Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

njn sem magor se s tim smiř :-)

nechápu lidi, co investují nehorázné peníze do věcí, které již mají.

Jako uznej sám, kdo potřebuje tři přehrávače médií,dva špičkové zesilovače (jeden speciálně na sluchátka), nebo třeba hodinky? :lol2:

Odesláno (upraveno)

dyk řikám, jsem tady na špatném fóru :-))) tady přece všichni měří čas na displeji mobilu

jo a přehrávače mám jen dva.. počkej, vlastně tři, když počítám i CD player co je v servisu

a zesilovače mám jen... aha, tak nic, ono jich je vlastně šest (včetně toho v autě)

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Jo jo, kola jsem zredukoval z pouhých pěti na tři plus jedna kolobrnda :-) ale co bychom se omezovali, že.... lepší mít nějaké ušlechtilé hobby než ty prachy prochlastat / prokouřit / prošu..t  :-)))))

Odesláno

Protože mám na sluchátkách (AKG K 702) odpojitelný kabel na konci s mini XLR konektorem, svádí mě to k jeho koupi spolu s jackem a zalaborovat s kabelem.

Kdysi jsem měl možnost rozdíl porovnat na úplně jiných sluchátkách a byl to řádný rozdíl.

Už jen to, že výrobce nedá ke sluchátkům v relaci 6000,- kabel za třetinu, což není za takový kabel neobvyklá cena a to dává prostor mé představivosti, že prostor pro zplepšení tam je.

Já jsem se sluchátkama naprosto spokojen, ale znáte ten pocit, že může být něco lepšího a taky je tu ta chuť laborovat.

Já nechci stejně jako výrobce dávat ke sluchátkům za 6000,- kabel za třetinu, ale třeba jsou možnosti jak to udělat dostupnější.

Máte k tomu někdo co říct? Víte jaký kabel by se hodil? Jacka asi od Neutrik a mini XLR nevím. 

Odesláno

Protože mám na sluchátkách (AKG K 702) odpojitelný kabel na konci s mini XLR konektorem, svádí mě to k jeho koupi spolu s jackem a zalaborovat s kabelem.

Kdysi jsem měl možnost rozdíl porovnat na úplně jiných sluchátkách a byl to řádný rozdíl.

Už jen to, že výrobce nedá ke sluchátkům v relaci 6000,- kabel za třetinu, což není za takový kabel neobvyklá cena a to dává prostor mé představivosti, že prostor pro zplepšení tam je.

Já jsem se sluchátkama naprosto spokojen, ale znáte ten pocit, že může být něco lepšího a taky je tu ta chuť laborovat.

Já nechci stejně jako výrobce dávat ke sluchátkům za 6000,- kabel za třetinu, ale třeba jsou možnosti jak to udělat dostupnější.

Máte k tomu někdo co říct? Víte jaký kabel by se hodil? Jacka asi od Neutrik a mini XLR nevím. 

Já bych si to nechal umotat u Effect Audio nebo podobných šňurařů. Dělají různé, podle chuti a peněženky ;)

A slyšet to je (i kdyby to bylo jen placebo, já mám dojem, že u IEM to zabralo až až)

Odesláno

Tenhle Cardas jsem viděl na ebay a pamatuji si ho přesně pro jeho cenu.

Na ebay je kabelů mini XLR - jack spousta, ale často Čína s otazníkem. Dal bych do testu tak dvojku max.

Odesláno (upraveno)

Jj i tak to asi někdy dopadne :lol2: teď jsem kouknul do toho webshopu a měli i za 15 pro Senny osmistovky, to sice není o 100%, ale za kabel docela doost.

Tenhle Cardas jsem viděl na ebay a pamatuji si ho přesně pro jeho cenu.

Na ebay je kabelů mini XLR - jack spousta, ale často Čína s otazníkem. Dal bych do testu tak dvojku max.

Myslím, že za 100dolarů už Čína bude fajn (nebo totéž odjinud)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Já to nechci přeceňovat, a třeba uznám, že to za to nestálo. Jenže já už dvakrát rozdíl v signálních kabelech slyšel. Naposledy, když jsem tady psal o tom, že s bídnou šňůrou jack - 2x cinch hraje papírové lepší iBasso hůř, než Sonka CD player a když jsem vyměnil kabel za AudioQuest, hlasitost se nedorovnala, ale kvalita ano.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jo jo, kola jsem zredukoval z pouhých pěti na tři plus jedna kolobrnda :-) ale co bychom se omezovali, že.... lepší mít nějaké ušlechtilé hobby než ty prachy prochlastat / prokouřit / prošu..t  :-)))))

lepší mít nějaké ušlechtilé hobby než ty prachy prochlastat / prokouřit / prošu..t  :-)))))   :eek:  tak pomaly, pomaly?.. nechlastam, a menej fajcim ale ten posledny bod netreba zanedbavat!!!

2.   radosti a starosti ze aky kabel sme zazivali najme k reprakom ( ale pametam si aj to, ked som na HighEnd vystave kupil kratky kabel medzi CD a Sonic Frontier za cenu mensieho auta, heheh?)

urcite ma zmysel zainvestovat v rozumnej miere aj do sluchatkoveho kabla

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...