Kamil.K Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Podle mě Monaco taky spíš na kůži, ten tah, i když je pěkný, mi k těmto ikonám úplně neladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 (upraveno) Musim suhlasit. K mojim som dostal aj tah, ten starsi. Nie ten, co ma Harwey a nedostal sa na hodinky ani len na skusku. Harweyho tah ako taky je mimochodom skvely, ale u mna tiez plati, ze koza idealne dotvara to, cim Monaca su. Upraveno 24. ledna 2021 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Starsi tah sa mi nepaci, je aj mohutnejsi a taky modernejsi. Tento novy je viac retro, presne ako to bolo v 70-tych rokoch. Je dobre sa troska odlisit od Monak na kozi:) pekny racing 22-18 som zatial nezohnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 V tom sme zajedno. Tvoj tah je aj mne o dost sympatickejsi. Okrem ineho aj preto, ze je zuzovany na rozdiel od stareho. Snahe odlisit sa rozumiem, koniec koncov kazdemu podla gusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Na morskom zivocichovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 V 15. 4. 2021 v 18:44, Harwey napsal: Na morskom zivocichovi Dlouho jsem váhal jestli chci víc Monaco s kalibrem 12 nebo 11. Cal.12 má větší rezervu nátahu, barva ciferníku je taková sytější.. Ale pak jsem si uvědomil, že hlavním důvodem mé touhy je film Le Mans a Steve McQueen a volby byla jasná. Jinak nemají Tvoje Monaca chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Za mě ty druhý.. Ale všechny jsou krásný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 5 minutami, Jagger napsal: Za mě ty druhý.. Ale všechny jsou krásný.. Uuuh, uz jen osm prispevku a muzes vystavit inzerat. Jsem natesenej a zvedavej jak malej kluk o vanocich. Copak to asi bude za poklad po dedeckovi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simonceli Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Heuer 02 černé na kůži! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Vždy sa mi páčili TAG Heuer Monaco a celkom ma prekvapilo keď som na chrono24 objavil, že sa dajú zohnať Calibre 6 za nejakých 25k CZK. Máte s tým kalibrom nejaké skúsenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simonceli Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Preferujete nové černé Dark Lord nebo klasiku Calibre 11? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Co budeš prodávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se