Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kilosunky: Myslel jsem spíše pro Bratislavu. Pro toho kdo chce balík domů platí podmínky popsané výše.

Za mňa v pohode. Bez problémov sa pridám do bratislavského balíku, ale takisto, keď nebude záujem, vezmem triko osve...

Počkáme, či sa niekto ešte pridá.

Odesláno

Za mňa v pohode. Bez problémov sa pridám do bratislavského balíku, ale takisto, keď nebude záujem, vezmem triko osve...

Počkáme, či sa niekto ešte pridá.

Uz som s Ondrom dohodnuty v jednom baliku :cheers:

Odesláno

Za mě bych prosil taky o změnu velikosti:

1ks lahvová zeleň, původní velikost XL, nová velikost L

a k tomu bych přiobjednal následující:

1ks námořnická modř, velikost M

děkuji a peníze posílám vzápětí...

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

prosím změnit velikost u všech mých 4ks z L na M

Peníze posílám.

Upraveno uživatelem ondra.palas
Odesláno

Trochu se nad tou délkou trička pod tíhou SZ a tabulkou zamýšlím. Asi je to dáno tím, že je to UNISEX velikost. Ozval se mi majitel reklamky s omluvou za pozdní reakce - evidentně je na dovolené. Nabídl mi osobni schůzku a řešení. Bez ohledu na dostupnost. Mám zkusit zalobbovat jiný typ trička?

Odesláno

Kontrolovat delku me zatim nenapadlo. Ted jsem vytah pola, merim a kontroluju. U velikosti L je sirka trika i delka rukavu v pohode.

Ted pozor. Celkova delka u mych polo je 68 cm, ale v tabulce je 78 cm!

Zrejme damske saty pod zadek :-)

Ondro, domnivam se, ze by bylo vhodne to prehodnotit. (Pokud budes ty a ostatni souhlasit - nechci to dramaticky komplikovat).

Odesláno

Priznavam, ze jsem psal sz ohledne delky. Ten rozdil proti standardu mi prijde hodne velky.

Je mi lito ze to pridava Ondrovi praci, ale myslim, ze by mohlo byt hodne lidi zklamanych.

Odesláno (upraveno)

Potvrzuji velikosti uvedené v tabulce a platím zítra ráno.

Upraveno uživatelem PetrM
Odesláno (upraveno)

Zaplaceno. Jen bych poprosil změnit barvu z tmavého tyrkysu na námořní modrou. Jinak tmava sedá zůstává. Velikost zůstává M. Diky

Upraveno uživatelem addalbert
Odesláno

Na druhou stranu, kdyz bude dlouhe, zastrcim ho do kalhot. Prababicka by me pochvalila, ze nenastydnu na ledviny ;-)

Priznavam, ze jsem psal sz ohledne delky. Ten rozdil proti standardu mi prijde hodne velky.

Je mi lito ze to pridava Ondrovi praci, ale myslim, ze by mohlo byt hodne lidi zklamanych.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...