RomanP Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tak gratuluju, zase na dlouhou dobu konečná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) No náhodou u špuntů a přehrávače se už pár měsíců držím zpátky :-) a hříšné myšlenky na JH 13 Pro nebo Noble Kaiser 10 v kombinaci s AK240 se objevují čím dál méně Kdyby ty fullsize Denony o něco víc izolovaly, nic bych neřešil. Ale stačí být v jednom pokoji s puštěnou televizí a je to opruz - musím přiznat, že vzájemný (rodina slyší muziku o kterou nestojí) Denon sice izoluje o kus lépe, než kdysi otevřené Sennheisery HD nevímkolik, to tady lítaly vzduchem polštáře...ale NAD je v izolaci o další velký kus lepší a přitom to nehraje "uzavřeně" - šířka a vzdušnost scény je mňamkózní, separace hlasů a nástrojů bez chyby.Akorát si asi objednám jiný kabel, tento origo je z rodu kratších a nechápu tu módu placatých kabelů, co komu provedl normální kulatý kabel? Upraveno 9. října 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Tak co? Jak zahořuješ? Musím Ti pogratulovat ještě jednou, tentokrát k té lehkosti, kdy vybereš, objednáš, rozbalíš a spokojeně posloucháš.Já zase dneska hodinu střídal na hlavě sluchadla a zase jsem se tak nějak dostal do nekonečné smyčky špatně na hlavě sedící a trochu lépe hrající AKG Q 701 versus padnou jako ulitý, mírně uzavřenější DT 800 a když jsem udělal rozhodnutí a podával mu platební kartu a že jako beru ty Beyery, tak mi řekl, že se překouk a mají je v Brně.Mít je teď doma nesrovnával bych už a poslouchal. Takhle jsem zase v bodě nula. Ale nejde o život. Zkusil jsem i ty Hifimany HE-400 a vůbec se nedá říct, že by je iBasso nenakrmilo. Pro jejich malou impedanci to hrálo nahlas a plně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 (upraveno) ten vyber nebyl rychly ani spontanni, kvasilo to delsi dobu"Vyhodou" je, ze tady na vesnici neni sance prvne poslechnout a pak vybrat z x typuTakze cteni recenzi, head-fi.org atdNakonec jsem si rekl, ze kdyz je z nich nadseny chlapek jako Tyll Herstens, tak to zkusim... prodat se to da vzdycky, no ne?No a ono si to sedlo jak pr..l na hrnechttp://www.innerfidelity.com/content/i-love-these-headphonesthe-nad-viso-hp50 Upraveno 10. října 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipder Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 K701 - DT880 - HD600 = Nejlepsi trio v entry level ( pokud mate dobry DAC/AMP a cas ) Pro me , IEM jsou vic prakticky , jsem moc liny na sedani na jednoho misto a poslouchat hudbu xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Duke650tak to ti gratulujem!a dakujem za minirecenziu, a som zvecavy, ako to bude hrat, ked zapojis na Meier Corda...( ten music od teba je fajn, doteraz som nikdy z PC nepocuval hudbu, ale tato kvalita je uz v pohode.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 K701 - DT880 - HD600 = Nejlepsi trio v entry level ( pokud mate dobry DAC/AMP a cas ) Pro me , IEM jsou vic prakticky , jsem moc liny na sedani na jednoho misto a poslouchat hudbu xDMám k nim jen DX 90 a pak CD Sony XB920 a starý receiver. A času moc není, ale hodinu večer urvu :-)IEM - v práci i doma střídám Etymotic mc5 a tohle by byl doplněk jen na doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Aby vlákno nestálo, tak jsem v poledne sluchátka koupil. Připadám si jako pitomec, zatímco včera večer jsem už prakticky platil ty Beyery a mít je skladem, měl bych je doma, dneska jsem měl možnost slyšet jinde AKG K 702 vs. B DT880 ve verzi PRO a nakonec jsem koupil ty AKG K 702. Na mojí obhajobu musím napsat, že K 702 maji placatou kůži na hlavovém mostu, kdežto Q 701 takové silnější polstrování a tak mi K na hlavě sedí výrazně lépe než Q a tak mám AKG které mi už včera přišly zvukově lepší.Ted jsem s rodinou na výletě a doma do sluchátek proudí polohlasně hudba. Těším se na večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Tos vybral dobre predsedo, velmi vyrovnana frekvencni charakteristika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 ... No a ono si to sedlo jak pr..l na hrnechttp://www.innerfidelity.com/content/i-love-these-headphonesthe-nad-viso-hp50kde si kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 ebay.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Podle čáry jsem si právě vybral adepty na poslech a mezi nima jsem se rozhodoval poslechem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 (upraveno) Jo myslel jsem si to, že potřebuješ najít k těm MC5 něco podobně neutrálníhoJá se konečně vrátil domů a dávám si Crusaders Upraveno 11. října 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipder Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Moje nejoblibenejsi sluchatka , s nim jsem max. spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 MDR-MA900? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipder Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 MDR-MA900?Yep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 a dakujem za minirecenziu, a som zvecavy, ako to bude hrat, ked zapojis na Meier Corda... Na zesík se těším, protože DX90 sice dělá co může, ale je cítit, že nemá takovou autoritu resp. kontrolu nad měniči. U akustické muziky to není nápadné, ale rockové fláky nemají ten drajv na který jsem zvyklý z kombinace Schiit Asgard + Denon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Na zesík se těším, protože DX90 sice dělá co může, ale je cítit, že nemá takovou autoritu resp. kontrolu nad měniči. U akustické muziky to není nápadné, ale rockové fláky nemají ten drajv na který jsem zvyklý z kombinace Schiit Asgard + Denon.ty si ma uplne zmenil - zacinam pouzivat zariadenia, co som doteraz neriesil?. a dakujem za dalsiu davku muziky, v noci som makal na fotkach a uzival si blues.aj ten tvoj Denon mi stipe oci, ale este ta musim nechat dozriet. Ze naco sem chodim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Jo jo to ja rad infikovat lidi dobrou muzikouP.S. Denon jsem prodal, uz zase mam jenom 2 sluchatka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Ano, je tu infekční prostředí celkově. Já zas nikdy neměl sluchátka troje (teď počítám i staré kossy R/90, resp. spočítal mi je syn) Máte na sluchátka nějaký desentní stojan, nebo hlavu?Možná bych snesl i pevný přepravní plastový kufřík. Necestuji hodně, ale když, tak daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se