Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem polovinu února prošvihl, ale navrhuji polovinu dubna. Co vy na to? Určitě bude co ukazovat, jako správní chronomagoři už zase máte nové přírůstky. Můžeme termín naplánovat na pátek, řekněme 18? Jak to vidíte? Pište, budu to řešit klasicky připisováním. Podle počtu naplánuju hospodu. Těším se na vás....

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 1. 4. 2014 v 17:38, Sborez napsal:

Tak jsem polovinu února prošvihl, ale navrhuji polovinu dubna. Co vy na to? Určitě bude co ukazovat, jako správní chronomagoři už zase máte nové přírůstky. Můžeme termín naplánovat na pátek, řekněme 18? Jak to vidíte? Pište, budu to řešit klasicky připisováním. Podle počtu naplánuju hospodu. Těším se na vás....

Předběžně ano M-72

Odesláno

Rád bych přijel, ale bohužel nemohu, jsem pryč. Navíc mi nepřijde rozumné dělat sraz zrovna na velký pátek.

Odesláno

To mě nenapadlo, vidíš a já zjistil, že pak v sobotu běžím půlmaraton v Pardubicích, takže by se mnou asi nebyla sranda :-) Omluva a posouvám tedy termín na 25.4 a to je poslední změna. :-) 

Odesláno

Tak pánové, já to nezvládnu, naplánovali mi v práci akci přes víkend, takže to nedám. Uvidíme s dalším termínem.... Sorry..

• po měsících...
Odesláno

Kde to plánujete? Jihlava? Jezdím docela často k našim našim na chalupu kousek od Ledče, tak pokud by to byla sobota možná bych se zkusil stavit poznat nové magory:).

Odesláno

Určitě Jihlava a rád Tě znovu uvidím. Termín vidím na začátek února a sobota je OK. 

Termíny: 7.2. nebo 14.2.?

1. Sborez

Odesláno

Určitě Jihlava a rád Tě znovu uvidím. Termín vidím na začátek února a sobota je OK. 

Termíny: 7.2. nebo 14.2.?

1. Sborez

2. Lorch            14.2 nemůžu, 7.2 vyhovuje

Odesláno (upraveno)

1. Sborez

3. Mechac         14.2. muzu, 7.2. nemuzu...

Upraveno uživatelem Mechac
Odesláno

teoreticky můžu oba termíny ale zatím je to daleko. Tak si říkám jestli by, vzhledem k ročnímu období nechtělo udělat to spíš odpoledne než večer. Počasí je vrtkavé, silnice Vysočiny nejsou právě nejlíp udržované, někteří si budou dojednávat odvoz a ne každý je zrovna nadšený když má jet někam ve sněhu, natož v noci. Sobotní nebo nedělní odpoledne, místo vysedávání u televize nebo čučení do počítače, to by myslím šlo.

Odesláno

Nemám problém s odpolednem, stejně se mi pak nechce nikam pokračovat v kalení. Pokud se shodneme všichni, tak to můžem udělat třeba od tří...... Návrhy sem...

Odesláno

Takže vzhledem k tomu, že je ještě čas, tak navrhuji i termíny 6.2. a 13.2.

Zatím takto:

1. Sborez          Všechny termíny

3. Mechac         14.2. muzu, 7.2. nemuzu...

4. M-72

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...