Duke650 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Spunty mam v plastovem origo pidi-kufrikuNAD maji mekke polstrovane kozenkove pouzdroStojany ktere se mi libi jsou za cenu obycejnych sluchatek takze na to dlabu
Duke650 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Spunty mam v plastovem origo pidi-kufrikuNAD maji mekke polstrovane kozenkove pouzdroStojany ktere se mi libi jsou za cenu obycejnych sluchatek takze na to dlabu
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Jo jo to ja rad infikovat lidi dobrou muzikouP.S. Denon jsem prodal, uz zase mam jenom 2 sluchatkamam aj ja dvoje, ale na hudbu to asi nie je, takze som sa celkom rad nechal poucit od majstrov a asi nieco spacham aj ja...muziku milujem, som pomerne vsezravec - takze kvalita ide viac do penazi ( potrebujem k zivotu aj dobre podane spodne pasmo, co nie je lacna sranda vo velkej miestnosti)
Duke650 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Udelej si radost... takove Audeze LCD-XC by ti urcite slusely
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 myslel som na to, ked som zacal okolo toho viac citat.ja nevidim az taky problem v konecnom vystupe - myslim, ze spolocne by sme urcite nasli vhodny ohrievac na usi, ja mam skor strach z konzervy? zdroj zvuku.a priznam, nemam to teraz ani nejak nastudovane ( aj preto som tak hltal vase skusenosti)
Duke650 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 To mas jako u hodinek (sky is the limit). Ale uz za nejakych 1000 eur poridis sestavicku, ktera te bude dlouho bavit (iBasso DX90 za 400, Meier Corda Jazz 350, NAD HP50 za 300) a suverenne "prehraje" velkou hifisestavu s bednama za 5-nasobekJasne, z pleziru se daji koupit lampove headampy za 3000 eur, prehravac za 2000 eur a sluchatka za vic nez 1000 eur, ale ten vnimany rozdil nebude obrovskyA o konzervy bych se nebal, vsak vis ;-)
Hasňa Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (sky is the limit).Moje oblíbená věc od Stevie Nicks.
Toams Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Tak a teraz z ineho sudku Vedeli by ste poradit, cim nahradit senny px200, ak sa chcem posunut kus vyssie, ale samozrejme cenovo zostat pri zemi? Konstrukcia mi vyhovuje, mozno este kusok vacsie znesiem, ale nechcem ziadne studiove musle ako keby som odbehol od zbijacky.Charakteristika mi vyhovuje, mozno jemne basov navrch, ale len zdibec.Zdroj klasika, ipod, iphone, komp.Diky
Duke650 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Zkus mrknout na Sennheiser HD239Sezenes za 1700 kchttp://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/sluchatka-a-prislusenstvi/746-sennheiser-hd-239.html
Duke650 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 iBassoMeierNad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RomanP Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Včera docházela baterka v iBassu a tak jsem zkusil sluchátka připojit do iMaca.Byl jsem skeptik, ale musím říct, že hodně dobrý. Asi bych pouze pro tento účel koupil jiný, ale je to až překvapivě použitelný. Jinak tedy velmi brzo vyprší taková ta tolerantní vlna, kdy manželka nemrmlá když poslouchám v obýváku u TV. Musím sám přiznat, že je to strašně slyšet. Naštěstí můžu poslouchat v pracovně, což člověka trochu separuje, hlavně teď když je nasadím po tom co jde kluk spát a rvu si je z hlavy po půlnoci s tím, že bych měl jít spát i já.Jinak, od soboty mají za sebou asi 30 hodin rozehrávání a rozdíl je slyšet. Jde to mílovými kroky k lepšímu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Oni už kluci čínský dokončili slibovaný driver pro OSX jo?P.S. open back sluchátka + rodina v obýváku, tu situaci znám
RomanP Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Nedokončili. Já myslel přímo do sluchátkového výstupu iMaca.iBasso jako DAC bude pod Win vs. OSX totéž. Pominu-li to, že pod OSX není foobar.
Toams Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 AKG 450Pozeral som skor uz K451, asi favorit ... a co takto Beyerdynamic DTX501p?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 To mas jako u hodinek (sky is the limit).Ale uz za nejakych 1000 eur poridis sestavicku, ktera te bude dlouho bavit (iBasso DX90 za 400, Meier Corda Jazz 350, NAD HP50 za 300) a suverenne "prehraje" velkou hifisestavu s bednama za 5-nasobekJasne, z pleziru se daji koupit lampove headampy za 3000 eur, prehravac za 2000 eur a sluchatka za vic nez 1000 eur, ale ten vnimany rozdil nebude obrovskyA o konzervy bych se nebal, vsak vis ;-)rozumna zostava!trochu som mimo s casom, teraz vela fotime kde-kade a nestiham, ale toto ma zaujima a preberieme to. RomanP zaujalo ma aj to, ze zvuk priamo z Mac je tiez pouzitelny - aku mas s tym skusenost po dlhsom zrovnani? a rozdiel medzi Corda Jazz a Classic - nerad by som nahanal nejake duchy ( jasne, ze strop je vo hviezdach a preto radsej osvedceny low end retazec)
Duke650 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 a rozdiel medzi Corda Jazz a Classic - nerad by som nahanal nejake duchy ( jasne, ze strop je vo hviezdach a preto radsej osvedceny low end retazec)http://www.head-fi.org/products/meier-audio-corda-classichttp://www.head-fi.org/products/meier-audio-corda-jazz
fendelik Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Duke650: Ahoj, ještě jednou děkuji za všechny rady a nakonec vyhrála osobní zkušenost. Stavil jsem se v Brně do Audigo (mimochodem výborný personál se skvělým přístupem) a tam jsem vše řešil na místě. Ani nevím proč, ale X3 jsem rovnou vyloučil. Na stole mi zůstal DX50 a X5. Kdybych řekl, že X5 hraje lépe, tak bych lhal. Rozdíl jsem během hodinového poslechu nezaznamenal, každopádně odezva na pokyny byla u X5 svižnější a u DX50 se sem tam FLAC při spuštění párkrát seknul. Rozhodně jsem ale byl zklamaný z ovládání DX50 dotekem na malém displeji. Asi je to rozežraností z dnešních 5" telefonů, ale X5 mi vyhovovala více. Takže jsem se začal rozhodovat mezi sluchátky. Na doporučení jsem k poslechu dostal VSONIC GR01, Shure SE315, BrainWavz B2, GR07 classic, RE-400 a poslední RHA MA750. Všechny jsem zkoušel na DX50 na dvou FLAC (rock, pop) a pěnových špuntech. GR01, jsem odložil jako první, protože mi absolutně nevyhovoval tvar ani zvukový přednes, který byl čistý jak slovo Boží, ale pro mě neuvěřitelně nudný. GR07 bohužel neměli k poslechu bass edition ale pouze classic, které byly o ničem a navíc mi neseděli v uších stejně jako Shure. Zaměřil jsem se na B2, RE-400 a RHA. Skončil jsem u RHA, které mým uším poskytovali maximum komfortu, skvělý zvuk a basy tak akorát. Nemůžu říct které z posledních tří kousků byly zvukově nejlepší (nejsem audiofil), ale subjektivně mi opravdu nejvíc vyhovovali RHA a zpracování bylo naprosto dokonalé. Takže jsem odešel s Fiio X5 a RHA MA750 a jsem zatraceně spokojenej parchant .
Toams Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 ..nevím, já doma porovnal AKG450 s B&W p5, senn cx300, klipsch nevím kolik, porta pro a dalších 5ks loe endu....a vůbec nezklamaly. Jsou zvukem těsně za BW P5. Zpracování však pokulhává mnohem více. Jsou dost plastové, ale sedí supr, hrají IMHO neutrálně, výměna kabelů OK, atd.Tak zmena, sice som ich nepocul, ale vo vsetkych rezenziach tvrdia, ze su prebasovane a to tak, ze moc ... Takze otocka o 360 a tesime sa na, tramtarara ... H/K CL ... Uvidime o tyzden, dufam
Toams Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Kazdy slyší jinak, spousta audiofilu nechodí moc na koncerty, vyhulí si středy a je hotovo. Vse je pak pro ne IMHO prebasovane. Ja to mam asi jinak, v poslechu si lovim nástroje jak na koncertech, tak i v poslechu, zejména basovou linku spolu s rytmikou a dechy. Bez pevných spodků mi hudba nechutná...je to jak svíčková bez omáčky.Tak ja mam tiez "ekvalizer" skor do V nez do A, ale ked sa pozries na graf tych PX200-II, tak basy idu, co si pamatam od -10 do 0. Ked som ich pocuval prvy tyzden, tak vcelku prekvapenie, ziadne dumdum, zato pekne stredy a nastroje, co sa mi doteraz zlievali, zrazu vyskocili ... Ale aj basova linka je pocut, kopak a spol.A zvykol som si, dokonca ma prestali bavit aj nejake sony stople,ktore hlavne dunia, az potom hraju.Takze tie CL maju mat jemne posilene basy, co by mohlo byt to prave, Senny HD a Momentum som vyskrtol prave pre to spodne predunene spektrum.Inak su porovnavane prave s B+W P3, ale co do zvuku by mali smerovat skor k tym P5, takze som zvedavy.
RomanP Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 RomanP zaujalo ma aj to, ze zvuk priamo z Mac je tiez pouzitelny - aku mas s tym skusenost po dlhsom zrovnani? Já mám tyhle AKG K 702 od soboty a protože mám iBasso, tak nemám moc důvod posllouchat rovnou ze sluchátkového jacku iMaca,už jen proto, že se mi vnitřní topologie a použití Sabre v iBassu líbí víc, ale psal jsem to kvůli tomu, že jsem myslel, že analog zvuk z iMac bude pro takhle vybíravá sluchátka jako jsou K 702 nepoužitelný a byl jsem překvapen. Jinak celkem rád jsem občas u iMacu používal špunty Etymotic mc5 a supr.U iMacu by se spíš nabízelo připojit iBasso přes usb jako DAC a nechat do nej proudit jen nezpracované jedničky a nuly,jenže zatím není na rozdíl od Win pro OSX driver. V práci iBasso jako DAC občas k plné spokojenosti používám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se