Radek124 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) 2Chumpus: Možná jsem nějaký technologický zázrak nepostřehl, ale do 122g se už pár let vejde celý mobil i s baterkou co vydrží týden a s hromadou dalších fíčur - přičemž slavná GPS i s anténama (jak často ji Seiko aktivuje - 1x za hodinu pro kontrolu pásma a synchronizaci času?) a mapama v paměti je tam jenom jako bonusový přívažek. A tohle navíc nejsou žádné potápky, aby se jeden mohl aspoň utěšovat že za jejich "prémiové" rozměry a hmotnost může ponorkový pancíř... 2instant: Možná ten tenis zbytečně žereš - nejspíš bych nedopadl o nic hůř, než při průchodu Václavákem s transparentem "Jágr Sucks". Kdybych měl řešit hodinky jenom kvůli nějakému nablblému zaplacenému "ambassadorovi", musel bych Béčka vyhodit z okna... Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem Radek124
Frostie Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68139-co-přinesl-ježíšek/?p=1066894díky moc, Bandi!
shag Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Na nějakého Djokoviče sraly muchy, o Seiko Astron je zatím jen článek z 16.3. tady na Chronomagu Ako ambasador je to najvyssia liga, co je u Seika nezvykle.
Petr_P Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Pokud nejsem slepý, tak tu nemáme žádné pravidelmě aktualizované vlákno čistě o modelu Astron GPS.... Dovolil bych si lechce nesouhlasit. Tady v tomto Instantově vlákně o SEIKO Astron GPS jsou mraky fotek a spostu dalších fajnových informací.
instant Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 2Chumpus: Možná jsem nějaký technologický zázrak nepostřehl, ale do 122g se už pár let vejde celý mobil i s baterkou co vydrží týden a s hromadou dalších fíčur - přičemž slavná GPS i s anténama (jak často ji Seiko aktivuje - 1x za hodinu pro kontrolu pásma a synchronizaci času?) a mapama v paměti je tam jenom jako bonusový přívažek. A tohle navíc nejsou žádné potápky, aby se jeden mohl aspoň utěšovat že za jejich "prémiové" rozměry a hmotnost může ponorkový pancíř... 2instant: Možná ten tenis moc žereš, ale nejspíš bych nedopadl o nic hůř, než při průchodu Václavákem s transparentem "Jágr Sucks".
instant Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Ako ambasador je to najvyssia liga, co je u Seika nezvykle. tak tak, toto ma na tom zarazilo. svetova tenisova dvojka - to nie je len tak
Chumpus Odesláno 10. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) 2Chumpus: Možná jsem nějaký technologický zázrak nepostřehl, ale do 122g se už pár let vejde celý mobil i s baterkou co vydrží týden a s hromadou dalších fíčur - přičemž slavná GPS i s anténama (jak často ji Seiko aktivuje - 1x za hodinu pro kontrolu pásma a synchronizaci času?) a mapama v paměti je tam jenom jako bonusový přívažek. A tohle navíc nejsou žádné potápky, aby se jeden mohl aspoň utěšovat že za jejich "prémiové" rozměry a hmotnost může ponorkový pancíř... Prosím tě, protože je pátek a já už chci začít odpočívat, mohl bys mi říct, jestli mě jen trolluješ nebo jsi fakt takový ignorant? Děkuji Dovolil bych si lechce nesouhlasit. Tady v tomto Instantově vlákně o SEIKO Astron GPS jsou mraky fotek a spostu dalších fajnových informací.Tak to se omlouvám, já hledal jen v sekci Seiko, kde si myslím, že by to vlákno mělo být. To víš, mimo tuhle sekci dostávám propustky jen občas, tak nemám takový přehled Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 ...si mal rovno povedat kam chces ist, by to slo hladko Tak to se omlouvám, já hledal jen v sekci Seiko, kde si myslím, že by to vlákno mělo být. To víš, mimo tuhle sekci dostávám propustky jen občas, tak nemám takový přehled
instant Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 jaja, Novak fasoval keramicke limitky.. by ma zaujimalo ci nanho navlecu GS. Take GS SD chrona, to by mu ako ambasadorovi seklo. Jako ze sejka na robotny den.
Daemonultimate Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Stačí mi navigace a i ta kolikrát mele nesmysly.Možná to jednou kompletně nahradí radiocontrol,ale na to je ještě čas.Vzhledem k tomu,že jde o reklamu v nejvyšší lize bude o nich pořád víc slyšet.U mně tím ovšem tenhle super borec příliš neboduje,kdež to Seiko boduje na plný čáře.
Radek124 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Jestli jde o toho sedícího pána na shagově fotce, pak je mi s prominutím fakt buřt jestli jde o světovou dvojku v tenise a nebo v gorodkách... Taktně předpokládám že návrh ciferníku, pouzdra, elektroniky ani antén nedělal, je tedy jenom marketingový problém Seika jestli mu za "pózování" platí. A i když srovnání bídného mobilu a vznešených hodinek na Chronomagu možná působí nepatřičně (na to abych jen tak trolloval se tu motám už snad dost dlouho), berte to třeba jako taktní připomenutí reality - vždyť Astron jsou přece "jenom" solární quartzky s GPS rádiem, které už dávno mohlo a mělo nahradit pozemní vysílače pro synchronizaci času...
People Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 2People: je fakt že spíš než tady by to možná mělo být v quartzkách (tohle fórum holt třídí na složky a ne na tagy), aby notorickým pružinkářům ze solárka vzteky neruplo péro - ale ať koukám jak koukám, žádné abnormální množství zobrazovačů na ciferníku v porovnání s běžnými mechanickými chrony nevidím... chrona su tiez prerucickovane.
tico1 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Pred dvoma mesiacmi som ich bral u Seiyu pre švagra, myslím, že je celkom spokojný ("zakladný" model na celkom príjemnej gume, modré indexy). Trochu mi vadia ručičky -- na 47mm puzdro sú veľmi subtílne. Na limitkách Kintaro Hattori sú ale ručky perfektné. Aj k tej veľkosti by som bol zhovievavý, výnimočne nie je tých 47mm samoúčelných.
Jörg8X Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Líbí se mi Sice mi přijdou už trochu velké, ale vzhledově dobré a líbí se mi zpracování - podle fotek, tuším, že jsem asi žádné Astrony na vlastní oči neviděl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se