Návštěvník Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 No Roman tam chodí normálně v bačkorách, takže místní vědí . Zamluví to někdo z perníkářů? Je to Bleriot, ale f pátek jsem zjistil, že 31.3. nemůžu. Prosím, pokud by to šlo, posunout srázek na 7.4. a je jedno kam. Moje milovaná mě k hospodě s úsměvem na rtech odveze, kam budu chtít. Nějakou hospodu vymyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 (upraveno) Jsem zmaten, neb jsem ve VČ/SČ nový .. bude to teda v Pardubkách, v Jablonci nebo kde sakra? Že bych se nenápadně přijel podívat maskován za prodejce hygienických pomůcek Upraveno 26. března 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Je to Bleriot, ale f pátek jsem zjistil, že 31.3. nemůžu. Prosím, pokud by to šlo, posunout srázek na 7.4. a je jedno kam. Moje milovaná mě k hospodě s úsměvem na rtech odveze, kam budu chtít. Nějakou hospodu vymyslím. Já v tom nevidím problém, klidně 7.4., ten týden to bez tebe hold vydržím No a co ten srázek v Jablonci (jak se ptá KOFOLA nenápadně)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Já jsem celej příští týden mimo ČR, takže 7.4. bych také uvítal, abych se na ty vaše držky nevymáchaný mohl zase podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Já jsem celej příští týden mimo ČR, takže 7.4. bych také uvítal, abych se na ty vaše držky nevymáchaný mohl zase podívat. Tak pozdravuj "kývače hlav" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Já radši Pardubice, mám to tam blíž než do Jablonce. Ale jako bych nic neřek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Jsem zmaten, neb jsem ve VČ/SČ nový .. bude to teda v Pardubkách, v Jablonci nebo kde sakra? Že bych se nenápadně přijel podívat maskován za prodejce hygienických pomůcek Máš smůlu, protože sice jsem Tě viděl jen dvakrát, ale vím, že jsi krásný muž aristokratického vzhledu, takže mezi našema buranskejma ksiftama lehce rozpoznatelný. Bude to v Pardubkách. Welcome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 (upraveno) ... Bude to v Pardubkách. Welcome Není to úplně vhodné, vím, jen mám nějakou zpravodajskou potřebu upřesnit, že to bude v Pardubkách i Jablonci. Možná zároveň, možná ne. Datumy ani mě zatím nejsou úplně jasné (teda na severu jo). Upraveno 26. března 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Není to úplně vhodné, vím, jen mám nějakou zpravodajskou potřebu upřesnit, že to bude v Pardubkách i Jablonci. Možná zároveň, možná ne. Datumy ani mě zatím nejsou úplně jasné (teda na severu jo). no jo, teď jsem si uvědomil, že je to míchání dvou srazů. Na jablonecký byla pozvána delegace ze spřáteleného JZD z východní Čech. Bohužel ta to vzhledem k počtu delegátů odpískala. Takže se jablonecký uskuteční bez soudruhů z Východu. Ti se sejdou 7.4. v Pardubicích (místo bude upřesněno). Prosím o zapsání se do prezenčky Godin Roman I. Pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Trapně jsem se až ex-post podíval do kalendáře a zjistil, že 7. 4. nemůžu, neb jsem mimo civilizaci kdesi u Mělníka na nějaký oslavě . Tak příště - jako omluvu přivezu balík papírovejch utěrek navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 hosi 7.-8.4. nemozem, mam finalnu skusku z coachingu v praze. ked tak to dajme na ten dalsi tyzden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 hosi 7.-8.4. nemozem, mam finalnu skusku z coachingu v praze. ked tak to dajme na ten dalsi tyzden. počkáme, jak se vymáčknou další bratři v triku Byl pozdní večer, byl aprílový čas servírčin zval ku chlastu hlas, kde cigaret zaváněl smrad bla, bla, bla.... Milisi, Milosiklikare, Sonny.C !!!! Vostatní samo taky, jen se mi nevešli do verše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 já bych moh,celkem jedno kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 já bych moh,celkem jedno kdy ses rozkecal, povídálku, takhle tě neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) počkáme, jak se vymáčknou další bratři v triku Byl pozdní večer, byl aprílový čas servírčin zval ku chlastu hlas, kde cigaret zaváněl smrad bla, bla, bla.... Milisi, Milosiklikare, Sonny.C !!!! Vostatní samo taky, jen se mi nevešli do verše á máme tady další sraz aama hned běží, láme vaz perníkářů zve ku stolu hlas snad cliolet nastartuje zas Upraveno 27. března 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 ses rozkecal, povídálku, takhle tě neznám tak já zas budu zticha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 no jo, teď jsem si uvědomil, že je to míchání dvou srazů. Na jablonecký byla pozvána delegace ze spřáteleného JZD z východní Čech. Bohužel ta to vzhledem k počtu delegátů odpískala. Takže se jablonecký uskuteční bez soudruhů z Východu. Ti se sejdou 7.4. v Pardubicích (místo bude upřesněno). Prosím o zapsání se do prezenčky Godin Roman I. Pete + Milis. To má zrovna můj tatík narozeniny, tak to pěkně voslavíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 + Milis. To má zrovna můj tatík narozeniny, tak to pěkně voslavíme. Roman I. Sonny.C Milis Godin Pete aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 + Milis. To má zrovna můj tatík narozeniny, tak to pěkně voslavíme. Nechci být hnidopich, ale nemá náhodou narozeniny i imobilní člen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Nechci být hnidopich, ale nemá náhodou narozeniny i imobilní člen? Nechci být hnidopich, ale nevyplývá z toho, že imobilní člen je tatíkem Milise? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se