Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 231
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

4 Kubson

Poslal jsem majla, pozdě, ale přece :D

4 Night in Gale

Sorráč, ale na tohle fórum jsem se dostal až teď, tak jestli mi bereš od Kubsona jeden kousek, tak si ho vyzvednu v Brně. Díky moc.

Odesláno

Jé já to asi zaspal to:Night in Gale - to samí co Lenin, jestli mi vezmeš prosím tě od Kubsona jedny tak si je taky vyzvednu v Brně.

Děkuji

Odesláno

Pánové, satanžel už je pozdě. Byl jsem u Kubsona dnes kolem 13:30 a dokonce se v kavárně i připojil na Chronomag a díval se, zda je chcete někdo vzít. Ale žádný příspěvek tam tehdy ještě nebyl, tedy jsem vzal jen dvoje pro sebe. Mrzí mě to, ale už s tím nic nenadělám. Takže se omlouvám.

Peníze jsem s sebou měl, Kubson měl hodin plné auto, leč jsem to nakonec neriskl vzít :(

Odesláno

4 NiN

Škoda, předevčírem odpoledne jsem byl na cestě do Prahy a bez internetu, takže jsem to prošvihl. A včera jsem příspěvek objevil až pozdě odpoledne, takže Smolík. No nic, domluvím se s Kubsonem a asi to nechám opět na Českou poštu....

Odesláno

odesláno:

2x mat

1x dadasys

1x Drummer

1x Radimk

2x Tomasek

1x Breese

1x Dynno

dalším co se mi zatím ozvali odešlu v pondělí, pokud by to někomu nedorazilo do 2 prac. dnů, nebo zásilka došla poškozená, nebo nekompletní ať se mi prosím ozve a ještě upozorňuji, že poštovné na Slovensko vychází na 178,-

Odesláno

To:Kubson, ve čtvrtek a pátek se budu pohybovat po Ostravě a okolí, jestli bychom se mohli domluvit , tak si můžeme dát někde spicha, čas a místo nechám na tobě. Hoď mi prosím tě kontakt na tebe do emila ať se můžem domluvit.Předem děkuji

Ps. lenine jestli je chceš vzít tak mi dej do úterka-večer, vědět.

Odesláno

ok, ještě se musím domluvit s Kubsonem na termínu konspirativní schůzky :cool:

Odesláno

dnes jsem už nestihl zajít na poštu, ale mám zabaleno a zítra odesílám:

2x jarda67

3x jinjo

2x Macin

2x chose

1x lenin

pokud na seznamu není někdo kdo se mi už ozval s adresou, tak ať se mi ještě ozve.. mám toho teď trochu moc, díky za pochopení

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...