JaRooN Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Ahoj, moc děkuji za vykonanou práci. A vzhledem k nové akvizici bych rád rozšířil objednávku. Už mám objednané černé XL a k tomu prosím ještě jedno - Královská modrá - 1 ks velikost XLMoc děkuji. Jarda Edit: radši taky XL Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem JaRooN
Kostra Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Pro mě prosím 1x antracitová XL a 1x nebesky modrá XL
ondralbc Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Ahoj pánové, tak se dostáváme k realizaci. Tady jsou podmínky reklamky:Po obdržaní objednávky sa pustíme do grafických náhľadov. Pred potiskom musí byť uhradená platba. Asi takto by mala prebehnúť realizácia. Následne u nás zostane 100% tričiek? Termín dodania 3 týždne. Bubli obálka 10Kč + poštovné (doporučene) + manipulácia 10Kč/ks. Ceny sú bez DPH. Skladovanie grátis Tričko tedy bude za 230 Kč,-. Každý mi do SZ prosím pošlete svou adresu, kam chcete trička rozeslat - rozesílat bude přímo reklamka po realizaci. Chtějí po mě nějaké zálohy, aby mohli vypracovat grafické návrhy a začít s realizací. To vyřeším ve své režii. S poukázáním peněz klidně počkejte než nám zašlou ty návrhy. Nicméně finální platbu za trička provedu jakmile obdržím od každého z vás peníze. Požádám Vás tedy o zasílání 230 x Y (Y=počet triček) Deadline (peníze na účtu): 15.8.2014 (případně posuneme podle dodání grafických návrhů) Č.ú.: 1145376011/3030 Jakmile budu mít nějaké doklady, zveřejním je tu na fóru. Pokud si chcete ověřit u dodavatele - nemám problém poskytnout kontakt. Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem ondralbc 1
mr.BSE Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 ...pred tiskom? Chyba, nebo sem nepostřehl změnu typu z vysivky na tisk?
ondralbc Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) ...pred tiskom? Chyba, nebo sem nepostřehl změnu typu z vysivky na tisk?Ano, to byl jeho překlep v mailu. Jde o výšivku Asi je zvyklý nadměrně používat všude sloveso TISKNOUT Ostatně jak píšu: počkáme si na návrhy. Uvidím jak rychle jsou schopni je dodat, podle toho posuneme deadline realizace a platby. Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem ondralbc
mr.BSE Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Uff :-) jinak ohledně platby. Trošku se mi ekluje,aby za me někdo platil nějakou zálohu. Byl by problém Ti poslat rovnou celou částku, abys v tom neměl svoje peníze?
ondralbc Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Tohle se rozpustí do finální ceny triček, grafika bude zdarma.
wizard-ov Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 A mají ty XXXL nějak limitované na barvy - no uvidíme až odešlu finální zadání.Ahoj, díky že jsi se obětoval, vím jak to bývá zábavné dělat hromadnou objednávku z fóra , chci se zeptat - ozvali se ti už ohledně dostupnosti barev prasečích velikostí ?
ondralbc Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Ahoj, díky že jsi se obětoval, vím jak to bývá zábavné dělat hromadnou objednávku z fóra , chci se zeptat - ozvali se ti už ohledně dostupnosti barev prasečích velikostí ?Čekám na finální uzavření - ještě čekám, jestli nedáme tu hranici 100ks a bude to ještě levnější o 10 Kč NIcméně požádám o jasnou specifikaci, která trička mají v XXXL.
JaRooN Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Paráda, jsem rád, že se to přechyluje k realizaci Moc díky a až dáš povel, peníze tam máš natotata
El Nano Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Ahoj, prvně bych Ti chtěl poděkovat a pak bych taky poprosil o 1ks NÁMOŘNÍ MODRÁ vel. L edit: a jak říká JaRooN, až dáš povel, tak peníze tam máš natotata Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem El Nano
ondralbc Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Díky hoši, posílejte mi prozatím jen adresy Do SZ.
MJ. Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 nejdřív mě to moc netankovalo, ale najednou sem si řek že bych týmovej dres chtěl taky.takže pardon za debilní dotaz. Triko je za 230,- a k tomu teda 50,- na poštu, nebo to je 230 sakumprdum? Kouknul bych doma co mam za velikost polotriček a ešte večer bych přihodil objednávku, jestli se ještě vejdu.
ondralbc Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 nejdřív mě to moc netankovalo, ale najednou sem si řek že bych týmovej dres chtěl taky.takže pardon za debilní dotaz. Triko je za 230,- a k tomu teda 50,- na poštu, nebo to je 230 sakumprdum? Kouknul bych doma co mam za velikost polotriček a ešte večer bych přihodil objednávku, jestli se ještě vejdu.230 je kalkulovana cena+balne+manipulacni poplatek výrobce. Postu jeste s dodavatelem resim.
sect Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Čau ty chceš světle šedý melir a na to bílou vysivku?Jo, dik. To zelené ruším a vezmu si jen toto.
parnistroj Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 S diky bych se pripojil. Prosim o: 1x nebesky modra XXL1x namorni modra XXL Celkem tedy 2 kusy Dik moc
ondralbc Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Jo, dik. To zelené ruším a vezmu si jen toto.OK proti gustu žádný dišputát
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se