Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

2Chumpus: Možná jsem nějaký technologický zázrak nepostřehl, ale do 122g se už pár let vejde celý mobil i s baterkou co vydrží týden a s hromadou dalších fíčur - přičemž slavná GPS i s anténama (jak často ji Seiko aktivuje - 1x za hodinu pro kontrolu pásma a synchronizaci času?) a mapama v paměti je tam jenom jako bonusový přívažek. A tohle navíc nejsou žádné potápky, aby se jeden mohl aspoň utěšovat že za jejich "prémiové" rozměry a hmotnost může ponorkový pancíř...  <_<

2instant: Možná ten tenis zbytečně žereš - nejspíš bych nedopadl o nic hůř, než při průchodu Václavákem s transparentem "Jágr Sucks". Kdybych měl řešit hodinky jenom kvůli nějakému nablblému zaplacenému "ambassadorovi", musel bych Béčka vyhodit z okna...

Upraveno uživatelem Radek124
  • Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

2Chumpus: Možná jsem nějaký technologický zázrak nepostřehl, ale do 122g se už pár let vejde celý mobil i s baterkou co vydrží týden a s hromadou dalších fíčur - přičemž slavná GPS i s anténama (jak často ji Seiko aktivuje - 1x za hodinu pro kontrolu pásma a synchronizaci času?) a mapama v paměti je tam jenom jako bonusový přívažek. A tohle navíc nejsou žádné potápky, aby se jeden mohl aspoň utěšovat že za jejich "prémiové" rozměry a hmotnost může ponorkový pancíř...  <_<

2instant: Možná ten tenis moc žereš, ale nejspíš bych nedopadl o nic hůř, než při průchodu Václavákem s transparentem "Jágr Sucks".

post-4112-0-44843900-1389359509.gif

Odesláno (upraveno)

Prosím tě, protože je pátek a já už chci začít odpočívat, mohl bys mi říct, jestli mě jen trolluješ nebo jsi fakt takový ignorant? Děkuji :)

Dovolil bych si lechce nesouhlasit.  ;) Tady v tomto Instantově vlákně o SEIKO Astron GPS jsou mraky fotek a spostu dalších fajnových informací.

Tak to se omlouvám, já hledal jen v sekci Seiko, kde si myslím, že by to vlákno mělo být. To víš, mimo tuhle sekci dostávám propustky jen občas, tak nemám takový přehled :)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

...si mal rovno povedat kam chces ist, by to slo hladko :)

Tak to se omlouvám, já hledal jen v sekci Seiko, kde si myslím, že by to vlákno mělo být. To víš, mimo tuhle sekci dostávám propustky jen občas, tak nemám takový přehled :)

Odesláno

Stačí mi navigace a i ta kolikrát mele nesmysly.Možná to jednou kompletně nahradí radiocontrol,ale na to je ještě čas.Vzhledem k tomu,že jde o reklamu v nejvyšší lize bude o nich pořád víc slyšet.U mně tím ovšem tenhle super borec příliš neboduje,kdež to Seiko boduje na plný čáře.

Odesláno

Jestli jde o toho sedícího pána na shagově fotce, pak je mi s prominutím fakt buřt jestli jde o světovou dvojku v tenise a nebo v gorodkách... Taktně předpokládám že návrh ciferníku, pouzdra, elektroniky ani antén nedělal, je tedy jenom marketingový problém Seika jestli mu za "pózování" platí. 

A i když srovnání bídného mobilu a vznešených hodinek na Chronomagu možná působí nepatřičně (na to abych jen tak trolloval se tu motám už snad dost dlouho), berte to třeba jako taktní připomenutí reality - vždyť Astron jsou přece "jenom" solární quartzky s GPS rádiem, které už dávno mohlo a mělo nahradit pozemní vysílače pro synchronizaci času...  :cool02:

Odesláno

2People: je fakt že spíš než tady by to možná mělo být v quartzkách (tohle fórum holt třídí na složky a ne na tagy), aby notorickým pružinkářům ze solárka vzteky neruplo péro - ale ať koukám jak koukám, žádné abnormální množství zobrazovačů na ciferníku v porovnání s běžnými mechanickými chrony nevidím...  :wacko:

chrona su tiez prerucickovane.

Odesláno

Pred dvoma mesiacmi som ich bral u Seiyu pre švagra, myslím, že je celkom spokojný ("zakladný" model na celkom príjemnej gume, modré indexy). Trochu mi vadia ručičky -- na 47mm puzdro sú veľmi subtílne. Na limitkách Kintaro Hattori sú ale ručky perfektné. Aj k tej veľkosti by som bol zhovievavý, výnimočne nie je tých 47mm samoúčelných. 

seiko-caliber-7x52a-gps-movement.jpg

Odesláno

Líbí se mi :) Sice mi přijdou už trochu velké, ale vzhledově dobré a líbí se mi zpracování - podle fotek, tuším, že jsem asi žádné Astrony na vlastní oči neviděl  :whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...