jovani Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 ripuj do Flacu aky program pouzivas na rip do .flac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 (upraveno) To já nikdy nezvládnu :-) Ale jo, zkusím se na to poptat a něco vygůglit....přeci nebudeš poslouchat mp3 jak nějakej divoch aky program pouzivas na rip do .flac?já jsem použil EZ CD audio converter ...... Duke mi radil JetAudio, který sem vyzkoušel a funguje taky, nicméne EZ mi přišel uživatelsky příjemnější Upraveno 25. března 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 ja pouzivam XRECODE2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 ja pouzivam XRECODE2 Dík za tip, stáhnu a vyzkouším. Je to lehký, nebo nějáké tipy k lehčímu provozu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 jednoduchy program, len neviem ci este ode stiahnut, uz je verzia 3 a ta je platena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Ještě jsem ho nezkoušel, ale tváří se to že je ještě k mání :-) https://www.stahuj.cz/multimedia/prevody_formatu/xrecode/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Foobar2000 umí i konvertovat, nejen přehrávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Já používám Format Factory a celkem mi to vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Já používám Format Factory a celkem mi to vyhovuje.Večer také zkusím, vypadá vizuálně docela jednoduše, to by mi mohlo vyhovovat, díky za tip. Nastavujete nějakou kvalitu Flacu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 (upraveno) Nee, dám flac a jedu. Možná není nejlepší ani nejrychlejší, ale je (aspoň pro mě) velmi uživatelsky vstřícnej a funkční. Upraveno 25. března 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Zkusil jsem xrecode 2, jde to lehce jak po másle, akorát nevím jestli to dělám dobře :-) Našel jsem CD v knihovně, nastavil FLAC, předělal a tu složku zase dal do knihovny. Ve vlastnostech nikde není vidět že je to FLAC, ale tváří se to jinak :-) Tak teď to vezmu a přesunu do Pionýra? (který nepřišel, protože...no nic, řidič říkal že zítra) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 (upraveno) rozklikni si složku oympia disc 1 ....... najeď si myší na jakoukoli skladbu - dej pravou myší vlastnosti a musí to bejt flac ..... pokud není tak to děláš blbě *hlavně teda nevím jestli má smysl dělat z těch tvejch souborů na disku flacy - to ti poradí někdo zdatnější ..... já to všechno ripoval z cédéček pěkně po jednom Upraveno 25. března 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Zkusil jsem xrecode 2, jde to lehce jak po másle, akorát nevím jestli to dělám dobře :-) Našel jsem CD v knihovně, nastavil FLAC, předělal a tu složku zase dal do knihovny. Ve vlastnostech nikde není vidět že je to FLAC, ale tváří se to jinak :-) Tak teď to vezmu a přesunu do Pionýra? (který nepřišel, protože...no nic, řidič říkal že zítra)Teda nejsem asi zrovna ten zdatnější co měl YPO na mysli, ale podle tý první fotky mi přijde, že děláš z MP3 FLAC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 škoda, kdybys to nechal být, zítra bychom si přečetli, jak ten creek maluje dokonale holografickou detailní scénu ... z těch 128kbps souborů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Jestli děláš z mp3 fláky, tak to je trošku ztráta času ne? Myslím, že bys mohl v klidu poslouchat přímo ty mp3. Pokud jsou dělaný z CD, tak se to bude dát poslouchat i tak. Moc to prožíváš. To si raději kup něco na HDtracks v opravdu HiRes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 škoda, kdybys to nechal být, zítra bychom si přečetli, jak ten creek maluje dokonale holografickou detailní scénu ... z těch 128kbps souborů :-)Máš na mysli Pionýr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Jestli děláš z mp3 fláky, tak to je trošku ztráta času ne? Myslím, že bys mohl v klidu poslouchat přímo ty mp3. Pokud jsou dělaný z CD, tak se to bude dát poslouchat i tak. Moc to prožíváš. To si raději kup něco na HDtracks v opravdu HiRes.Ne, ne, zkusil jsem jedno jak to funguje, s těmi FLAC nemám vůbec žádnou zkušenost a prý to bude v tom osobním přehrávači lepší než MP3. Samozřejmě nemám problém to dělat přímo z cédéček, jen že je mám zároveň v knihovně a měl bych to jednodušší, děkuji za upozornění. Duke650 mě zradil, to si budu tak den, možná i dva pamatovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Promiň, nevěděl jsem, že máš bedny zapojené přímo do přehrávače ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Pokud máš na externím disku mp3 nebo wma soubory, tak nemá žádný smysl převádět je na FLAC - bez srandy.Pokud máš CD s origo hudbou (ne CD s pálenými mp3), tak je na něm záznam formátu WAV s datovým tokem typicky cca 1400 kbps.Převodem do FLAC se dostaneš na cca poloviční datový tok/velikost souborů, a zároveň neztratíš žádná data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Vidím, že sa s výrobcami kvalitných flac súborov roztrhlo vrece. Afričan potom pošle výsledky A/B testu. wma môže byť aj bezztratový, ale toto nebude ten prípad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se