Tomas_2002 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 simon_magus: To s tím bazénem je naprostá bomba. Sice je to trochu menší, ale kdyby byl v podzemním patře vinný sklípek, tak by to stačilo :-)
simon_magus Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Krásná architektura simone, ale minimálně na první dvě ukázky bych asi neměl rozpočet. Ja to daval na srovnani toho, co mne na artVilla vadi ... vsechno jsou typove i velikostne nesrovnatelne stavby.Ten hate-comment jsem psal hlavne kvuli tomu, ze mam pocit, ze se ten "selsky" funkcionalismus bez napadu zacina nejak sirit misto pastelovych fasad.A kdyz nejaky expert nalepi spatne provedenou kostku do existujici zastavby stylem, ze "architekt" to misto ani nevidel, ale kostka je proste "in"...tak je vysledek horsi, nez u pastelek s pseudoopukovym plotem s pseudokovanou branou
organic Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Včera jsem na idnesu četl o tomto a i když to není montovaný a je to offtopic (funkcionalismus s eurpanelu neuplácáš), dost se mi ten baráček líbí. Má hlavu a patu. Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem organic
decebal Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Ja to daval na srovnani toho, co mne na artVilla vadi ... vsechno jsou typove i velikostne nesrovnatelne stavby.Ten hate-comment jsem psal hlavne kvuli tomu, ze mam pocit, ze se ten "selsky" funkcionalismus bez napadu zacina nejak sirit misto pastelovych fasad.A kdyz nejaky expert nalepi spatne provedenou kostku do existujici zastavby stylem, ze "architekt" to misto ani nevidel, ale kostka je proste "in"...tak je vysledek horsi, nez u pastelek s pseudoopukovym plotem s pseudokovanou branouJá rozumím, že se Ti to nelíbí, ale rozhodně nemám dojem, že by třeba tohle byla bez rozmyslu plácnutá kostka, http://artvilla.cz/cz/profil/projekty-realizace/vila-hluboka/edit: blbne odkaz, je to v realizacích, Vila Hluboká. Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem decebal
organic Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 decebal: to je retro jako kráva. klidně bych tipl rekonstrukci a ne nový barák.
simon_magus Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Já rozumím, že se Ti to nelíbí, ale rozhodně nemám dojem, že by třeba tohle byla bez rozmyslu plácnutá kostka, http://artvilla.cz/cz/profil/projekty-realizace/vila-hluboka/edit: blbne odkaz, je to v realizacích, Vila Hluboká. tohle je lepsi. Ale jak pise organic ... retro je dost presny popis viz cafe ERA hmotou podobny objekt ... ale ERA je rocnik 1927
decebal Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Jo, je to retro, o tom žádná, mně šlo spíše se ohradit proti tomu "selskému funkcionalismu" a byzmyšlenkovému plácání kostek.:-). Já to nikomu nenutím, mně se věci co dělaj libí ale stejně tak se mi líbí i to, co jsi sem dal Ty. A hlavně se mi líbí jejich přístup k realizaci, protože krásných projektů je všude plno, stejně jako zoufalých stavebníků, kteří zjistli, že jim postavili něco jiného, než plánovali a hlavně v jiné kvalitě, než jim slíbili.
simon_magus Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Jo, je to retro, o tom žádná, mně šlo spíše se ohradit proti tomu "selskému funkcionalismu" a byzmyšlenkovému plácání kostek.:-). Já to nikomu nenutím, mně se věci co dělaj libí ale stejně tak se mi líbí i to, co jsi sem dal Ty. A hlavně se mi líbí jejich přístup k realizaci, protože krásných projektů je všude plno, stejně jako zoufalých stavebníků, kteří zjistli, že jim postavili něco jiného, než plánovali a hlavně v jiné kvalitě, než jim slíbili.ve finale to mas jedno, kazdej dum ma chyby (pokud jsi narocnejsi uzivatel) a bud si postavis znovu stejny dum, kde ty chyby vychytas (z vetsi casti) nebo postavis novy dum s novou sadou uplne novych chyb ...a nejvetsi problem pri stavbe jakehokoliv domu jsou stejne lidi a veta 99 ze 100 remeslniku, kdyz se s nima bavis o nekvalitach jejich prace "ale takhle to delam vzdycky a jste prvni, kdo si na to stezuje" Kazdy, koho jeho bydleni nes*re bydli dobre a mel by za to byt rad.(ja ted nafasoval nove sousedy, montovany proskleny domek, podle umisteni na pozemek jasna katalogovka (=vsechno spatne), na ktery ted o vikendu ze vzorniku barev vybirali nadsene barvu, ?oranzova, zelena nebo se odvazou a pujdou do modre ci cervene?) a moje odhodlani dum prodat a vypadnout je den ze dne silnejsi A dalsi vec je pocit z domu, kdyz jsi v nem. Ja treba beton, kdyz je ho moc, pocitove nedavam, na bydleni. Na kancelar je beton v pohode .... a nejlip jsem se citil ve velkem drevenem srubu (opakovane, v ruznych) i pres to, ze se mne nelibil ani zvenku ani vevnitr. Zdeny dum (zatepleny jinak nez polystyrenem) je pocitove cislo 2 ... a zbytek (ruzne montaze, americke drevostavby, itongy atd) mne pocitove vadi, nemohl bych v tom zit. A o ten dobry pocit z domu, kdy v nem sedis ci spis, jde ve finale nejvic.
Viktor Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Můj montovanej domeček. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to teda původně maringotka a jenom jsem ji trochu vopravil a manželka pomalovala okna.
organic Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Not bad, na střeše máš solární panely? Takhle jezdím na Berounku za známýma v létě, a tam si jeden ňouma postavil maringotku na louku k řece, pak k ní postavil terasu, pak maringotku s terasou zastřešil (nechápu), pak přistavěl pokojík z Ytongu, pak nainstaloval 5 úĺů s včelama, oplotil kus louky tůjema z Hornbachu, postavil gril z cihel, vedle kterého parkuje shnilá Felicie a pán si tam jezdí se sekačkou a rekreuje se...
Viktor Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Kdepak solární panely, nějaká divná umělá hmota, na jednom místě trochu teče. My to koupili s pozemkem a časem tam chceme něco postavit, zatím to máme jako chatičku. Mě se ten tvůj domek líbí. Blbý je, že máme s manželkou úplně rozdílné představy o tom, jak by budoucí dům měl vypadat. Mě se líbí třeba tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Manželka chce nějáký "normální" patrový dům.
organic Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Myslím, že na ten flek, co máte, by se spíš hodila tvá idea Viktore. Ale těžko soudit z jedné fotky.
decebal Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Musíš jí vysvětlit, že jednou může přijít doba, kdy se nebude chtít chodit do schodů :-).
jirka404 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Toto jsem postavil na horách sám - od návrhu až po realizaci. Je to sice na rekreaci, ale vybavené jako celoročně obytný rodinný dům. Klasické masivní trámy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jirka404 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Krasne misto.Jo,jo říkám tomu na samotě u lesa. Uprostřed lesa v kopci na mýtině. Široko daleko ani noha, jen srnky. Žena se tam bojí .
mondeo2 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 luxus, v tom si dovedu představit zbytek života, i ten Ford tam sedí.................
jirka404 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 Něco z interiéru, když jsme tam z mladým hospodařili . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jirka404 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 luxus, v tom si dovedu představit zbytek života, i ten Ford tam sedí.................Ten Ford byl nezbytnost, protože v zimě bych se tam jinak nedostal . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se