Přejít na obsah

Albert.one

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pozadal o zaslani na dobirku s nejakou fantasmagorickou vymluvou, ze ma ucty jen v cizine. Rekl jsem si "ok, mozna je pod exekuci nebo tak neco, pripadne nevyzvednuta dobirka me nezabije".
Ja: "Ses si jistej, ze budes mit cas a peníze na vyzvednuti?"
On: "Jsem si jistej ze budu mit cas a penize na vyzvednuti."

Nicmene vymlouval se, omlouval se, sliboval a ve finale nevyzvedl :)

Po nekolika mesicich, kdyz jsem cistil svoje zpravy, jsem se ho z legrace zeptal, zda to nechce poslat jeste jednou. Chtel :) A na jinou adresu. Tak jsem mu poslal odkaz na stranky s navodem, jak se plati slozenkou. Od te doby zadna reakce.

Moje snaha byla nejspise timhle krivakem vyuzita k obtezovani nejakeho jeho "nepritele" nebo podobne.

• po měsících...
  • po měsících...
Návštěvník Matiniela
Odesláno

Nedoporučuji. Nejdříve tvrdí, že peníze pošle hned pak až další den a pak tvrdí, že je už zaslal a dodnes nic.

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

:boxing: Nevím kam s tím ale jsem příšerně nazloben .

zdejšíuživatel Albert.one, prodával zde na fóru  trezor. Domluvili jsme se že trezor koupím, ale on trval na poslání peněz dopředu.

Nikdy jsem peníze dopředu neposílal až tentokrát. A jak to dopadlo asi nemusím říkat.Měsíc utekl jako voda.

Dotyčný, Filip, tak se jmenuje ten vychcánek již měsíc nekomunikuje, telefon nebere, peníze nemám a trezor taky ne.

Takže spíše varování ostatním. Fórum je to pěkný, jsem jen pozorovatel.Věrný pozorovatel. Hodinky nekupuji ani neprodávám.  S pár lidmi odsud jsem se setkal osobně a dobrý a pak narazím na zmetka . Ponaučení na příště.

A vzkaz pro Filipa : spolu jsme ještě nezkončili ;-)

Martin (Sugič11)

Odesláno

Mam s nim stejnou zkušenost, kupoval jsem od nej casopisy, penize obdržel 7.8. A od Te doby nekomunikuje, budu rad za pomoc ze strany modu

Diky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...