Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, moc děkuji za vykonanou práci.

A vzhledem k nové akvizici bych rád rozšířil objednávku. Už mám objednané černé XL a k tomu prosím ještě jedno - Královská modrá - 1 ks velikost XL

Moc děkuji.

Jarda

Edit: radši taky XL ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno (upraveno)

Ahoj pánové, tak se dostáváme k realizaci. Tady jsou podmínky reklamky:

Po obdržaní objednávky sa pustíme do grafických náhľadov. Pred potiskom musí byť uhradená platba. Asi takto by mala prebehnúť realizácia. Následne u nás zostane 100% tričiek? Termín dodania 3 týždne. Bubli obálka 10Kč + poštovné (doporučene) + manipulácia 10Kč/ks. Ceny sú bez DPH. Skladovanie grátis

Tričko tedy bude za 230 Kč,-. Každý mi do SZ prosím pošlete svou adresu, kam chcete trička rozeslat - rozesílat bude přímo reklamka po realizaci. Chtějí po mě nějaké zálohy, aby mohli vypracovat grafické návrhy a začít s realizací. To vyřeším ve své režii. S poukázáním peněz klidně počkejte než nám zašlou ty návrhy. Nicméně finální platbu za trička provedu jakmile obdržím od každého z vás peníze. Požádám Vás tedy o zasílání 230 x Y (Y=počet triček)

Deadline (peníze na účtu): 15.8.2014 (případně posuneme podle dodání grafických návrhů)

Č.ú.: 1145376011/3030

Jakmile budu mít nějaké doklady, zveřejním je tu na fóru. Pokud si chcete ověřit u dodavatele - nemám problém poskytnout kontakt.

Upraveno uživatelem ondralbc
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

...pred tiskom? Chyba, nebo sem nepostřehl změnu typu z vysivky na tisk?

Ano, to byl jeho překlep v mailu. Jde o výšivku :) Asi je zvyklý nadměrně používat všude sloveso TISKNOUT ;) Ostatně jak píšu: počkáme si na návrhy. Uvidím jak rychle jsou schopni je dodat, podle toho posuneme deadline realizace a platby.

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno

Uff :-) jinak ohledně platby. Trošku se mi ekluje,aby za me někdo platil nějakou zálohu. Byl by problém Ti poslat rovnou celou částku, abys v tom neměl svoje peníze?

Odesláno

A mají ty XXXL nějak limitované na barvy - no uvidíme až odešlu finální zadání.

Ahoj, díky že jsi se obětoval, vím jak to bývá zábavné dělat hromadnou objednávku z fóra :death: , chci se zeptat - ozvali se ti už ohledně dostupnosti barev prasečích velikostí ?

Odesláno

Ahoj, díky že jsi se obětoval, vím jak to bývá zábavné dělat hromadnou objednávku z fóra :death: , chci se zeptat - ozvali se ti už ohledně dostupnosti barev prasečích velikostí ?

Čekám na finální uzavření - ještě čekám, jestli nedáme tu hranici 100ks a bude to ještě levnější o 10 Kč :) NIcméně požádám o jasnou specifikaci, která trička mají v XXXL.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, prvně bych Ti chtěl poděkovat  a  pak bych taky  poprosil o 1ks NÁMOŘNÍ MODRÁ vel. L :) 

edit: a jak říká JaRooN, až dáš povel, tak peníze tam máš natotata

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

nejdřív mě to moc netankovalo, ale najednou sem si řek že bych týmovej dres chtěl taky.

takže pardon za debilní dotaz. 

Triko je za 230,- a k tomu teda 50,- na poštu, nebo to je 230 sakumprdum?

Kouknul bych doma co mam za velikost polotriček a ešte večer bych přihodil objednávku, jestli se ještě vejdu.

Odesláno

nejdřív mě to moc netankovalo, ale najednou sem si řek že bych týmovej dres chtěl taky.

takže pardon za debilní dotaz. 

Triko je za 230,- a k tomu teda 50,- na poštu, nebo to je 230 sakumprdum?

Kouknul bych doma co mam za velikost polotriček a ešte večer bych přihodil objednávku, jestli se ještě vejdu.

230 je kalkulovana cena+balne+manipulacni poplatek výrobce. Postu jeste s dodavatelem resim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...