Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Tuhle si sem musim dát, ta se mi líbí:-) Když je mam takhle po hromadě, člověk by si snad i řek... co cheš vod hodinek víc vole??? No... ještě, že sem chronomagor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Nezvykle větší příval obrázků... Ale nešlo mi se rozhodnout, který vyřadit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Ten kozeny nato vypada paradne. Krasna barva kuze. Co je to zac ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Ten kozeny nato vypada paradne. Krasna barva kuze. Co je to zac ?Koňskej zadek od Zrna:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Ten kozeny nato vypada paradne. Krasna barva kuze. Co je to zac ?Fakt pekny. Omegam sedne jak pr.del na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Fakt pekny. Omegam sedne jak pr.del na hrnec.Jo... překonalo to moje představy... Černej kůň jim taky sluší, ale tenhle odstín hnědý je na ně jak litej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Slušely by mi no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Sem vyštrachal starý fotky z léta, který jsem zapomněl publikovat:-) Teď se to u mě myslim hodí:-) A taky ať to vlákno trošku ožije zase. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Tvoje vlákno mě bavilo od začátku,budu sem chodit rád dál,bez ohledu na to,jak drahý hodinky tu budou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tvoje vlákno mě bavilo od začátku,budu sem chodit rád dál,bez ohledu na to,jak drahý hodinky tu budou.. Děkuju ti za věrnost:-) Budu se snažit nezklamat důvěru v tebe vloženou :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Chtěl sem je vyměnit za větší... ale nechám si je... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Tvoje vlákno mě bavilo od začátku,budu sem chodit rád dál,bez ohledu na to,jak drahý hodinky tu budou..Mluvíš mi z duše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Čus," PRIMa" období není občas na škodu, člověk si vyčistí hlavu. Jdu seřídit Humberta a pár dní je ponosím, do těch slunečných dní skvěle zapadnou. Ať se Ti vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 SKX 009... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Nebály se ve vesmíru, proč by se bály deště...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 SKX 009...Od posledního velkeho piva v Praze je nemůžu dostat z hlavy. Na leto budou muset byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Od posledního velkeho piva v Praze je nemůžu dostat z hlavy. Na leto budou muset byt Je to sice otřepaná fráze, ale v tomhle případě víc než výstižná: "Za ty prachy nic lepšího nekoupíš" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 S tim naprosto souhlasim, sam jsem mel SKX uz nekolikrat a vzdy jsem z nich byl nadseny, je to jako nemoc Proste jedny do kazde rodiny musi byt. Jinak Tome jako vzdy paradni fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Projel jsem cele téma a musím pochválit fotky i hodinky :-) jedním slovem NÁDHERA. Jinak ty 009 jsou výborné. Já je mám zhruba 3 týdny a naprostá spokojenost. Hodně dlouho jsem zvažoval koupit 007, ale 009 na jubilee jsou jiná liga :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Měl sem kluci 7002, skx 007, skx 033 i skx 013 ale 009 jsou podle mě nejlepší... Těšim se až po létech chytí luneta patinu a šrámy a vůbec celý se promění v pořádný chlapský votlučený hodinky... Jenom to vydržet ty léta:-DD Jinak děkuji za pochvaly:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se