Tondaa73 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Rukávy v pohodě....ale vadila mi ta dlouhá doba dodání.Za ten tejden mi narost strašlivej pupek....
warann Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Vintage Bedale, just rewaxed . Vosk jsem koupil dnes v Denim Heads (spolu s trikem Armour Lux a vyzkoušením asi 5 párů RW) a po návratu domů využil hezkého počasí a pustil se do toho. Dělal jsem to poprvé, ale docela to ušlo, zabralo to asi hodinu (včetně nahřívání vosku) a z výsledku mám radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Jses dobrej. Me koupe Bedale teprve ceka, ale v barve sage, a stejne tak voskovani Moorlandu.
warann Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Díky, tohle je stará bunda z ebay, pořízená relativně velmi levně (mám ji na zahradu, procházky se psy a občas do hospody), takže jsem neměl strach to na ní vyzkoušet. Barva je taková zvláštní, ale prostě tahle byla zrovna k mání. Každopádně prokoukla parádně
Hasňa Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 To je asi barva olive. Presne v takove mam ten Moorland.
nickolas Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Mi ta barva prijde naopak uplne v pohode! Olive? Z tech fotek mam pocit spis do modra...
nickolas Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Ikdyz, to mozna bude svetlem a tim cerstvym voskem...
warann Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2015 No, s tou barvou je to těžký. Sám nevím co to je za odstín a myslím, že v současný době se takový ani nědělá. V reálu je taková rezato hnědá. Zkusím to vzít foťákem, ten je věrnější než mobil. Když koukám na ty fotky, tak nejvěrnější je asi ta prostřední, třeba ta poslední je barevně úplně mimo a opravdu to vypadá do modra.
nickolas Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Ale jedno pozitivum jsem na tech fotkach objevil...uz vim kam patri ten odznacek
Hasňa Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Odznacek je trochu faux pas. Je to jako nosit tu nasivku s navodem, jak prat, vytazenou ze slipu ven, aby kazdy videl, ze jsou to Jockey. Nebo si na oblek dat odznacek Hugo Boss. Neni to treba, dobre hadry je treba nosit pro svou radost, ne kvuli ohromovani okoli. Odznacek nosei lidi, pro ktere je Barbour vzacnost, status symbol a ne normalni hubertus do lesa a na kone. A to je spatne. Ma to byt normalni hubertus na prochazku po lese. Ktery ovsem jde vzit i na obchodni schuzku. Cim onosenejsi, matnejsi, vytvarovanejsi na majitele, bohatsi na zazitky, tim lepsi. Upraveno 19. května 2015 uživatelem Hasňa
warann Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Hasňa má pravdu, ono to vzniklo celkem samovolně. Na nových bundách ho samozřejmě nemám, ale tady byl píchnutej když bunda přišla a už tam zůstal.
jankoxxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 zaujimalo by ma ci tu ma niekto zimnu bundu od barbour. ta prechodna ma dost presvedcila a nieco na zimu by sa tiez hodilo
Hasňa Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Mam od nich quilted jacket, je to takova lehci deka pres svetr. Takovou univerzalni sluzbu jako jejich klasika to nedela. Je to lehoucke a dobre se v tom ridi, ale do velke zimy to neni.
jankoxxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 taku mam aj ja, ale hladam este nejaku parku. nech je to mierne nad kolena a nech to ma dobru kapucnu uz aj tu sa ta nasa zima poriadne zmenila a zacina sa podobat ostrovnej. silny vietor a caste dazdovo snehove prehanky...
Hasňa Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 V takovem pocasi nosim svetr, klasicky Moorland a jejich voskovany klobouk. Su horkokrevny, kdyz mam moc teplou bundu a vlezu do tepleho obchodu, tak me berou mrakoty.
warann Odesláno 22. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Janko mrkni třeba sem. Ověřenej krám a shipping free. Mám s nima dobrou zkušenost: http://www.countryattire.com/mens/jackets/quilted-jackets.html
jankoxxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 V takovem pocasi nosim svetr, klasicky Moorland a jejich voskovany klobouk. Su horkokrevny, kdyz mam moc teplou bundu a vlezu do tepleho obchodu, tak me berou mrakoty.ale hej, bundy mam kadejake, len mi chyba nieco parkoidne a poriadne vodotesne.. nieco co ochrani krize a krk + hlavu. musim si davat pozor na dutiny bo ma to chyta v poslednej dobe nejako casto... nieco co obleciem do dazda/snehu. Janko mrkni třeba sem. Ověřenej krám a shipping free. Mám s nima dobrou zkušenost: http://www.countryattire.com/mens/jackets/quilted-jackets.htmlstranku poznam, ale bez vyskusania tazko povedat co ako funguje. napriklad tak kapuca je dost dolezity faktor..
warann Odesláno 22. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Jasně je to risk (bez vyzkoužení). Já měl už 3x celkem štěstí (2x M, 1x 36). Vše sedí, ale třeba ta prošívaná bunda je volnější. Asi to tak má bejt, je to prostě takovej střih.
Frantik Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Hele kluci, co říkáte na tenhle web http://www.vfb-fans.eu/barbour-pánske-bundas-barbour-pánske-waxed-kabáty-c-1_3.htmlVšechno slevy a všechno podezřele levný. Nebo?
jankoxxx Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 vyzera to vsetko az moc dobre. to bude na 100% odrb
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se