Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Maxele, tvl, Tě snad :giljotiini:  ses neozval ohledně zásilky ani platby, bral jsem to, že na to prdíš!!!

Fakt to triko ještě chceš a zaplatils? M navy blue? Jestůli, zkusím ještě zítra pořešit.

Odesláno
  V 6. 11. 2015 v 15:23, tommi napsal:

Ahoj,  P9 není problém, pak se domluvíme, píšu tedy osobka.

No hele nvm, jestli jsem měl ještě něco potvrdit, ale touhle odpovědí jsem bral že se někde scuknem osobně a detaily doladíme později. V seznamu hore na platbu jsem se našel, tak jsem to bral jako že víc než potvrzení platby netřeba - trochu jsem tu na to zapomněl a proto zadal převod až dnes, za což ještě jednou omluva.

Odesláno

Hele, já to nenašel v platbách, sorry, měl jsem Tě šťouchnout. Zítra zkusím pořešit s pí., byla vstřícná,

tak pošlu tu Tvou platbu a mělo by to být v pohodě. Osobka platí, P9.

Odesláno (upraveno)
  V 23. 11. 2015 v 21:19, tommi napsal:

Hele, já to nenašel v platbách, sorry, měl jsem Tě šťouchnout. Zítra zkusím pořešit s pí., byla vstřícná,

tak pošlu tu Tvou platbu a mělo by to být v pohodě. Osobka platí, P9.

Super, děkuju! :)

//edit: A omlouvám se za komplikaci, měl jsem si to ohlídat

Upraveno uživatelem Maxel
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Expedice zásilek se nakonec uskutečnila až včera. Počítám, že v ponděli/úterý budou mít mimopražští trika u sebe nebo spíš na sobě. Pražákům se omlouvám,budu distribuovat až ten příští týden, marodím.

Odesláno

Tommi: uplne v pohode a v klidu a diky za info. Hlavne se uzdrav do vanoc;).

Návštěvník dabelM
Odesláno

Tričko dnes dorazilo. Kvalita látky je o dost výrazně lepší. Děkuji Tommi za tvůj čas a organizaci :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...