Kristian.nov Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Borealis Estoril 300 Ač většinou plivu a dštím síru na všelijaký "pocty" humáče a jiný kopírky, hodil jsem tentokrát bobek na muj pohled na věc. U dlouho nevyráběných modelů, jde přece přivřít voko.(Rozuměj: Musim si to pro sebe nějak vokecat:-)) Estoril 300 jsou samozřejmě jeden z mnoha remaků legendárních a pro mě jedněch z nejlepších potápek historie Omega Seamaster 300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mají 41,5 mm, rozteč 20 mm, 300wr, safírové sklo i luneta, ta je navíc také s lumi. Se zpracováním nemám problém, na tuhle cenovou relaci víc než dostačující. (posuďte z fotek)Krásnej klenutej safír jim dává koule. U chodu lunety se zázrak neděje, ale šlape zdá se spolehlivě, indexy lícují. Lumi svítí velmi slušně. Korunka se ovládá příjemně.Vevnitř je Miyota 9015 s hackingem a ručním nátahem. Na přesnost je ještě brzy, ale vod voka jdou +4sec. Trošku mě dere chrastící rotor, ale žádný drama. Celkově působí příjemně a kompaktně, za což ale hlavně vděčí geniálnímu Omega pouzdru. Mám modrou verzi bez data a s dvanáctkou. Modrá je klasická Námořní modř, je velice decentní a v určitém úhlu jde do šeda... To je přesně podle mýho gusta!! Musím pochválit NATO na kterým se dodává. Jednak pěknej, poctivej nylon a masívní broušený železa s logem, ale hlavně skvělý barevný sladění s cifrem... Nosí se skvěle a mám z nich výbornej pocit a to je zásadní! Příští zastávka by ale měla být opravdová původní Omega Seamaster 300 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Gratulace Tome, moc pekny jsou! Asi budu muset brzy dojet na pivo a zkouknout je na živo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Tato pocta se povedla. Jsou moc pěkné. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Vypadaji moc dobre, zvlast na tvych fotkach.Mohli jeste udelat trosku zazloutle indexy a rafiky ve vintage stylu Ale i tak si musim porad opakovat, ze je nechci, nepotrebuju a nevyuziju.Dik za zhodnoceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Já jsem naopak rád, že žádný pseudovintage nepoužili, kdyby k nim byl i tah, tak jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Gratulace Tome, moc pekny jsou! Asi budu muset brzy dojet na pivo a zkouknout je na živo Díky Ondro! Jo měl by ses stavět, už si tu dlouho nebyl:-) Koukám žes pořídil GMT... Konečně máš na hodinkách správnou komplikaci :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Vypadaji moc dobre, zvlast na tvych fotkach.Mohli jeste udelat trosku zazloutle indexy a rafiky ve vintage stylu Ale i tak si musim porad opakovat, ze je nechci, nepotrebuju a nevyuziju.Dik za zhodnoceni Já jsem naopak rád, že žádný pseudovintage nepoužili, kdyby k nim byl i tah, tak jsou perfektní. Souhlasím z Liqidem... Zaplať panbůh, že se vyhli tomu pseudovintage stylu, je to teď v hodinkách hrozná móda a leze mi to vyloženě na nervy. Jo s tahem by to byla pecka. Co sem se dočetl, tak se do tahu nepouštěli, aby udrželi rozumnou cenu.Zkoušel jsem na ně dát můj tah z Moonů 1171 kterej by na originál měl pasovat, asi za použití násilí by tam stěžejky zapadly, ale nechtěl jsem tlačit na pilu... Ale ta možnost mi leží v hlavě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Souhlasím z Liqidem... Zaplať panbůh, že se vyhli tomu pseudovintage stylu, je to teď v hodinkách hrozná móda a leze mi to vyloženě na nervy. Jo s tahem by to byla pecka. Co sem se dočetl, tak se do tahu nepouštěli, aby udrželi rozumnou cenu.Zkoušel jsem na ně dát můj tah z Moonů 1171 kterej by na originál měl pasovat, asi za použití násilí by tam stěžejky zapadly, ale nechtěl jsem tlačit na pilu... Ale ta možnost mi leží v hlavě:-)Rozumna cena vole ? Precista PRS 3 s tahem a etou je rozumna cena. Zas tam neni ta vyhulena svitici luneta. Ta me bavi. Zaver: je to pekny vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 super morska panna na dynku. super diversky. at slouzej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Rozumna cena vole ? Precista PRS 3 s tahem a etou je rozumna cena. Zas tam neni ta vyhulena svitici luneta. Ta me bavi. Zaver: je to pekny vole Ale Precista 3 jsou jiný... Reamake Omeg je spíš Precista 300 jestli se teda nemejlim. A ty byly taky bez tahu... A myslim, že vyšly dráž. A ta Miyota by se prej měla etě vyrovnat, prej teda... Jinak dík, vole:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 super morska panna na dynku. super diversky. at slouzejAkorát jí chybí naznačená bradavka, jinak je to sexy dýnko:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 ano, ano, ladny bok a nadra dmouci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Ale Precista 3 jsou jiný... Reamake Omeg je spíš Precista 300 jestli se teda nemejlim. A ty byly taky bez tahu... A myslim, že vyšly dráž. A ta Miyota by se prej měla etě vyrovnat, prej teda... Jinak dík, vole:-)nesmis bejt puntickar vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Souhlasím z Liqidem... Zaplať panbůh, že se vyhli tomu pseudovintage stylu, je to teď v hodinkách hrozná móda a leze mi to vyloženě na nervy. Jo s tahem by to byla pecka. Co sem se dočetl, tak se do tahu nepouštěli, aby udrželi rozumnou cenu.Zkoušel jsem na ně dát můj tah z Moonů 1171 kterej by na originál měl pasovat, asi za použití násilí by tam stěžejky zapadly, ale nechtěl jsem tlačit na pilu... Ale ta možnost mi leží v hlavě:-)Na modrych by to vypadalo blbe, na cernych by to mohlo byt fajn. A nebo aspon jako jednu z variant, meli jich mraky. Ale whatever, ty jsi kupec jsem rad, ze se libi. Pravda, toho tahu je skoda. Upraveno 17. července 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Díky Ondro! Jo měl by ses stavět, už si tu dlouho nebyl:-) Koukám žes pořídil GMT... Konečně máš na hodinkách správnou komplikaci :-DJj, kdybych se náhodou ocitl nekde v jiném pásmu tak se to bude hodit Zkusim neco naplánovat pres leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Jedu zase na vintážní vlně a tenhle zlatej Chronographe Suisse Ultimor s Landeronem (ještě nevím jakým:-)) Mě teda hodně uhranul... Rychlý první fotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 hnus fialovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Zrovna ty tomu rozumíš :-D Copa satanista může vědět co je krásný??? Hmm?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) tak určitěfotky, jako dobrý, no Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 chápej, tyvoe, i kdybys sem dal kravský lejno, který se prosmrdí až k tobe do cimry, stejně tady bude většina uznalých vzdechů. Ustavuju rovnováhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se