Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

ciwe chlapi já teda nebydlím na východě Čech, ale až na Vysočině, nicméně jak tady čtu ty vaše přípravy, tak mám sto chutí nechat se adoptovat do VČ buňky ... a měl bych po většinu roku o zábavu postaráno, jako že bychom si psali kdo kdy proč nemůže a tak.. ale Zmizík je king největší chlape tebe potřebuju jednou potkat a poklonit se ti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drazí výchdočeši. V životě by mne nenapadlo, že se ve srazovém vlákně tak dobře pobavím. Děkuji. Pokud byste se náhodou chtěli inspirovat, jak se to dělá, obraťte se směrem ku Praze :-) Například tady docela dobře funguje parta pochybných individuí pod zkratkou DSPBCh.

Odkaz ke komentáři

Heleďte, nechte nás bejt. My v tom máme pořádek.  My jsme si třeba koupili husy v jižních Čechách a Godin si pro ni přijel z práce a Zmizík taky přijel, dal mně míň peněz a pak ji spálil se psem nebo kocourem f troubě. Nejsme žádný blbci. A jezděj se na nás dívat členi. Mimochodem jen tak

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Jj DSPBCh maka, dnes behem 5 minut domluven minisraz, ucast 100 % tech co byli osloveni, tj 5 ks :-)))

to by me teda chybelo to napeti, teseni a vzruseni kdy a jestli vubec se sejdem... takhle behem 5 min se domluvit mi prijde ploche , nudne a poplatne teto dobe... Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...