Makky Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Zdravím chcel by som sa Vás opýtať na názor na tieto hodinky. Za všetky rady informacie vopred dakujem
Frostie Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 výborný švýcarský understatement by Rolex
Josef01 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Příjemné oblekovky, 39mm je v pohodě a na ruce budou působit o něco větší než hodinky se širokou lunetou. Já osobně bych dal přednost Tudor Double Date.
IzTaPa Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 nekteri tvrdi, ze tudor je rolex pro chudy. ja bych tak zasadovy (v tomto pripade) nebyl - dostanes rolex kvalitu s ETA strojem v top grade.... jsem na strane josefa, bral bych radeji double date, jen kdyby nebyly 42mm v prumeru, coz je na oblekovky na muj vkus presprilis. ale tyto day-daty jsou taky pekny a 39mm je na oblekovky stale v rozmezi 'idealni mira'. zkus se kouknout na verzi s cernym cifrem a tahem, ty vypadaji moc pekne...
Exiztence Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 36mm model bez date je také dobrá alternativa, ale double date je ze všech možností dle mě nejhezčí.
IzTaPa Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 36mm model bez date je také dobrá alternativa, ale double date je ze všech možností dle mě nejhezčí. myslis bez day? vsechny 36mm modely - alespon podle stranek tudoru - maji datum na 3ce...
Makky Odesláno 26. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 duble date určite nie.. cena o hodne vyššia, small second nemam rád a 42 na moju 17tku ruku je príliš veľa.. tieto sú top ešte keby som si k ním doobjednal oyster tah tak by vyzerali IMHO dokonalo
redd Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Oblibena znacka, ale u tohoto modelu se mi nelibi tvar rucek.
Exiztence Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 myslis bez day? vsechny 36mm modely - alespon podle stranek tudoru - maji datum na 3ce...Jo myslím jedno, píši druhé.
xmickey Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Muzete sem nekdo dat nazev modelu na prvni fotce plus pripadne odkaz? Jsou super
Josef01 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 http://www.tudorwatch.com/#/en/glamour/glamour-date-day/
Makky Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 sú super :-) Keby som si neobjednal pred nedávno hodinky tak rovno kupujem aj tieto. Teraz aspon z úcty k hodinkam čo mam na ceste musím počkať mesiac dva :-)
Návštěvník JakubWatches Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Poor man's Rolex .Tudory jsou vyborne hodinky ikdyz do nich strkaji etu(neni se cemu divit), heritage black bay jsou jednoznacne nejvyhledavanejsi ikony tyhle znacky. Jsou to dobre prodejne hodinky na resale, mel jsem vzdy nejvic zajemcu z US bohuzel restrikce posilat za kaluz to nepovolujou. Koukal jsem ted nedavno na Tudor Black Shield (takova jakoby Daytona) a byl jsem po dlouhe dobe mile prekvapen, see the pics below http://www.watchonista.com/sites/default/files/watchographer/2914/albums/tudor_black_shield_by_watchonista_10.jpghttp://professionalwatches.com/upload/2013/04/baselworld_tudor_fastrider_bla/Tudor-Fastrider-Black-Shield.jpg
IzTaPa Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 makky se ptal na glamour z cehoz usuzuji, ze black shield asi nebudou jeho salek caje. stejne tak jejich velikost neodpovida jeho predpokladum. myslim, ze poor's man rolex uz - po relaunchi toho brandu - neplati. spise mi pripada, ze se snazi byt 'kreativnejsi' (= delat veci, ktere by k DNA klasickych rolad nesedeli) nez materstky brand a aby to bylo stale jeste rozumne drahe, musi tam holt dat tu etu namisto inhouse...
Josef01 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Jsou to dobre prodejne hodinky na resale, mel jsem vzdy nejvic zajemcu z US bohuzel restrikce posilat za kaluz to nepovolujou. Tomu nerozumím, existruje restrikce pro posílání hodinek do USA?
IzTaPa Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) Tomu nerozumím, existruje restrikce pro posílání hodinek do USA? tudor znovu vstoupili na US trh teprve na pozdim 2013. a pokud byl/ja jakubl dealerem tudoru, predpokladam, ze mu tak jako tak 'nedovoluji' prodavat mimo trhy, pro ktere je distributorem (a US predpokladam jsou na black listu) Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem IzTaPa
Josef01 Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Aha, už chápu, nevěděl jsem, že to je prodejce. Občané USA ovšem mohou zrovna tak jako my využívat shipito, tedy prodej např. přes Rakouský sklad apod.
Makky Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 makky se ptal na glamour z cehoz usuzuji, ze black shield asi nebudou jeho salek caje. stejne tak jejich velikost neodpovida jeho predpokladum. myslim, ze poor's man rolex uz - po relaunchi toho brandu - neplati. spise mi pripada, ze se snazi byt 'kreativnejsi' (= delat veci, ktere by k DNA klasickych rolad nesedeli) nez materstky brand a aby to bylo stale jeste rozumne drahe, musi tam holt dat tu etu namisto inhouse... black shield je moj štýl.. moc pekné hodinky.. len teraz zhanam oblekovky a tie tudorky mi padli najviac do oka :-) Mna by zas zaujímalo či stačí mi ich bude vedieť Sheron dodať alebo odkial inakial ich zohnať?! a cenovku ktorú som videl od 1300-2300 :-( čo je moc veľké rozpatie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se