Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

No Roman tam chodí normálně v bačkorách, takže místní vědí :). Zamluví to někdo z perníkářů?

Je to Bleriot, ale f pátek jsem zjistil, že 31.3. nemůžu. Prosím, pokud by to šlo, posunout srázek na 7.4. a je jedno kam. Moje milovaná mě k hospodě s úsměvem na rtech odveze, kam budu chtít. Nějakou hospodu vymyslím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to Bleriot, ale f pátek jsem zjistil, že 31.3. nemůžu. Prosím, pokud by to šlo, posunout srázek na 7.4. a je jedno kam. Moje milovaná mě k hospodě s úsměvem na rtech odveze, kam budu chtít. Nějakou hospodu vymyslím.

Já v tom nevidím problém, klidně 7.4., ten týden to bez tebe hold vydržím ;)

No a co ten srázek v Jablonci (jak se ptá KOFOLA nenápadně)?

Odkaz ke komentáři

Jsem zmaten, neb jsem ve VČ/SČ nový .. bude to teda v Pardubkách, v Jablonci nebo kde sakra? ;) Že bych se nenápadně přijel podívat maskován za prodejce hygienických pomůcek :wheelchair:

Máš smůlu, protože sice jsem Tě viděl jen dvakrát, ale vím, že jsi krásný muž aristokratického vzhledu, takže mezi našema buranskejma ksiftama lehce rozpoznatelný. Bude to v Pardubkách. Welcome
Odkaz ke komentáři

... Bude to v Pardubkách. Welcome

Není to úplně vhodné, vím, jen mám nějakou zpravodajskou potřebu upřesnit, že to bude v Pardubkách i Jablonci. Možná zároveň, možná ne. Datumy ani mě zatím nejsou úplně jasné (teda na severu jo). Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Není to úplně vhodné, vím, jen mám nějakou zpravodajskou potřebu upřesnit, že to bude v Pardubkách i Jablonci. Možná zároveň, možná ne. Datumy ani mě zatím nejsou úplně jasné (teda na severu jo).

no jo, teď jsem si uvědomil, že je to míchání dvou srazů.

Na jablonecký byla pozvána delegace ze spřáteleného JZD z východní Čech. Bohužel ta to vzhledem k počtu delegátů odpískala. Takže se jablonecký uskuteční bez soudruhů z Východu. Ti se sejdou 7.4. v Pardubicích (místo bude upřesněno). Prosím o zapsání se do prezenčky

Godin

Roman I.

Pete

Odkaz ke komentáři

hosi 7.-8.4. nemozem, mam finalnu skusku z coachingu v praze. ked tak to dajme na ten dalsi tyzden.

počkáme, jak se vymáčknou další bratři v triku

Byl pozdní večer, byl aprílový čas

servírčin zval ku chlastu hlas,

kde cigaret zaváněl smrad

bla, bla, bla....

Milisi, Milosiklikare, Sonny.C !!!!

Vostatní samo taky, jen se mi nevešli do verše :)

Odkaz ke komentáři

počkáme, jak se vymáčknou další bratři v triku

Byl pozdní večer, byl aprílový čas

servírčin zval ku chlastu hlas,

kde cigaret zaváněl smrad

bla, bla, bla....

Milisi, Milosiklikare, Sonny.C !!!!

Vostatní samo taky, jen se mi nevešli do verše :)

á máme tady další sraz

aama hned běží, láme vaz

perníkářů zve ku stolu hlas

snad cliolet nastartuje zas

Upraveno uživatelem aama
Odkaz ke komentáři

no jo, teď jsem si uvědomil, že je to míchání dvou srazů.

Na jablonecký byla pozvána delegace ze spřáteleného JZD z východní Čech. Bohužel ta to vzhledem k počtu delegátů odpískala. Takže se jablonecký uskuteční bez soudruhů z Východu. Ti se sejdou 7.4. v Pardubicích (místo bude upřesněno). Prosím o zapsání se do prezenčky

Godin

Roman I.

Pete

+ Milis. To má zrovna můj tatík narozeniny, tak to pěkně voslavíme.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...