Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Á konečně mě něco zvedlo že židle.

Jak nemám rád bílé cifry a integrované náramky, tak ty INGy jsou megahustý.

Těm by to k flígrům slušelo...

Megahustý jsou hlavně na ruce. Asi se opakuju, ale furt na to čumím jak debil. Ony jsou totiž fakt dost těžké a přitom o nich na ruce vůbec nevíš.

V krámě dokud nemáš upravený tah a lítaj ti na ruce to nejde znát, ale když jsem je doma zkrátil, nechápal jsem jak je možné toto vyrobit.

Váha jako PAM submersible a pohodlí jako kdyby jsi je na ruce vůbec neměl.

GG byl jistojistě génius, ale ti frajeři co ten remake udělali asi taky svoji práci znají. 

post-2301-0-65479500-1390667143_thumb.jpg

post-2301-0-29560100-1390667190_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

Já teda standardně na Ingách miluju ty leštěný fazetky. Na tahu jich je hafo a jako celek to působí úžasně detailně.

Tady to navíc krásně ladí s indexy. A ty pořádný ručky, žádný nedorostlý vycmrdliny...

Opravdu povedený.

Odesláno

.....je to blázen,hoďte na něj síť,vykoupil dvě hodinářství........:-)

.....tak snad už mi teď Petře budeš trochu věřit s těma "barvičkama číselníků"......:-).........je to  peckovní vzajemně se doplňující kolekce,jak modelově,tak designově,.....nasraný Submersible,GMT když jedeš v Pendolinu,modrý DJ když jdeš odpoledne na kriket, a nenasírací elegantní bílý Ingy k bílé košili a káře,když jedeš na jednání :-)

.....za mne palec nahoru !

Odesláno

.....je to blázen,hoďte na něj síť,vykoupil dvě hodinářství........:-)

.....tak snad už mi teď Petře budeš trochu věřit s těma "barvičkama číselníků"......:-).........je to  peckovní vzajemně se doplňující kolekce,jak modelově,tak designově,.....nasraný Submersible,GMT když jedeš v Pendolinu,modrý DJ když jdeš odpoledne na kriket, a nenasírací elegantní bílý Ingy k bílé košili a káře,když jedeš na jednání :-)

.....za mne palec nahoru !

tak jsme Davide se St1gem správně tipovali Tvou asistenci ?  :) 

Odesláno

I vy tři vtipálci. Sami jste postiženi mnohem více než já a teď se jen snažíte odvést pozornost od vlastních chronodiagnóz. :-)

V podstatě jsem nemocný mnohem méně. Zatímco vy tři blbnete celý rok, tak já šetřím čas a řeším to najednou. :-)))

Odesláno

Hele, musim rict ze podle me si jeste nesahl vedle a vsechny hodinky co jsi mel a nebo mas jsou uzasny. Jen tak dal, je to ted moje oblibeny vlakno tak prosim pokracuj ;-)

Odesláno

I vy tři vtipálci. Sami jste postiženi mnohem více než já a teď se jen snažíte odvést pozornost od vlastních chronodiagnóz. :-)

V podstatě jsem nemocný mnohem méně. Zatímco vy tři blbnete celý rok, tak já šetřím čas a řeším to najednou. :-)))

musím se přiznat, že mě to na chvíli myšlenkově vrátilo do období studené války a závodů ve zbrojení ? dokonce jsem měl strach o Tvé zdraví :) ..

ale pak jsem si to zhodnotil podobně ? 

navíc mě uklidnil ten vyvážený, brilantní výběr hodinek ? jenom těch Pateků je mi trochu líto ...

těším se kamaráde na kafe ...

Odesláno

musím se přiznat, že mě to na chvíli myšlenkově vrátilo do období studené války a závodů ve zbrojení ? dokonce jsem měl strach o Tvé zdraví :) ..

ale pak jsem si to zhodnotil podobně ? 

navíc mě uklidnil ten vyvážený, brilantní výběr hodinek ? jenom těch Pateků je mi trochu líto ...

těším se kamaráde na kafe ...

Pateky byly, jsou a budou pořád definitivní.

Želbohu můj hodinkový budget tak nějak nedovoluje vlastnit Pateky a k tomu např. troje další střední kategorie abych se mohl bavit tím, co mě na hodinkách vlastně baví nejvíce.

Zjistil jsem, že u mne je opravdu cesta cílem. To nadšení když vybírám a pak sháním žádaný kus. Nedočkavost kdy už bude doma. Cesta pro něj s obavami zda li jsem vybral správně a pak obrovská radost na cestě zpět.

Abych to mohl opět zažívat, musely PP z domu. Teď si pár měsíců budu zkoušet různé modely abych pak vše prodal a vrátil se ke svatému grálu. Na půl roku budu šťastný, spokojený a vyléčený no a potom se nejspíše bude celý cyklus opakovat. Tedy dá li bůh zdraví a příhodné okolnosti.

Takže nikoliv měření si pohlavních orgánů či závody ve zbrojení, nýbrž prostá ataka touhy vlastnit opět něco nového. A jelikož se mi už asi půl roku nedostává příliš času, vzal jsem to z jedné vody na čisto.

Odesláno

.....asistence byla konzultativního charakteru.........

.....co se Pateků a Petra týká,je zcela jisté,že není všem dnům konec kluci....:-) 

No jestli konzultací nazýváš fakt, že jsem s Tebou telefonoval týden několik hodin denně a přesvědčoval Tě, že Tebou dobře míněná rada není dobrá pak ano, byla to konzultace. :lol2:

Jen Tvá vyrovnanost a nekonečná trpělivost mě uchránila situace za které bych teď měl 4ks takřka stejných hodinek. Takhle mám ráno problém si vybrat. Tedy ještě jednou díky. :notworthy:

Odesláno

Ačkoliv se to fandům Rolex a Panerai bude asi zdát nepochopitelné, mé nové číslo 1. se začíná celkem jasně a zřetelně rýsovat.

Ještě před týdnem bych tomu sám nevěřil.

post-2301-0-78600300-1390739807_thumb.jpg

post-2301-0-48049700-1390739816_thumb.jpg

post-2301-0-13431700-1390739824_thumb.jpg

post-2301-0-81343600-1390739832_thumb.jpg

Odesláno

Tuhle jsem se tu o nich v jiném vlákně vyjádřil dost ošklivě.

Po shlédnutí tvých fotek beru trochu zpátečku.

Ale jen trochu. ;)  Zatím. :)

Odesláno

gratulujem, mas to paradne! chapem a "schvalujem" vyber, mam rovnakych favoritov z iwc aj od rolex, vybral si skvele  :speak_cool:

som potom zvedavy na komfort iwc vs. ap :) 

Odesláno

Jelikož je to vlákno o mých hodinkách, dovoluji si přidat sérii fotek všeobecně známých, ale v současnosti stále mnou vlastněných LLD od originál řemenu, přes dokoupený až po shark mesh.

post-2301-0-07589400-1390759251_thumb.jpg

post-2301-0-14101300-1390759302_thumb.jpg

post-2301-0-26158500-1390759320_thumb.jpg

post-2301-0-33128400-1390759364_thumb.jpg

post-2301-0-89144600-1390759391_thumb.jpg

Odesláno

Gratuluju k Inženýrům. Je to kousek, který bych si rád někdy pořídil. A ačkoliv bych dal přednost tmavému cifru, tak tenhle bílý vypadá dobře a decentně, a na ruce taky.

Odesláno

......Petře,já to  beru tak,....že jsme si to pěkně užili a nakonec i přežili :-))).....jsem rád,že ty barvy číselníků Ti sedí akdyž se tak na to koukám,fakt se to nedalo jinak,....s tím "Al" číselníkem jsou ty Inženýry dvakrát "podtržené",ty černé bys tady takhle nefotil :-)))... všechno si pěkně užij a až bude slunce,nandej sem také fota těch "modráků"......

Odesláno

krásná sestava....  takže na nošení IWC vítězí nasd Rolex?

Podle fotek jsi pacient závislák, tak bys mohl i udelat zebricek :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...