SOnG Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) Zdravím, na fóru sběratel jsem řešit následující - http://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?post=300607&topic=19169#post300607 Víceméně se shodli, že hodinky jsou pravé, navíc by mohly mít nezanedbatelnou hodnotu. Vás, jako odborníků, se ptám, zda jsou opravdu pravé, a jak postupovat v případě prodeje tohoto kousku? Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem SOnG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 ahoj, prave budou a nejlepe bys je prodal asi na aukru, urcite i tady ale to nemuzes kvuli pravidlum, tipuju 40k ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOnG Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 http://www.chrono24.de/omega/seamaster-145020--id1766338.htm dají se srovnat s těmito? tam je totiž cena dvakrát vyšší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) Vynásob si 4200Kčs desíti a máš dnešní ekvivalent...I se záručákem a krabkou, pokud všechno šlape. Edit: Menší úprava textu... Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Na chrono je cena nadsazena, za tu se neprodaji, tyhle co si postnul se nedavno prodaly na aukru tusim za 36k, mas krabicku a papiry tak to bude vic jestli jsou funkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOnG Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 krabička i záručák je, funkční jsou, jen potřebují novou baterku.... a když už jsme u toho, kolik si bere Aukro z prodeje takového předmětu? Já totiž moc fanda aukra nejsem... A co světovej trh? Ebay.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Tady se zas někomu točí dolary v očích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOnG Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 No jo, tak já jako hodinkový laik je mám relativně na nic, tak proč z toho nemít profit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 krabička i záručák je, funkční jsou, jen potřebují novou baterku.... a když už jsme u toho, kolik si bere Aukro z prodeje takového předmětu? Já totiž moc fanda aukra nejsem... A co světovej trh? Ebay....Novou baterku nepotřebují, jsou natahovací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOnG Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 aha....říkám, jsem laik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Koukal jsem zběžně a moc se neorientuju,ale nejsou to spíš 70 léta,baterka tam nebude,všude jsem našel jen manuály,později automatiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Realnou cenu zjistis v aukci, doporucuju aukro, na zahranicni aukce je dobry mit nejakou reputaci, historii.Ceny a podminky jsou na webu, doporučuji si to precist celýhttp://aukro.cz/country_pages/56/0/user_agreement.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Vydrž, von se Ti tady někdo další ozve a můžeš cestovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Ach jo Nic neříkej, znám ten pocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOnG Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 ...o co jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 IMHO abys je prodal za 40 budes muset dat tak 10 za servis, vypadaji ze jsou pekne dojebany a strojek po 30 letech v supliku take nebude zadna hitparada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOnG Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Jojo, zítra je vezmu na prohlídku, uvidíme, jak na tom budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Nic neříkej, znám ten pocit... Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Ahoj, hodinky pravé jsou. Jsou opravdu velmi krásné, v kompletním balení a navíc v rodinné historii.... je to něco co tu zůstalo po tvém dědovi... sám jsem takto podělil Omegy o pár desítek let starší a s hodnotou několikanásobně převyšující tvé hodinky. I tak vím, že je neprodám, ani na to nemám právo.. jen je opatruji pro další generaci.... Máš v ruce něco opravdu vyjímečného, zamysli se nad tím co s nimi uděláš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se