bluman Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 On 9/20/2022 at 1:09 PM, warann said: 7 let a vlastně žádná změna, teda vyjma toho, že jsou to jiný hodinky a mobily fotí trochu líp Vidim dobre, ze to je 39mm prve MK2 a druhe MK1? Silno o tychto uvazujem. Ak by si mal porovnat dojmy z bezneho nosenia, s ktorymi si spokojnejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 (upraveno) Nevim co te zmatlo, ale jsou to ty samy 114270. Takze se nosi uplne stejne Edit, krome jineho: viz 3 radky nahore vs 2 dole. 214270 to maji naopak. Upraveno 21. září 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 ah, ok. zdalo sa mi, ze na tej prvej foto su cislice s lume a na druhej full gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Seiko 5 Field watch na veselej gume . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 (upraveno) před 9 hodinami, saboter napsal: Seiko 5 Field watch na veselej gume . Co to je za referenci? Seiko 5 bez pětky? Upraveno 25. září 2022 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 "Petka" bola pri tomto type iba vygravirovana zospodu skla. Je to relativne raritna prva generacia s plným dienkom. Ref. SNX425 7s26-3060 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 V 20. 9. 2022 v 13:09, warann napsal: 7 let a vlastně žádná změna, teda vyjma toho, že jsou to jiný hodinky a mobily fotí trochu líp a po servise mas z nich znova vacsiu radost? v nejakom videu som pocul taky nazor ze z hodiniek mas najvacsiu radost ked si ich kupis, a potom ked sa ti vratia v top stave zo servisu... mas to podobne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 @Ivanhoe34Zrovna včera jsem o tom tak trochu přemýšlel, spíš teda vzpomínal. A pokud jde o opravdovou radost, tak to byly asi jen první dražší hodinky - černý baterkový bondovky v roce 09. To byl fakt ten wow efekt, ukazoval jsem je kde komu, včetně lidí, který hodinky vůbec nezajímají (což je samozřejmě většina lidí). Navíc další asi 3 roky jsem byl 100% OWG, nic jinýho jsem nenosil (a ani neměl) a nosil jsem je prakticky furt - práce, volno, dovolená, víkendy, sport, hospoda ... Ne, že by mě žádný další hodinky nepotešily, některý samozřejmě víc a nekterý míň, ale takovouhle spontánní radost už jsem asi nezažil. A když jsem vyzvedával tyhle druhý Expy, tak jsem byl prostě rád, že to je vyřízený, fajn si v Onyxu pokecal s Rudou i jeho bráchou, se zájmem si prohlídl jejich "dílnu", ale žádný zaplavení endorfiny se nekonalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 @warann rozumiem, to si nerozkazes proste... ale ako sa poznam ja, mne keby dobry doveryhodny hodinar odovzdaval moje oblubene hodinky opat v top stave, a dokonca mohol vidiet ich dielnu, tak to by ma neskutocne potesilo... je asi pochopitelne ze pokial mas viacero hodiniek z vyssej ligy, tak s kazdym dalsim prirastkom bude ta radost asi tlmenejsia... nastupil som cestu OWG s mojimi Tudormi a uzivam si pocit skutocne dobre urobenych hodiniek ... a nic viac mi momentalne nechyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 (upraveno) To asi úplně nesouvisí s tím kolik mám hodinek ani kolik stály, ale i když nejsem žádnej velkej poeta, tak prostě jsem ve fázi, kdy jakákoli věc mi jen stěží udělá nějakou zásadní radost. Ale nechme toho nebo tady začnu popisovat co mi udělá opravdovou radost a to fakt číst nechceš . Ale jinak jo, jsou dobrý. Upraveno 26. září 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 @warann hadam len nie zdravotne problemy... to cloveku zoberie radost zo vsetkeho fakt spolahlivo... ale expy na ruke parada. proste "the watch" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 @Ivanhoe34 Nastesti nic takovyho, aspon o to nevim. A kdyz to teda chces vedet, tak jsem tl myslel tak, ze vetsi radost mi udela treba lahev vina vypita pri zapadu slunce u more . A jinak - jak jsi nekde psal- souhlasim. ze po tech 36mm uz i ty 39mm pusobi jako Goliasove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 @warann ano suhlasim, a myslim ze tych starosti a povinnosti je coraz viac, a chvile ktore opisujes su o to vzacnejsie... hodinky, ak to tak vnimas, mozu robit radost na ruke stale... a aspon moja skusenost za tie roky je, ze na zapasti pod 18cm je vsetko nad 36mm alebo skor L2L nad 44mm proste privelke pre pohodlne nosenie... samozrejme nosit moze hocikto hocico, mam aj ja vacsie hodinky ale nenosim ich teraz a dlhodobo uz vobec nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Tyhle jsou urcite pohodlnejsi nez BB58, ty zas maji, zejmena v tom mem provedeni, lepsi citelnost. Tady si furt rikam, co by s tim udelal antireflex. Coz mi propomina (uz se to tu opakovane resilo, jen nevim kde a nechce se mi to slozite hledat) je dodelani antireflexu na R realny, pripadne ma to nekdo? Jinak jsem vcera koukal, ze vel. cifru na tehle dvou hodinkach je prakticky stejna, coz dost odporuje dojmu, ktery vedle sebe vyvolavaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Tuším, že na 39mm Expy si nechával dodělávat antireflex @lordsoft. Co to stálo a kde si to nechal dělat netuším. Napadá mě Onyx, protože autorizák obvykle "tuning" nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Díky, Ruda mě napadl, tak se optám. Jen jsem to mohl udělat před servisem, kdy je měl celý rozebraný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 před 18 minutami, warann napsal: Díky, Ruda mě napadl, tak se optám. Jen jsem to mohl udělat před servisem, kdy je měl celý rozebraný Ahoj, ano bol som to ja, bolo to v Onyxe, stalo to neviem uz kolko, nie moc, do 3000kc myslim (vnejsi aj vnitrni). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Bezva diky. A prosim te, nejaky viditelny progres tam je? Pripadne daval jsi nekde foto s/bez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 před 2 hodinami, warann napsal: Bezva diky. A prosim te, nejaky viditelny progres tam je? Pripadne daval jsi nekde foto s/bez? Jo, v tom linku co som prilozil je foto porovnania expov S AR a BEZ AR (klikni na tu sipku v rohu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 Jsem tele, cumim do toho za pochodu a podle toho to dopada. Kazdopadne diky, rozdil vypada fakt znacny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se