mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Jo,jo.Díky Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 (upraveno) Máš to pěkné Marceli, gratuluju.(ale PADI jsou PADI (rozuměj lepšejší)) Upraveno 13. srpna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 takže hádám, že o monstra teď zájem nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Jak pro koho Víte,ale plně Ti rozumím Ale i tak díky a drobet tě opravím,nej jsou Lum-Tec s Wolframovým pouzdrem ,pak SAWC a řekněme PADI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Ale mám,jen nevím,kdy se setkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Sem asi slepej, úplně jsem přehlédl, že jsou v normální velikosti. Gratuluju a těším se až je uvidím naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Jo, krásný kousek. Ten znak Gruppo 45 je super. Mám rád hodinky s nějakým podobným příběhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Ano,jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Po všech stránkách našlapané hodinky. Měl jsem možnost osahat je na živo. Zpracování i povrchová úprava je do detailu perfektní. Možná by mě zajímalo jak je na tom lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Fotit lumi mi moc nejde,ale mohu říct,že je to v absolutní tmě dobré.Ale nechtěj po mě prosím tě,abych sledoval jak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Tah je super,ty hodinky mě baví.Koupil jsem jich povíce a na zápěstí se moc nedostanou.Takže jen tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Dík za lumi fotku, ta tu chyběla. Tah nemá chybu. Je přesně a perfektně zpracovaný. Jemný kartáč je skvělý. Hodinky nejsou umatlané a povrch je docela snadno opravitelný. Jinými slovy... dávej mi na ně pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Teď jsi mne pobavil,Jardo Budu se snažit Ti na ně dávat pozor.A dalším 12-ti lidem v pořadí Jinak není za co.Já mám s focením lumi problém.Moc mi to nikdy nešlo.Ale kartáčování je fakt super.Konečně nemusím každý den čistit pouzdro i tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Je mi to jasné. Tak spokojeně užívej. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Tak ještě nějakou tu fotečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 No, koukam na velice paradni a origos hodinky. Je videt, ze Ti delaji velikou radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) No, koukam na velice paradni a origos hodinky. Je videt, ze Ti delaji velikou radost .Kdybys viděl ten antireflex. To jsem nechápal a ještě neviděl. Ten křížek na se mi málem vypálil do rohovky. Todle kdyby začal dělat Steinhart, nebo jak se to jmenuje, tak si to normálně koupím. Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 viz.krtenek: Nevím jestli je stejný,či nikoliv.Ale je super a netrhá mi chlupy,to plně kvituji viz.tano: Jsou perfektní.Jsem rád,že to klaplo.Moc mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Kdybys viděl ten antireflex. To jsem nechápal a ještě neviděl. Ten křížek na se mi málem vypálil do rohovky. Todle kdyby začal dělat Steinhart, nebo jak se to jmenuje, tak si to normálně koupím.To verim, na fotkach je uz skvelej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se