sonny.c Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Hele já na to asi kašlu, nemám vodvoz a přívoz, musel bych plavat.A kdo to navrhnul?Rytířka ti vnutila špatnej pocit?Přijeď nějakej pelech se najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 A kdo to navrhnul?Rytířka ti vnutila špatnej pocit?Přijeď nějakej pelech se najde.Vím, že používání symbolu "+1" zde má hodně kritiků, nicméně teď ho vidím jako nejvýstižnější. A ještě jedno klišé, tentokát od mýho kámoše: Ne*er a doraž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Ciwe jeden vetsi psycholog jak druhej. A no jo, v 6. sem tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Ja nejdu.. mam hodne prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Hele ja nemuzu mne do toho neco vlezlo! Skoda, ze nejdou mazat stare prispevky, dost ted trpim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 ciwe chlapi já teda nebydlím na východě Čech, ale až na Vysočině, nicméně jak tady čtu ty vaše přípravy, tak mám sto chutí nechat se adoptovat do VČ buňky ... a měl bych po většinu roku o zábavu postaráno, jako že bychom si psali kdo kdy proč nemůže a tak.. ale Zmizík je king největší chlape tebe potřebuju jednou potkat a poklonit se ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Vy ste exoti To je fakt takovej problém aby se pět chlapů sešlo v hospodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Zmizík je king největší chlape tebe potřebuju jednou potkat a poklonit se tiZmizík neexistuje ..... nikdo ho nikdy neviděl..... jenom já ..... jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Hele klid ty jsi hned druhy v poradí za Zmizikem na seznamu "členové, které chci potkat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Drazí výchdočeši. V životě by mne nenapadlo, že se ve srazovém vlákně tak dobře pobavím. Děkuji. Pokud byste se náhodou chtěli inspirovat, jak se to dělá, obraťte se směrem ku Praze :-) Například tady docela dobře funguje parta pochybných individuí pod zkratkou DSPBCh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Heleďte, nechte nás bejt. My v tom máme pořádek. My jsme si třeba koupili husy v jižních Čechách a Godin si pro ni přijel z práce a Zmizík taky přijel, dal mně míň peněz a pak ji spálil se psem nebo kocourem f troubě. Nejsme žádný blbci. A jezděj se na nás dívat členi. Mimochodem jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Já do vás nereju, já bych se fakt rád přidal - ve fší uctě. Bez ironie a sarkazmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Jseš vítanej. Jestli teda nejseš velkej suvenýr . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 A jezděj se na nás dívat členi. Mimochodem jen takA kdy pane? Já mám teď slevu na vlak a vezmu si i stan, kdyby se to přeložilo na září třeba Zdravím celou buňku plánovačů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Já si myslím, že se v tom září asi uvidíme. zahajujeme tak školní rok. Vono taky hodně záleží, jak má Sonny.C službu na dráze. Řídí mašinu. Velkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Jj DSPBCh maka, dnes behem 5 minut domluven minisraz, ucast 100 % tech co byli osloveni, tj 5 ks :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 (upraveno) Jj DSPBCh maka, dnes behem 5 minut domluven minisraz, ucast 100 % tech co byli osloveni, tj 5 ks :-)))to by me teda chybelo to napeti, teseni a vzruseni kdy a jestli vubec se sejdem... takhle behem 5 min se domluvit mi prijde ploche , nudne a poplatne teto dobe... Upraveno 11. července 2014 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Já jedu dnes se Slunečníkem na festival. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Jazzovy...? Skoda , to asi nestihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se