Milis Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2007 Inspirováno Cyberem, ze sekce "Koupím". Shodou okolností se mi, stejně jako Cyberovi, stýská po bondovkách, které jsem před cca 14dny prodal Frantíkovi tady z fóra. Ty hodinky prostě měly něco do sebe, při první příležitosti a prvním finančním přebytku si je asi koupím zas. Když si vzpomenu na ty jejich ručičky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Diskutér Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2007 Inspirováno Cyberem, ze sekce \"Koupím\". Shodou okolností se mi, stejně jako Cyberovi, stýská po bondovkách, které jsem před cca 14dny prodal Frantíkovi tady z fóra. Ty hodinky prostě měly něco do sebe, při první příležitosti a prvním finančním přebytku si je asi koupím zas. Když si vzpomenu na ty jejich ručičky.. Milisi... sakra... obchoduje se se ženskejma, s autama... ale s hodinkama? Už jsem to tu psal... hodinky přece v sobě nesou informaci o tom, co jsem s nimi prožil... první políbení za plotem u školy... první prasklou gumu... státnice, první vyhazov... a tak. Hodinky, které jsem nosil bych... nikdy neprodal... Jo, je to sbírka života, život sbírky... P.S. Už je znovu nekupuj... kouzlo je zpřetrháno... když tak jen nazpátek od kolegy, a ... omluv se jim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2007 No, on taky každej nemusí bejt jako ty.. Jména hodinkám nedávám a jaksi nemám výčitky svědomí.. Hodinky prostě kupuju a někdy pak taky prodávám, to je jednoduchý a věř mi, jsem s tím osobně tak nějak vyrovnán. Ale ty ručičky měly pěkný, vo to nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Diskutér Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2007 No, on taky každej nemusí bejt jako ty.. Jména hodinkám nedávám a jaksi nemám výčitky svědomí.. Hodinky prostě kupuju a někdy pak taky prodávám, to je jednoduchý a věř mi, jsem s tím osobně tak nějak vyrovnán. Ale ty ručičky měly pěkný, vo to nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 To Milis: Ale ver mi, ze se u me maji jako v bavlnce. Maji krasnou novou modrou lunetu a jsou tak dokonale :-)!! Kdyz budes mit velkou depresi, muzes se na ne prijit podivat - mimochodem to pozvani na pivko porad plati :-)!! Me se asi nejvic styska po Prim Leteckych. Ani nevim proc! Moc jsem je nenosil, byly dost male, ale koupil jsem je jako jedny z prvnich mechanik, tak proto asi ta nostalgie. No ale zivot jde dal a od te doby jsem nakoupil spoooooooustu dalsich kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 znak nasi komzumni doby, zlidstovani nezivych predmetu a jejich fixace na ně...ne že bych na tom nebyl podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 Dvoje mi chybí, a jedny si koupím znovu, ale v jiné verzi, už ne titanové. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 Dvoje mi chybí, a jedny si koupím znovu, ale v jiné verzi, už ne titanové. :-) Ty zlobíš. Mám mít výčitky svědomí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 To Milis: Ale ver mi, ze se u me maji jako v bavlnce. Maji krasnou novou modrou lunetu a jsou tak dokonale :-)!! Kdyz budes mit velkou depresi, muzes se na ne prijit podivat - mimochodem to pozvani na pivko porad plati :-)!! Me se asi nejvic styska po Prim Leteckych. Ani nevim proc! Moc jsem je nenosil, byly dost male, ale koupil jsem je jako jedny z prvnich mechanik, tak proto asi ta nostalgie. No ale zivot jde dal a od te doby jsem nakoupil spoooooooustu dalsich kousku. Na pivko skočíme - já bych moh myslím tak přespříští tejden, přespím v Matce Měst. Máš nějaký vyčíhlý hospody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2007 To Milis: Ale ver mi, ze se u me maji jako v bavlnce. Maji krasnou novou modrou lunetu a jsou tak dokonale :-)!! Kdyz budes mit velkou depresi, muzes se na ne prijit podivat - mimochodem to pozvani na pivko porad plati :-)!! Me se asi nejvic styska po Prim Leteckych. Ani nevim proc! Moc jsem je nenosil, byly dost male, ale koupil jsem je jako jedny z prvnich mechanik, tak proto asi ta nostalgie. No ale zivot jde dal a od te doby jsem nakoupil spoooooooustu dalsich kousku. Frantiku, prosím tě, za kolik se dá pořídit nová (modrá) luneta? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 znak nasi komzumni doby, zlidstovani nezivych predmetu a jejich fixace na ně...ne že bych na tom nebyl podobně Domnívám se že i pračlověk měl svůj oblíbený pazourek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 To Milis: Hospod mam vycihlejch asi 100 :-). Tak se ozvi predem. To loloh: Ja sehnal celou novou lunetu za 2 000,- ale byla to trochu nahoda. Kubson ti ji dokaze objednat za 195 dolaru a Dusak za 5 000,-. Pripadne neoriginalni vlozka do lunety na ebay tak kolem 50 dolaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Ja se z toho vina ve stredu omlouvam cigi :-). I kdyz bych ty letecke Prim videl rad nazivo. Nedavno se mi zastesklo po tech leteckych 1977, ktere jsem mel, ale prodal. Byly male, ne moc dokonale, ne moc presne, ale neco na nich bylo :-). Jinak ty Omegy od Milise mi moc zachutnaly a v hledacku jsou Moonwatch. Je to krasnej klasickej kousek. Hledacek je ovsem dost dlouhodoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Jezis, ja uz tady po tech mych leteckych Primkach jednou touzil. Asi je to vazny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Dvoje mi chybí, a jedny si koupím znovu, ale v jiné verzi, už ne titanové. :-) Ty zlobíš. Mám mít výčitky svědomí? Ne, ty titanové si nech, vždyť píšu, že chci nerez !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Taky se mi po jedněch stýská a taky to souvisí se cyberem ! Už mám rozhozený sítě - letecký lemania. Jinak je to správné téma - jak moc se nám něco líbí poznáme nejlépe a podle toho, jak moc to postrádáme! Ale jsou to jen věci, vesměs lehce nahraditelné, tak bych to neviděl nijak trudně. Co ve středu to víno ve violíno? Už se pomalu chystej, náš bussines spustíme v týdnu 20.5 - 26.5. tedy jestli se Ti to hodí. Detaily napiš do mailu. Taky tam občas chodím, když nejsem na CHMGu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2007 Dvoje mi chybí, a jedny si koupím znovu, ale v jiné verzi, už ne titanové. :-) Ty zlobíš. Mám mít výčitky svědomí? Ne, ty titanové si nech, vždyť píšu, že chci nerez !!! Tak teď jsem z toho jelen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se