Přejít na obsah

Roman I.

Návštěvník

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 439
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jsou nevšední

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pěkně nafoceno, ale ještě hezčí hodinky, fakt moc pěkný

Nevím, jestli s křížkem po funuse, ale po vzoru kolegů sem budu pleskat fotky svých aktuálních hodinek. Škoda, že těch 55 kousků před Grahamy už svoje vlákno ve fotogalerii nebude mít.

Tyhle jsou z včerejší pocházky bahnem na horách a následné nudy večer .

attachicon.gifIMG_7654.JPG

attachicon.gifIMG_7632.JPG

attachicon.gifIMG_6928.JPG

attachicon.gifIMG_7618.JPG

Odkaz ke komentáři

Krása,líběj se mi moc,na ruce úplně zářej a na tvých fotkách taky.Dýnko parádně vymakaný.Ty mlynářský byly taky parádní a jako nový,moc jsem po nich v prodeji pokukoval,ty fotky byly parádní.Cos pořídil ale i přes to stálo za to.V reálu je měli nonstop na ruce a ve filmu ne,už je šetřili,inu,není divu :-)

Odkaz ke komentáři

Jsem moc rád, že se vám líbí. Věřím, že nezůstanu sám dlouho. Dneska jsem je dal na isofrane, a vypadají na něm taky dobře. Co se týká přesnosti, 2 vteřiny za 5 dní do plusu. Teď jsem na to čuměl jako puk

Odkaz ke komentáři

krásné hodinky a moc pěkně nafocené ? už jsem u Tebe zvyklý, že jsi svůj při výběru hodinek ? 

jenom ten isofrane se mi k nim nehodí ...

on se mi vlastně nelíbí k žádným hodinkám ( nevím proč, ale připomíná mi předrevoluční dobu - NDR ) :) ...

Upraveno uživatelem NERO.8
Odkaz ke komentáři

mně ten gumák přijde fajn. Teda ne jako ten mesh, ale z nějakého prapodivného důvodu jsem si umanul, že je budu střídat.

Nafotil jsem je společně s grahamy. Ty se vedle nich jeví jako malé hodinky.  Což teda jsou....

Odkaz ke komentáři

Teď jak koukám na ty Eterny,tak nevím jestli mi to jen připadá,ale při prvním pohledu jakoby nevím která ručka je hodinová a která minutová,neplete se to?

Ani ne. Pro nás hochy zrozené pro neopren jsou důležité minuty, takže ta je velká jako kráva. Hodinofku je potřeba chvílemi na cifru hledat, ale jde o zvyk  :)

Odkaz ke komentáři

já ho mám taky rád ( i přes tu kritiku :)  ) ? 

Isofrane na Panerai ? to nemůže nikdo udělat ...

když je vůle  :lol2: . No jasně, že to je prasečina, ale na těch eternách nebo doxách to má celkem reálný podklad. Ta kombinace spadá do 60. a 70. let 20. stol.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...