jinjo Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Mám objednány 3 ks a už mám poptávku na další. Klidně si vemu 4 ks. Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Až teď jsem zaregistroval toto vlákno, můžu se taky postavit do řady na ten unikátní orloj? No mě by stačili jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 4 Kubson Nebyly by ještě jedny navíc??? Teď mi došly prstencové sluneční a z těchhle se bába určitě zvencne Jsem ze Šalingradu, tak bych bral klidně i sdruženou zásilku, aspoň bych mohl s někým poplkat a mrknout na pořádné cibule.... Šalingrad je Stalingrad nebo Brno? Pokud to druhé, tak ti je klidně vezmu. Jsem z Brna také a pokud nebude Kubson proti, vyzvedl bych je u něj osobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 4 NightinGale Šalingrad je samozřejmě Brno. Kdosi to tu má jako bydliště a mě se to tak zalíbilo, že jsem si to dovolil uzmout. Pokud bys je vzal, tak by to bylo super, kUBSON BY ASPOŇ UŠETŘIL JEDNU KRABICI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 mám jich objednáno celkem dost a pokud se vyprodají objednám další.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 to NightinGale: Můžu tě zneužít, že bys mi od Kubsona (pokud bude mít navíc) taky jedny vzal? Mám to do Brna kousek takže by stačilo mi napsat do emila kdy a kde a já přijedu. Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 to NightinGale: Můžu tě zneužít, že bys mi od Kubsona (pokud bude mít navíc) taky jedny vzal? Mám to do Brna kousek takže by stačilo mi napsat do emila kdy a kde a já přijedu. Předem díky Jasně, no problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2007 Nějak nám to tu zapadá. Nějaké nové zprávy Kubsone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2007 zásilka je na cestě, hodiny čekám každým dnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2007 hodiny dorazily, zítra zjistím přesně náklady na balení a poštu a začnu s rozesílkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 takže cena za kus včetně balného a poštovného v rámci ČR 1ks - 230 2ks - 410 větší množství, nebo zaslání do SR ještě nemám zjištěno - pořešíme individuálně cena platí pro přihlášené na posledním seznamu z 26-02-2007 00:23:30 prosím pošlete mi na mail adresy, obratem zašlu platební instrukce po víkendu budou clocky oficiálně dostupné přes webshop za 250 + pošta ne že by mě balení balíků a lítání na poštu zdarma pro blaho zdejších členů nebavilo, ale ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 hodiny dorazily, zítra zjistím přesně náklady na balení a poštu a začnu s rozesílkou Zítra jsem v Ostravě. Kolem 14:00. A pak ještě i okolo 17:00 (ten samý den). Vím, že to asi nestihneš, ale pokud bys to už měl nachystané, tak bych to mohl pro sebe (a lidi z Brna a okolí) vzít a zrovna ti to zaplatit... Posílám ti e-mail se svým telefonem. Když tak mi zavolej, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 možné je všechno při osobním předání 200,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 možné je všechno při osobním předání 200,- Fajn. Tedy ti zítra zavolám (pošli mi, prosím, svůj telefon nebo se ozvi ty mně) a mohu je vyzvednout. Předem děkuji za ochotu. Nevím, kdo všechno chce, abych je dovezl. Pokud tedy ještě nespíte, tak by asi bylo dobré, abyste dali nějak vědět... Já už u PC nebudu, takže by asi bylo ideální poslat Kubsonovi mail. Pokud to komplikuju, tak se omlouvám. Klidně mi ty hodiny můžeš poslat i poštou, bude-li to pro tebe snazší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 prosím pošlete mi na mail adresy, obratem zašlu platební instrukce Poslal jsem mail. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Poslal jsem email. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Adresa v mejlu. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Poslal jsem mail Kubsone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breese Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Poslal jsem email. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda67 Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Poslal jsem email. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se