmDíky, tak jsem je našel správně, ale bohužel je zvětšili chjo.Ve 37 jsou boží
decebal Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Díky, tak jsem je našel správně, ale bohužel je zvětšili chjo.Ve 37 jsou božíZvětšili je na necelých 40.
ivo8177 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Moje 39mm číny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom@s Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 38mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) Petatricitky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem Arthur N.
spiderer Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2017 Bylo treba zabrat misto v krabici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) Male a jeste mensi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se