Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jak to tak vypadá, tak jsem jedinej, komu se nejspíš zásilka ztratila a musí čekat, co si pošta vymyslela za výmluvu, po 30- ti denní reklamaci. To fakt naštve. Všem vám závidím.

Odesláno (upraveno)

Jediny kde byl problem u posty. Pls vyuzij email ktery jsem uvadel p Fusky fuska@mibona.cz

Dakujem. Info od Fusky

Vsetko OK. Cakanie mi nevadi, len som sa bal ci sa to nestratilo.

ďakujeme za Váš mail. Pri Vašej zákazke, bola zmenená farba polokošele zo žltej na oranžovú a spolu s ďalšími 13 polokošeľami sa posunula realizácia. Verím, že do 31.10. budete mať produkt k dispozícii.

Omlúvame sa Vám za časový posun, ktorý bol spôsobený vypredanými zásobami u výrobcu.

Úspešné dni Vám praje

Upraveno uživatelem People
  • po 2 týdnech...
Odesláno

ondralbc, on 08 Zář 2014 - 08:27, said:

Mrzí mě, to že sem postuju skoro samé špatné zprávy, ale kopíruji odpověď s reklamky:

ďakujem za Váš mail. Upresňujem jednotlivé záležitosti:

• Vašu zásielku Vám osobne doručím do Liberca, zavolám 22.9. a poviete, kedy Vám to vyhovuje. (Jedine, ak by ste si neželali osobné stretnutie, tak zašlem poštou).
  • Zasielam vyúčtovací doklad na prijatú platbu. Po dodaní resp. odoslaní tovaru bude vystavená pre Vás Faktúra - daňový doklad
  • Medzitým, ako sme komunikovali vypredali sa u nás aj u výrobcu niektoré veľkosti a farby. Jedná sa o 13 ks textilu, ktorý nie je v Čechách. Pripájam zoznam:
Zoznam:
  • Polokošile Single J. 202 - azúrově modrá, XXL, 1ks od 3.10. (alternativa v danej farbe nie je, náhtrada len tyrkysová)
  • Polokošile Single J. 202 ? kráľovská modrá, S, 1ks od 3.10. (alterantíva: Polo Cotton okamžite, Pique Polo od 17.10., resp. Cotton Heavy od 16.9.)
  • Polokošile Single J. 202 ? kráľovská modrá, M, 4ks od 3.10. (alternatíva: Polo Cotton okamžite, Pique Polo od 17.10., resp. Cotton Heavy od 16.9.)
  • Polokošile Single J. 202 - tmavé šedý melír, XL, 3ks od 3.10. (alternativa: Polo Cotton 212 okamžite, Pique Polo, od 23.9.)
  • Polokošile Single J. 202 - trávově zelená, M, 1ks od 15.12. (alternatíva: Polo Cotton 212 okamžite, Pique Polo 203, okamžite)
  • Polokošile Single J. 202 - žlutá, L, 1ks od 18.11. (alternatíva: Pique Polo 203, okamžite)
  • Polokošile Single J. 202- purpurová, S, 2ks neexistuje farba, asi klient trvá na farbe, tak zašleme Pique Polo (Pique Polo 203, okamžite)
Navrhujeme:
  • Pri bode G upredostniť farbu a poslať
  • Pri ostatných bodoch priložiť k zásielke omluvný list, že daný typ je vypredaný a bude v termíne do 15.10. doporučene zaslaný, alebo si môžu vybrať alternatívnu polokošeľu Polo cotton - Pique Polo a tá je okamžite? prípadne zmeniť veľkosť?
  • Možno vyrobiť hneď Polo Cotton/Pique Polo a v dopise upozorniť, že daný typ nebol a zasielame?, alebo bez dopisu??
Preferujeme riešenie 1 a 2. Všetky dodatočné náklady poštovného a výroby jednotlivých kusov znáša naša agnetúra. Samozrejme nevieme presne, čo bolo klientom sľúbené a v akom termíne, preto návrh všeobecných riešení?

Omlúvame sa Vám za komplikácie a poprosíme o Vaše vyjadrenie, resp. odsúhlasenie navrhnutého postupu.

Já stále nic (zvýrazněno červeně). Ale zatím jsem trpěliv. :)

Odesláno

Tak dnes dorazilo. Bohužel je mi malé. Mám S královskou modrou. Dkyby někdo chtěl, tak vyměním za jakékoliv M.

Odesláno

Tak i mě byla reklamace vyřízena, triko se zdá být v pořádku a to poškozené mám za úkol zničit.

A já to rád udělám, protože na poštu se mě nechce. Takže nakonec za mě spokojenost s přístupem.  

Odesláno

Jsem na tom uplne stejne jako Flipik.

Jako bobus mi zdarma bude odeslano jedno Polo Fruit Of The Loom, abych pry posoudil kvalitu a jedno B&C si dokoupim v cene 270Kc. vcetne vysivky.

Velmi solidni pristup.

Odesláno

Tak mám  zde info, že vše už by mělo být v pořádku:

Dobrý deň,

dovolím si Vás informovať že dnes bolo na poštu podaných zvyšných 19 zásielok (nedodané, reklamované a výmena farby).

Kompletne všetci by mali do konca týždňa obdržať doporučené zásielky (Vaša na Slovensko príde asi až budúci týždeň).

Verím, že prvú realizáciu máme za sebou.

V každom prípade, ak si nájdete čas v listopadu na spoločné stretnutie v Bratislave, budem rád.

Vyhodnotili by sme túto akciu a načrtli možnosti nášho zlepšenia, ak nás vyberiete pre ďalšie Vaše aktivity.

• po měsíci...
Odesláno

Nechal jsem si udelat jeste jednu Polokosili Chronomag, ale na jiny model a znacka Fruit of the Loom Premium (latka Jersey).

Musim uznat, ze je hodne kvalitni i precizni jak uvnitr i vnejsi (rekl bych propracovanejsi nez Adler).

post-9241-0-26418900-1419005161_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...