Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to raději ani nebudu komentovat. Snad jen formou starého vtipu

"Někdy se budím ze spaní s hrůznou obavou, že až zemřu, tak žena rozprodá moje sluchátka (zesilovače, kola, motorky, sem si každý dosadí to svoje) za ceny, které jsem jí řekl :-)))

Odesláno

Odesel mi iPod Classic 160gb, kde jsem mel nahranej rockbox... Sluchatka mam slusna od v-moda a shure, zesilovac FiiO, ted premyslim, jestli koupit prehravac od FiiO (nesedi mi ovladani, zlatej iPod) nebo si dost priplatit za astell&kern... jak se rika, nejsem dost bohaty, abych si kupoval levne veci... A do nekterych veci se priplati investovat. Ma tu nekdo zkusenost s a&k?

Odesláno

z ipodu 160 jsem presel na ibasso dx50 a chvili pote na dx90. Za zlomek ceny A+K mam zvuk, ktery ve srovnani s A+K pro moje usi nema chybu

Dx90 je kompaktnejsi nez fiio x5, lepe se nosi. Obejde se bez externiho zesilovace (mel jsem fiio montblanc)

Kdyz uz mam davat za DAP kolem 1000 usd, tak pokukuju po qp1r od questyle

Odesláno

To o té kompaktnosti s nástupem nové generace X5 už úplně neplatí. Nicméně všechny tyto přístroje budou mít v porovnání s iPodem vždy handicap ve výdrži baterie a odezvě UI. Zvukově povedený a s nadprůměrnou výdrží je třeba starší Cowon J3 nebo Hisoundaudio Studio 3ANV. Cowon se už nový nekoupí a HSA jen venku. Samozřejmě, že hodně záleží kolik chceš do toho pustit. Pokud můžeš jít do AK, tak potom bych doporučil podívat se na AK100II. Hodně ho chválí  výdrž má až 14 hodin. Jinak v dohledné době má jít na trh FiiO X7 a očekávání jsou vysoká. Obecně však platí pravidlo, že v řetězci jsou primární sluchátka a potom je DAP. Nemá tedy valnou cenu pořizovat DAP ve dvojnásobné ceně suchátek.

Odesláno

Diky hosi, ja chtel jit puvodne do A&K JR nebo 100II.

Ale dnes jsem na doporuceni hledal a uvidel na amazonu Dx90 za 378 $, takze mam jasno a jeste zustalo na hodinky...

Odesláno

Ty jo, soudě podle těch špuntíku musejí být JH ukrutný bakule. Jak to sedí v uchu třeba při chůzi? Není ta váha a hmota časem únavná?

Odesláno

Váha ani vyčuhování nebo dokonce vypadávání při chůzi není vůbec problém, běžně s tím dávám 2 hodiny svižné chůze.

Tlak hluboko v uchu je o něco citelnější než Westone+StarTips (ty jsem vůbec nevnímal), ale v práci s tím dávám 6-8 hodin a je to OK

Časté vyndávání a usazování je otrava, takže lidi v práci se museli naučit posunkovou řeč :-)

A ta muzika přebije všechny protiargumenty...

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Práskat se nemá, ale hlásit se to musí :-)

Poslušně hlásím, že u Jerry Harvey Angie nešlo o prvotní nadšení, které by časem vyprchalo (tzv. syndrom nové hračky).

Po dvou měsících každodenního poslechu mohu potvrdit, že Angie je "nafurt" ... dělá velkou radost holka jedna macatá.

Chtělo to najít optimální silikonové nástavce (touto cestou díky Mrazíkovi za kolegiální pomoc)...

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Jo? Spiraly fungujou? Prima. Já jsem s nima taky moc spokojenej.

Mimochodem, minulý týden mi přeskočilo a objednal jsem u NA Savanty. Dnes jsem dostal zprávu z UPS, že jsou a cestě. Už se nemůžu dočkat.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Kluci letěl jsem na dovcu tak si koupil v lidlu pecky asi za 90kc a zda se mi že to nehraje moc dobře. Poradíte co kupit jinyho. Teda pokud to má cenu když poslouchám jen z mobilu. Díky.

Odesláno

Cenu to ma vzdycky, pokud chces poslouchat kvalitne. Chces-li utratit stokoruny, koukej po Xiaomi piston ci Sony MH1c. Muzes-li tisicikoruny, tak Fidue a73 nebo FiiO ex1.

Odesláno

Kluci, poraďte mi nějaký lehký bluetooth sluchátka (asi špunty) k iPodu nebo iPhone na běhání. Jde mi o to, aby vydržely hrát pár hodin, nebály se potu a vody a hlavně jakž tak slušně hrály. Nejvíc mě děsí obvyklý nedostatek basů u špuntů..

-JayBird BlueBuds X nebo X2 jsou jasná volba, ale nechce se mi do toho dávat takovou hromadu prachů. Navíc se v CZ moc neprodávají a kdyby hrály blbě, nemám je kam vrátit.

-Na Alze mají "alzátka" - nemá je někdo? jak to hraje?

Nemáte někdo nějaký tip?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...