Duke650 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Premyslim, ze prodam sluchatkovy zesilovac Meier Corda Jazz (muj paty headamp) a poridim neco fakt velkeho... Chronobundus hadr :-(
Duke650 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Konečné řešení desktopové sestavyhttp://schiit.com/products/ragnarok
gougy Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 njn sem magor se s tim smiř :-)nechápu lidi, co investují nehorázné peníze do věcí, které již mají.Jako uznej sám, kdo potřebuje tři přehrávače médií,dva špičkové zesilovače (jeden speciálně na sluchátka), nebo třeba hodinky?
Duke650 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 (upraveno) dyk řikám, jsem tady na špatném fóru :-))) tady přece všichni měří čas na displeji mobilujo a přehrávače mám jen dva.. počkej, vlastně tři, když počítám i CD player co je v servisua zesilovače mám jen... aha, tak nic, ono jich je vlastně šest (včetně toho v autě) Upraveno 28. října 2014 uživatelem Duke650
Duke650 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Jo jo, kola jsem zredukoval z pouhých pěti na tři plus jedna kolobrnda :-) ale co bychom se omezovali, že.... lepší mít nějaké ušlechtilé hobby než ty prachy prochlastat / prokouřit / prošu..t :-)))))
RomanP Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Protože mám na sluchátkách (AKG K 702) odpojitelný kabel na konci s mini XLR konektorem, svádí mě to k jeho koupi spolu s jackem a zalaborovat s kabelem. Kdysi jsem měl možnost rozdíl porovnat na úplně jiných sluchátkách a byl to řádný rozdíl.Už jen to, že výrobce nedá ke sluchátkům v relaci 6000,- kabel za třetinu, což není za takový kabel neobvyklá cena a to dává prostor mé představivosti, že prostor pro zplepšení tam je.Já jsem se sluchátkama naprosto spokojen, ale znáte ten pocit, že může být něco lepšího a taky je tu ta chuť laborovat.Já nechci stejně jako výrobce dávat ke sluchátkům za 6000,- kabel za třetinu, ale třeba jsou možnosti jak to udělat dostupnější. Máte k tomu někdo co říct? Víte jaký kabel by se hodil? Jacka asi od Neutrik a mini XLR nevím.
gougy Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Protože mám na sluchátkách (AKG K 702) odpojitelný kabel na konci s mini XLR konektorem, svádí mě to k jeho koupi spolu s jackem a zalaborovat s kabelem. Kdysi jsem měl možnost rozdíl porovnat na úplně jiných sluchátkách a byl to řádný rozdíl.Už jen to, že výrobce nedá ke sluchátkům v relaci 6000,- kabel za třetinu, což není za takový kabel neobvyklá cena a to dává prostor mé představivosti, že prostor pro zplepšení tam je.Já jsem se sluchátkama naprosto spokojen, ale znáte ten pocit, že může být něco lepšího a taky je tu ta chuť laborovat.Já nechci stejně jako výrobce dávat ke sluchátkům za 6000,- kabel za třetinu, ale třeba jsou možnosti jak to udělat dostupnější. Máte k tomu někdo co říct? Víte jaký kabel by se hodil? Jacka asi od Neutrik a mini XLR nevím. Já bych si to nechal umotat u Effect Audio nebo podobných šňurařů. Dělají různé, podle chuti a peněženky A slyšet to je (i kdyby to bylo jen placebo, já mám dojem, že u IEM to zabralo až až)
Duke650 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Nebo něco od dceřinné firmy Furutechu: http://www.adl-av.com/products/cables/headphone/
zipder Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 prosim vas potrebuji pomoc , chtel bych jsem editovat moji prispevek ale nemuzu ho najit , muzete mi nekdo poradit ?
Duke650 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Ke sluchátkům za 6 jedině kabel za 6 :-)http://www.headphone.com/collections/cables/products/cardas-akg-headphone-cable-10ftJá nechci stejně jako výrobce dávat ke sluchátkům za 6000,- kabel za třetinu, ale třeba jsou možnosti jak to udělat dostupnější. .
RomanP Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Tenhle Cardas jsem viděl na ebay a pamatuji si ho přesně pro jeho cenu. Na ebay je kabelů mini XLR - jack spousta, ale často Čína s otazníkem. Dal bych do testu tak dvojku max.
gougy Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Ke sluchátkům za 6 jedině kabel za 6 :-)http://www.headphone.com/collections/cables/products/cardas-akg-headphone-cable-10ftJj i tak to asi někdy dopadne teď jsem kouknul do toho webshopu a měli i za 15 pro Senny osmistovky, to sice není o 100%, ale za kabel docela doost. Tenhle Cardas jsem viděl na ebay a pamatuji si ho přesně pro jeho cenu. Na ebay je kabelů mini XLR - jack spousta, ale často Čína s otazníkem. Dal bych do testu tak dvojku max.Myslím, že za 100dolarů už Čína bude fajn (nebo totéž odjinud) Upraveno 31. října 2014 uživatelem gougy
RomanP Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Tohle je v hlavě. Když jsem zpočátku uvažoval právě i o HD800, nebyl by problém koupit sluchátka a kabel za 6+6, jenže člověku to nejde.
Duke650 Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Já jsem v této kabelogii skeptik, ale zkus a uvidíš/uslyšíš (nebo taky ne)K NAD jsem koupil nový kabel za 20 USD, ale jen proto, že ten původní je placatý a krátký.
RomanP Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Já to nechci přeceňovat, a třeba uznám, že to za to nestálo. Jenže já už dvakrát rozdíl v signálních kabelech slyšel. Naposledy, když jsem tady psal o tom, že s bídnou šňůrou jack - 2x cinch hraje papírové lepší iBasso hůř, než Sonka CD player a když jsem vyměnil kabel za AudioQuest, hlasitost se nedorovnala, ale kvalita ano.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Jo jo, kola jsem zredukoval z pouhých pěti na tři plus jedna kolobrnda :-) ale co bychom se omezovali, že.... lepší mít nějaké ušlechtilé hobby než ty prachy prochlastat / prokouřit / prošu..t :-)))))lepší mít nějaké ušlechtilé hobby než ty prachy prochlastat / prokouřit / prošu..t :-))))) tak pomaly, pomaly?.. nechlastam, a menej fajcim ale ten posledny bod netreba zanedbavat!!!2. radosti a starosti ze aky kabel sme zazivali najme k reprakom ( ale pametam si aj to, ked som na HighEnd vystave kupil kratky kabel medzi CD a Sonic Frontier za cenu mensieho auta, heheh?)urcite ma zmysel zainvestovat v rozumnej miere aj do sluchatkoveho kabla
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 (upraveno) No jo psychoakustika je sviňa :-)(tvrdí někdo, kdo má doma reprokabely Krautwire :-))))) Upraveno 1. listopadu 2014 uživatelem Duke650
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se