Přejít na obsah

Kristianovo

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

Ad 1) To je těžký s tou cenou, na tahu a s notama je to asi relativně adekvátní a pokud je to nadsazený, tak v rozumný relaci. Jiná věc je, že např. na Chmagu se většinou tydle hodinky neprodávají nějak extra dobře.

Ad 2) Zkusit to chce :-). Ačkoli někoho kdo měl Suby, GMT a pod nemusí úplně nadchnout, resp. bavit delší dobu (můj názor). Na druhou stranu je v pohodě prodáš když nastane ta chvíle. Já (ovšem s tím, že už jsem je 2x měl) bych zvažoval něco zajímavějšího než obyč bondovky, třeba ty GMT s Chronoshopu. Tyhle

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 818
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Kristian.nov

...  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Kristian.nov

Dorazila mi Pepsi luneta...:-) černá taky, tu vyzkouším jindy...   Zvedlo je to vo level vejš!!

Kristian.nov

Skočil sem do pole...  

3706 jsou super, nicméně když jsem je tu prodával, o 20tis levněji než matouš, nikdo je nechtěl, ale už je to pár let .. Škoda té WR , i když jsou na tahu, pořád nejsou plně použitelné ... 

Bondovky jsou super, jediné přes co jsem se nepřenesl, byl 20mm tah po celé délce, proto jsem volil PO42, kde se parádně zužuje :) 

Jinak Tobě gratulace, jsou to nej dvoje pilotky ;) 

BTW: trochu začínám cítit, že zase pilotky potřebuji :) 

Odkaz ke komentáři

V 28. 3. 2017 v 6:04, semi001 napsal:

3706 jsou super, nicméně když jsem je tu prodával, o 20tis levněji než matouš, nikdo je nechtěl, ale už je to pár let .. Škoda té WR , i když jsou na tahu, pořád nejsou plně použitelné ...

Bondovky jsou super, jediné přes co jsem se nepřenesl, byl 20mm tah po celé délce, proto jsem volil PO42, kde se parádně zužuje :)

Jinak Tobě gratulace, jsou to nej dvoje pilotky ;)

BTW: trochu začínám cítit, že zase pilotky potřebuji :)

Díky :-)

Bondovky mají 20 tah po celým? Tak to by mě vadilo dost :-/

No jak říkám Marky půjdou do prodeje, tak dej když tak vědět ;-)

Odkaz ke komentáři

V 28. 3. 2017 v 6:27, Kristian.nov napsal:

Díky :-)

Bondovky mají 20 tah po celým? Tak to by mě vadilo dost :-/

No jak říkám Marky půjdou do prodeje, tak dej když tak vědět ;-)

jj po celým , proto šli a návrat k PO :) 

Tyto 16ctky jsem měl před lety, bral jsem je nové, ale pořád se mi líbí :) tak uvidíme :)

Odkaz ke komentáři

V 28. 3. 2017 v 6:04, semi001 napsal:

3706 jsou super, nicméně když jsem je tu prodával, o 20tis levněji než matouš, nikdo je nechtěl, ale už je to pár let .. Š

No jo , to si pamatuju. Zkoušel jsem je na hlaváku. Přišly mi malý ;-))). No a zanedlouho jsem si pořidil Mark patnáctky a taky DJ a najednou to bylo v pohodě :-))).

Odkaz ke komentáři

V 28. 3. 2017 v 10:11, warann napsal:

No jo , to si pamatuju. Zkoušel jsem je na hlaváku. Přišly mi malý ;-))). No a zanedlouho jsem si pořidil Mark patnáctky a taky DJ a najednou to bylo v pohodě :-))).

jj, také jsem se tomu, pak hezky zasmál :)

Odkaz ke komentáři

V 28. 3. 2017 v 11:37, semi001 napsal:

jj, také jsem se tomu, pak hezky zasmál :)

Njn, co už. Mimochodem, na okně mi leží krabice, resp. balík od Sibiře. V něm hádej co? "Moje" patnáctky. Akorát mám pos**ný jedný a nemám ani čas ten balík rozdělat. Jinak dnes už 40mm strop. Neberu to nějak fundamentalisticky, třeba by mi i něco většího sedlo, ale zatím jsem na nic takovýho nenarazil. Vlastně snad ještě ty bondovky 41mm ušly, ale 2x mi stačily.

Odkaz ke komentáři

V 28. 3. 2017 v 12:02, warann napsal:

Njn, co už. Mimochodem, na okně mi leží krabice, resp. balík od Sibiře. V něm hádej co? "Moje" patnáctky. Akorát mám pos**ný jedný a nemám ani čas ten balík rozdělat. Jinak dnes už 40mm strop. Neberu to nějak fundamentalisticky, třeba by mi i něco většího sedlo, ale zatím jsem na nic takovýho nenarazil. Vlastně snad ještě ty bondovky 41mm ušly, ale 2x mi stačily.

Mám to hodně podobně s tou velikosti. A když jsem nasadil 3717 přišly mi strašně velký, hlavně teda vysoký... Ta 7750 je kus verku... Ale po tejdnu na ruce úplně v pohodě... Většina velikostí je o zvyku, ale je fakt že pohodlnost hodinek 38 mm jentak nenahradíš :-)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Všechno na Mars... Víc teda ale teď nevim co bych k nim řek...

Odkaz ke komentáři

Souhlas, bombardacky fota!

Odkaz ke komentáři

V 16. 5. 2017 v 16:29, Sedlin napsal:

k nim je aj tah? v barvě pokožky fárajícího Bakalova věrného zaměstnance?

Ano, da se sehnat, blbe ale da.

Kdysi jsem o nich tez uvazoval do sbirky ( a o pvd chronech tez ).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...