Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 6:48, Josef01 napsal:

pokud si někdo dá risotto, kávu a matonku tak to má za 500,- Kč.

Potvrzuji, rissoto, káva a 3 coly za pěťo, vařili obstojně (nic, kvůli čemu bych psal domů pohledy, ale solidní standard) a ostatní hosté v podniku z nás asi malinko nechápali (bylo mi jich trochu líto..)

Příště - až se potvrdí, že skutečně ti, co napíší, dorazí, zabereme někde celou hospodu a bude víc místa a času i na focení. Zásadní chyba byla nezůstat přes noc :( pro mě poučení pro příště ;)

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

archa ma tu nevyhodu, ze tour de bar se neda provozovat pesky, bo je mimo centrum deni, ostatne proto taky vyhrala grandezza. pristi rocnik by mohla byt praha a dalsi bratislava..

Odesláno (upraveno)

Priste to udelame v Praglu v Lokale, tam je za 500,- asi osm skvelych Plznicek a luxusni talián  :lol2:

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

V Lokálu je jídlo v pohodě, řekl bych velmi levná restaurace v tomto místě, bohužel je to šílená nudle 70x5m, tam to nemá smysl. Chce to fakt celou restauraci, myslím i z hlediska bezpečnosti. Každopádně dobré by bylo místo s možností prezentace (workshop s projektorem) a ukázkou nových modelů hodinek apod. Občas zajdu na jídlo SEM a tady by se to dalo udělat celkem pěkně.

Odesláno (upraveno)

Franta samozřejmě myslel Lokál u bílé kuželky.

edit: projektor, bímr, pointr, prezoška a ofsajtík, to je brutus akce. Jeden se tak vožral, že si nevšim, že lunetu má o jeden klik vyosenou :lol2:

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 8:14, Josef01 napsal:

V Lokálu je jídlo v pohodě, řekl bych velmi levná restaurace v tomto místě, bohužel je to šílená nudle 70x5m, tam to nemá smysl. Chce to fakt celou restauraci, myslím i z hlediska bezpečnosti. Každopádně dobré by bylo místo s možností prezentace (workshop s projektorem) a ukázkou nových modelů hodinek apod. Občas zajdu na jídlo SEM a tady by se to dalo udělat celkem pěkně.

Ja myslel Bilou kuzelku, jak pise Bandi. Rezerve celej spodek pro VIP :-)

Odesláno

me fascinuje, ze hned to organizuje frantik, kerej se na nas vybod, a ze mohutne resite veceri za petikilo, kdyz jen nafta tam a zpatky je tak za 1500. nicmene rolex sraz by mel mit nejakou uroven, se nepotrepu po D1 abych zased do nejakyho pajzlu..

Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 8:39, sibirnaya napsal:

me fascinuje, ze hned to organizuje frantik, kerej se na nas vybod, a ze mohutne resite veceri za petikilo, kdyz jen nafta tam a zpatky je tak za 1500. nicmene rolex sraz by mel mit nejakou uroven, se nepotrepu po D1 abych zased do nejakyho pajzlu..

Barry-Yes.gif.pagespeed.ce.c7m-XLfuvT.gi

Odesláno (upraveno)

Vole ja nic neorganizuju. A mas pravdu, je to váš sraz, ja sem se na vás vybod a jsem out!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Ale však jó, vždyť píšem, že to bylo v klidu a dalo se to jíst (a o to jde, narozdíl od přesušených steaků na terásce :D)  v Praze je dost míst, kde se dá vymyslet prima setkání a osobně se těším na další ročník ;)

Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 8:49, m.n. napsal:

Skoro bych řekl, že Suby... :D Překvapily mě mraky Dayton, docela hodně bylo GMTček.

Já myslel jestli tam nebyla ňáká supervzácnost,třeba vintage Suby red nebo tak něco?

Odesláno

panedge: majitel tam byl, ale nevzal je. Fajn byly Josefovy 1963 GMTčka, YM II SS/YG taky super. Ale přímo nějaká hodně vzácná šupa imho ne, nebo jsem špatně koukal.

Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 10:48, SCIFI napsal:

za mě teda ta bruneta s čivavou a pětkama. to byl krásnej model

No ale tenhle model na fotkách nevidím:-)

Odesláno

sibir, hod sem jeste nejaky fotky, zase se to zvrhava v diskuzi o zradlu, chlastu a d.vkach :-D

pritom to byl slusnej vecirek studentu matfyzu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...