parnistroj Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Pozadal o zaslani na dobirku s nejakou fantasmagorickou vymluvou, ze ma ucty jen v cizine. Rekl jsem si "ok, mozna je pod exekuci nebo tak neco, pripadne nevyzvednuta dobirka me nezabije".Ja: "Ses si jistej, ze budes mit cas a peníze na vyzvednuti?"On: "Jsem si jistej ze budu mit cas a penize na vyzvednuti." Nicmene vymlouval se, omlouval se, sliboval a ve finale nevyzvedl Po nekolika mesicich, kdyz jsem cistil svoje zpravy, jsem se ho z legrace zeptal, zda to nechce poslat jeste jednou. Chtel A na jinou adresu. Tak jsem mu poslal odkaz na stranky s navodem, jak se plati slozenkou. Od te doby zadna reakce. Moje snaha byla nejspise timhle krivakem vyuzita k obtezovani nejakeho jeho "nepritele" nebo podobne.
ricous Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Za mě obchod v naprostém pořádku - bezproblémová komunikace, okamžitá platba.
jerzy Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 Za mě všechno v pořádku, platba dorazila na účet, bezproblémová komunikace.
Návštěvník Matiniela Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Nedoporučuji. Nejdříve tvrdí, že peníze pošle hned pak až další den a pak tvrdí, že je už zaslal a dodnes nic.
clockyclock Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Já jako kupující vše OK, dokonce dojel až mně.
sugic11 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Nevím kam s tím ale jsem příšerně nazloben .zdejšíuživatel Albert.one, prodával zde na fóru trezor. Domluvili jsme se že trezor koupím, ale on trval na poslání peněz dopředu.Nikdy jsem peníze dopředu neposílal až tentokrát. A jak to dopadlo asi nemusím říkat.Měsíc utekl jako voda.Dotyčný, Filip, tak se jmenuje ten vychcánek již měsíc nekomunikuje, telefon nebere, peníze nemám a trezor taky ne.Takže spíše varování ostatním. Fórum je to pěkný, jsem jen pozorovatel.Věrný pozorovatel. Hodinky nekupuji ani neprodávám. S pár lidmi odsud jsem se setkal osobně a dobrý a pak narazím na zmetka . Ponaučení na příště.A vzkaz pro Filipa : spolu jsme ještě nezkončili ;-) Martin (Sugič11)
LovecK Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69228-albertone/?hl=albert
Qvido Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Proč jsi si proboha nejdríve nepřečetl jeho hodnocení?
filo-boxer Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Na forum chodi, takze jsem ho pozadal o reakci.
Moty Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Mam s nim stejnou zkušenost, kupoval jsem od nej casopisy, penize obdržel 7.8. A od Te doby nekomunikuje, budu rad za pomoc ze strany moduDiky
filo-boxer Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Na forum chodi, takze jsem ho pozadal o reakci. Mou SZ uz si precetl, zatim zadna reakce.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.