Návštěvník Ondrej75 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) Ahoj, pořád mi leží v hlavě model Monaco. Pokud si budu kupovat nějaké další hodinky, tak to bude myslím právě Monaco. Dostává mě ta kombinace hranatého ciferníku a kulatých indexů. Geniálně jednoduchý nápad, ale působí. I celá aura těchto hodinek je mimořádná. Nejvíc mě oslovují ty modré modely. Zajímá mě váš názor. Jaké z těchto modrých modelů byste si na ruku vybrali vy? A jaký řemen / tah jim nejvíc sluší? Nebo máte mezi Monaco jiného favorita? Ondřej Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem Ondrej75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Mi se vždycky líbily Gulfy.. teda jako jediný hodinky asi neobstojej.Jinak jsem pro klasický McQueenovky na krokodýlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Díky za názor, taky se přikláním ke kůži. Jen zatím nevím, které hodinky. Potřeboval bych je někde vidět naživo vedle sebe.Ale najdi v Čechách obchod, kde mají všechny Monaco. Dokonce ani video těch dvou prvních s pruhy jsem na internetu neobjevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Byl ses podivat v jejich butiku v Pařížský? Tam by něco na ošmatání mít mohli, myslim ty ne úplně obvyklý modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Když jsem byl v butiku modré neměli....smutné, když jde o TH butik.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Jednoznačně celomodrý a na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) Tyhle Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Za mňa najkrajšie McQueen a krokodíl ale ak by som na ne niekedy naškrabal volil by som asi tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 McQueen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Tyhle Tyhle původní jsou nádherný, mají úžasný kouzlo, i se všema těma šrámama. To jsou tvoje vlastní? Dělají limitku, co napodobuje tyto původní, ale k těm modernějším tlačítkům a pouzdru už tento ciferník nějak nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 mne sa naj pacia tieto na tomto racing remeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Tak já bych si vybral ty calibre 36, protože se mi zdaj nejfrajerštější a vzal bych si k nim vroubkovanou gumu z téhož důvodu. Ale uznávám, že opravdový steveofky s vodorovnými indexy jsou stejně frajerský, jen nejsou šedesátá léta a nejsem stýf. Ty potom jasně na racing řemeni. V Arkádách Pakrác mají tuhle limitku s vodorovnými indexy a červenostříbrnýma ručkama v šedé barvě ciferníku, a ta je taky stejně parádní, ale né tolik stýf, a tak bych jí dal přednost. Ty nový pokusy s radiálními indexy už jsou takový na prd - umravněný, kalibre 12 úplně na nic, ten gulf kalibre 11 ještě jen tak tak jetelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Tyhle původní jsou nádherný, mají úžasný kouzlo, i se všema těma šrámama. To jsou tvoje vlastní? Dělají limitku, co napodobuje tyto původní, ale k těm modernějším tlačítkům a pouzdru už tento ciferník nějak nesedí.Moje nejsou, ale snad jednou budou. Pasu po nich, ale je to raketa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Já jedny mám a volil bych tah. Je opravdu excelentní, kůži z krokouše ti Šíma ušije za 4,2 + origo spona stojí 2,7 a bude k nerozeznání od originálu (ten stojí 10 tis. bez spony). Tah už navíc není k sehnání a nikdo ti ho neudělá.....a podle mě dělá z hodinek celkově luxusnější kus. Já v zimě nosím tah a v létě kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 2 obrázek verzia na tahu...tlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 teda 2. rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Za mě Cal. 36 na racingu. Ty šroubky v ciferníku sice podle mě můžou působit trochu humpolácky, ale celkově se mi líbí. Těsně v závěsu McQueen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Mne sa tiez pacia Cal. 36 tie na prvom obrazku. Ale dal by som si povedat aj klasiku McQueen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Tiez sa priklanam k Cal. 36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 2. řada první kousek ale na šedé bych se možná taky nechal zlákat, jsou univerzálnější k nošení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se