Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

chapem, ale muslim, ze keby si nadhodil nieco, co poznas a mas to overene aj z inych zdrojov, tak mozno ho dokazes usmernit... len tak nezavezne.

ak mas naladu.

Odesláno

Já zas toho železa až tolik nevlastnil, abych rozdával rozumy.. Co pamataju tak můj iBasso DX50 nebyl špatný DAP, ale netuším, za kolik se dnes dá koupit z druhé ruky

Doporučit nemohu iPod Classic

Odesláno

nuž, skúsim asi colorfly, už len pre to že u nás moc populárny nie je (s gradami mi vyšla kúpa ku ktorej mali všetci lepšie alternatívy) a uvidím. Oproti môjmu philipsu to bude krok v pred po zvukovej kvalite určite, a aj čo s atýka funkcií (moj prehravač nemá ani dispej :D )

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Grado som roky pouzival a celkom spokojnost....

Odesláno

OK, nicméně odpověď je stejná. Za cca 3k jde sehnat FiiO X3 z druhé ruky a s tím chybu neuděláš. Jeden mám, pokud bys měl zájem, dej vědět.

Odesláno

Nevím, že vyšel. Jestli bude večer čas, tak ho tam naženu.

Na iBassu je fajn, že si tam člověk může dát velice snadno zpět ten upravený.

Odesláno

Zkusil jsem ofiko 2.1.8 a rozdíl jsem nepozoroval, ale možná je to tím, že jsem poslech podledních pát týdnů flákal.

Rovnou jsem kouknul, jestli nezaspal lurker se svým upraveným firmwarem a nezaspal.

To prubnu zítra. Teď mám sluchátka na hlavě, proháním Cordu a říkám si, jaká to byla škoda těch pár dní neposlouchat :-) 

Odesláno

Mám 2.1.8 Lurker0 (kvůli fontu) a jsem spokojený parchant, trojka DX90 + Corda Jazz + HP50 jede...

Zkusil jsem ofiko 2.1.8 a rozdíl jsem nepozoroval, ale možná je to tím, že jsem poslech podledních pát týdnů flákal.

Rovnou jsem kouknul, jestli nezaspal lurker se svým upraveným firmwarem a nezaspal.

To prubnu zítra. Teď mám sluchátka na hlavě, proháním Cordu a říkám si, jaká to byla škoda těch pár dní neposlouchat :-) 

Odesláno

Zapomněl jsem to napsat, taky jsem tam dal lurker 2.1.8 s menším fontem a vynikající. Po nějaké době odpočinku jsem se do toho zase ponořil. S Cordou se asi nedá šlápnout vedle a se sluchátkama jsem taky spokojenej, takže jsem nalezl takovou rovnováhu. Snad na mi tenhle stav mysli vydrží dlouho a jsem rád, že mě nerozbila ani výstava Audio Video Show, tři týdny zpět.

• po 2 týdnech...
Odesláno

ja viem, ze to sem nejak "nepatri", ale skusim sa poradit ... ;)

mate niekto tip na slusne hrajuci microsystem do kuchyne ako kulisu v cene do 3 tis. Ck? asi jedina podmienka radio s dobrym prijmom a dialkove ;)

dik za odporucania

Odesláno

Zatím jsem u zvuku s gramofonem od pro-jectu, přenoska 2M-red a původní japonský vydání vinylů :) pre-amp project phono-box, head-amp firestone fubar, sluchátka audio-technica ath-ad500, ale v plánu jsou AKG K701/2, jejichž zvuk mě zvedal ze židle :)

Odesláno

ja viem, ze to sem nejak "nepatri", ale skusim sa poradit ... ;)

mate niekto tip na slusne hrajuci microsystem do kuchyne ako kulisu v cene do 3 tis. Ck? asi jedina podmienka radio s dobrym prijmom a dialkove ;)

dik za odporucania

Do kuchyne si kup kuchynske radio pod linku. Nic lepsie na tento druh pocuvania nie je / ineho je tam skoda.. ja mam Grundig.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

moj casty zdroj do sluchatiek na cestach skoncil

Po čtyřech letech právních tahanic a sporů o autorská práva končí populární internetová služba pro streamování hudby Grooveshark.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...