villain83 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Sem myslel, že to je na té fotce nějaká fotomontáž se Schwarzenbergem jak leze z té vody Karel slouzil u jinejch jednotek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 jsou nevšední Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 po dlouhy dobe mas hezky hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Jsou nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 jo, jsou fakt nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 vypadají opravdu skvěle. užij si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 pěkně nafoceno, ale ještě hezčí hodinky, fakt moc pěknýNevím, jestli s křížkem po funuse, ale po vzoru kolegů sem budu pleskat fotky svých aktuálních hodinek. Škoda, že těch 55 kousků před Grahamy už svoje vlákno ve fotogalerii nebude mít.Tyhle jsou z včerejší pocházky bahnem na horách a následné nudy večer . IMG_7654.JPG IMG_7632.JPG IMG_6928.JPG IMG_7618.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Romane, super kousek. Eterna jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Eterna má svoji osobitou tvář. Obdivuji jejich Kontiki modely a tento patří snad k nejkrásnějším...Máš nevšední hodinky, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Krása,líběj se mi moc,na ruce úplně zářej a na tvých fotkách taky.Dýnko parádně vymakaný.Ty mlynářský byly taky parádní a jako nový,moc jsem po nich v prodeji pokukoval,ty fotky byly parádní.Cos pořídil ale i přes to stálo za to.V reálu je měli nonstop na ruce a ve filmu ne,už je šetřili,inu,není divu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Jsem moc rád, že se vám líbí. Věřím, že nezůstanu sám dlouho. Dneska jsem je dal na isofrane, a vypadají na něm taky dobře. Co se týká přesnosti, 2 vteřiny za 5 dní do plusu. Teď jsem na to čuměl jako puk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Krásný kousek, ta kombinace ruček je prostě boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 (upraveno) krásné hodinky a moc pěkně nafocené ? už jsem u Tebe zvyklý, že jsi svůj při výběru hodinek ? jenom ten isofrane se mi k nim nehodí ... on se mi vlastně nelíbí k žádným hodinkám ( nevím proč, ale připomíná mi předrevoluční dobu - NDR ) ... Upraveno 13. května 2014 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Souhlas, taky moc nechapu tu vlnu derovane gumy tady. Cekam, kdy to nekdo da na Panerai.Ale Romana mam rad a tak mu to pochvalim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 mně ten gumák přijde fajn. Teda ne jako ten mesh, ale z nějakého prapodivného důvodu jsem si umanul, že je budu střídat.Nafotil jsem je společně s grahamy. Ty se vedle nich jeví jako malé hodinky. Což teda jsou.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Eterny jsou nadherne. Me k nim prijde Isofrane naprosto dokonaly. Vyborne se hodi k pouzdru, kteremu da na rozdil od meshe vic vyniknout. Hod foto na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Souhlas, taky moc nechapu tu vlnu derovane gumy tady. Cekam, kdy to nekdo da na Panerai.Ale Romana mam rad a tak mu to pochvalim :-) já ho mám taky rád ( i přes tu kritiku ) ? Isofrane na Panerai ? to nemůže nikdo udělat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Teď jak koukám na ty Eterny,tak nevím jestli mi to jen připadá,ale při prvním pohledu jakoby nevím která ručka je hodinová a která minutová,neplete se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Teď jak koukám na ty Eterny,tak nevím jestli mi to jen připadá,ale při prvním pohledu jakoby nevím která ručka je hodinová a která minutová,neplete se to? Ani ne. Pro nás hochy zrozené pro neopren jsou důležité minuty, takže ta je velká jako kráva. Hodinofku je potřeba chvílemi na cifru hledat, ale jde o zvyk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 já ho mám taky rád ( i přes tu kritiku ) ? Isofrane na Panerai ? to nemůže nikdo udělat ... když je vůle . No jasně, že to je prasečina, ale na těch eternách nebo doxách to má celkem reálný podklad. Ta kombinace spadá do 60. a 70. let 20. stol. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se