sibirnaya Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 delaj neco vodeodolnyho, ale nemastnyho? auto si nezaprasim, a potrebuju bundu do lesa se psama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 (upraveno) No ono to podle mě není až tak horký. Těch voskovanejch bund je několik řad a ne všechny jsou tam mastný (klasika jako Bedale určitě jo). Ty modernější, jako třeba Trooper, Corbridge ne. Je třeba taky koukat na to, že jsou varinaty light/medium/heavy weight. Jinak podobný vlastnosti mají bundy, který nejsou voskovaný, ale v provedení silk oil. Jednu mám a nemastí vůbec. Více na oblíbených stránkách ZDE Upraveno 5. června 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Bedale jsem povesil na par dni u okna a je to v pohode, ta masnota trochu ustoupila a vune vosku zustala :-) Sakra, skoda, ze ji v tomhle vedru nemuzu vzit na sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 No to opravdu nejde. Ja tu svou starou vojetou vzal minulej tejden k vohni a co chvili jsem ji musel svlikat jak jsem z ni byl celej rozhicovanej :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Bože dneska je tak krásně, že můžu vyvenčit Bedale :-))) Už jsem ani nedoufal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 delaj neco vodeodolnyho, ale nemastnyho? auto si nezaprasim, a potrebuju bundu do lesa se psama.. tady jsou waterproof http://www.countryattire.com/mens/jackets/waterproof-breathable-jackets.html?manufacturer=127 ta Gamefair vypadá dobře a nemastně http://www.countryattire.com/mens/jackets/waterproof-breathable-jackets/barbour-men-s-lightweight-waterproof-gamefair-jacket-navy-mwb0466ny71.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 delaj neco vodeodolnyho, ale nemastnyho? auto si nezaprasim, a potrebuju bundu do lesa se psama..Nemusíš se bát, zvlášť na kůži v autě...té to jenom prospěje Ne vážně, nikdy jsem nezaregistroval, že by po mně někde zůstal mastnej flek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 (upraveno) mam Quilter jacket on Barbour a chcel som si poriesit tie voskovanu klasiku, ale nieco skor v style..."Barbour Union Jack International".Nadabil som na podobnu, ktora mi myslimm bude vyhovovat a pri aktualnych "sale" u JOULES...ju tam neslo nechat...podla toho, co pisu "A timeless and versatile piece of outerwear, this is a jacket for the man?s man. Crafted in hardwearing cotton wax, supplied by our friends at Halley Stevensons in Scotland, makers of weather-proof fabrics since 1864 and complete with functional features, it won?t let you down when winter truly arrives." http://cdn.joules.com/medias/sys_master/cdn/hfe/h06/8991455641630.jpg snad som neurobil chybu... Upraveno 5. července 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Dam sem odkaz na velice peknej clanek o histori Barbour.http://denimheads.blogspot.cz/2012/11/kdyz-se-rekne-barbour.html?m=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Pekne..dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Vcera jsem byl na Vaclavaku v Vangraaf ( obchod s hadrama) nove maji v nabidce i Barbour - nikdy predtim jsem je tam nevidel. Maji tam par kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 ja sa vo stvrtok chystam do Parndorfu...je tam Barbour store. Vzdy si odnesiem par kuskov:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Tak to máš šťastie.. já som tam bol x krát a buď nebola moja veľkosť alebo farba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Konečně je normální počasí a mohl sem ji po létě vytáhnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 a uz je cas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 uz je cas! moja uz ca ka v chodbe na vesiaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 No, ked to vravite...tak to uz vytiahnem aj RW. Budem do krcmy za fesaka Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 a uz je cas?Jak je rano 10 stupnu, tak je čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Vcera jsem byl na Vaclavaku v Vangraaf ( obchod s hadrama) nove maji v nabidce i Barbour - nikdy predtim jsem je tam nevidel. Maji tam par kouskuMaj tam už několik roků(i když omezenej počet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 tož to je potom jina, ale nikdy jsem si jich tam nevšiml. Je fakt, že ten výběr je hodně malinký a přehlédnutelný mezi zastoupením Wellensteyn a Strellsonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se