Přejít na obsah

Sraz Vysočina

Sborez

Doporučené příspěvky

13.2. v 17:00 Jihlava:

1. Sborez

2. Mechac (pokusim se to stihnout vcas)

3. PepaSFI (tak nějak nápodobně, odpoledne něco mám ale počasí má být lepší takže snad dojedu)
4. Lobber

5. M-72

6. Wanderer (na 80%)

7. Tyfo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

B2B bych neřešil, jídlo OK, ale stísněné prostory. Zkusím LaOliva, tam jsem ještě nebyl. Jinak zarezervuju Buana Vista. To je sázka na jistotu. Nevím jak je to v La Oliva rozmístěné, aby jsme měli trochu klid...

Odkaz ke komentáři

Takže LaOliva neklapla. Rezervace provedena v restauraci Buena Vista: http://www.buena-vista.cz. Parkování možné před restaurací, nebo kousek výše u Billy. Budeme tam mít klid a vaří suprově, točí Ježka 11 což nenadchne a neurazí, ale mají 11 Svijany, což já rád. 

Rezervace pro 8 osob, kdyby náhodou, na jméno Pavelka, kdyby někdo dorazil dřív. Relativně kousek od města, kdyby jsme se chtěli přemístit.

Doufám že dorazíte všichni a doufám, že někdo z vás bude moct pít :-) Posledně jsem byl na suchu, tak si to chci trochu užít. 

Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2015 v 10:10, warann napsal:

Škoda, že jsem si toho nevšiml dřív, mám tam (v Jihlavě) rodiče a manželka tam navíc zítra veze psa na hlídání. Kdybych to pobral dřív, mohl jsem si to přizpůsobit, takhle už to nedám. Tak snad příště.

Škoda, dej si to do sledování, snad se zase sejdeme brzy....

Odkaz ke komentáři

Jasně, aspoň budu mít o důvod navíc k návštěvě rodného města, resp. rodičů.  Nicméně ještě k místě setkání (třeba do budoucna) - co Radniční, nebyl jsem, ale slyšel jsem docela chválu a mají tam zajímavý piva (ty jsem měl možnost ochutnat).

Odkaz ke komentáři

Chlapi omlouvám se, ale nezvládnu to. Ještě jsem na cestách, navíc mám asi chřipku a není mi dobře.

13.2. v 17:00 Jihlava:

1. Sborez

2. Mechac (pokusim se to stihnout vcas)

3. PepaSFI (tak nějak nápodobně, odpoledne něco mám ale počasí má být lepší takže snad dojedu)
4. Lobber

5. M-72

6. Tyfo

Jinak v radniční jsem byl v létě a spokojenost. Dobře vařili, solidní obsluha...

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

no jasně, pochízím ze Štoků.... a v Jihlavě mám kavárnu :D ale víc jsem v Brně..... 

jinak dneska to nedám - zítra máme ráno nějakou akci v brně a po srazu bych to fakt nedal - soudě podle srazů v Brně.... ukradený hasičáky, koupání ve fontáně a tak.....

V 12. 2. 2015 v 14:43, warann napsal:

žes neřek :) , každopádně bude fajn, když to klapne.

Jinak z Jihlaváků - nechodil někdo na Rošickýho?

Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2015 v 19:36, ondra.palas napsal:

Čekal jsem do poslední chvíle, jak se zítřek vyvine. Teď uz bohuzel vím, že přijet nemůžu. Škoda, příště uz to snad vyjde.

Ondro škoda, budu se snažit v březnu to zopáknout. Uvidíme.

Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2015 v 7:55, Denjl napsal:

no jasně, pochízím ze Štoků.... a v Jihlavě mám kavárnu :D ale víc jsem v Brně..... 

jinak dneska to nedám - zítra máme ráno nějakou akci v brně a po srazu bych to fakt nedal - soudě podle srazů v Brně.... ukradený hasičáky, koupání ve fontáně a tak.....

Myslím, že u nás tohle nehrozí :-) Většina přijede autem, takže to bude pěkné povídání o hodinkách u večeře :-) To by jsi stihnul i Brno ráno....

Odkaz ke komentáři

V 13. 2. 2015 v 8:09, Sborez napsal:

Ondro škoda, budu se snažit v březnu to zopáknout. Uvidíme.

Sakra práce, březen mám plnej už teď, tedy skoro.

V 13. 2. 2015 v 8:10, Sborez napsal:

Myslím, že u nás tohle nehrozí :-) Většina přijede autem, takže to bude pěkné povídání o hodinkách u večeře :-) To by jsi stihnul i Brno ráno....

Hele Vy abstinenti a může si tam člověk s Váma dát vůbec pivo, aniž by si připadal jako alkoholik?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...